107

Бранник

преди 10 години

160 Тая мантра само вие руските *** я дъвчете като ...ха, ха Света знае истината- руски терористи, пратени в Свободна Украйна от путин и ООД ето му- раша!

106

надпис

преди 10 години

Надпис на украински танк: Драги украинци, драги сънародници, вие и вашите деца ще бъдете убити с финансирането и с любезното съдействие на Европейския Съвет, на Нато, на Цру и на Държавния департамент на Сащ!

105

Поп Андрей

преди 10 години

Смърт за НАТО!СМЪРТ ЗА USA!Анатема за вас, врагове на България и Православието!

104

бойци за освобождени

преди 10 години

Не са сепаратисти, а са бойци за освобождение от фашистката хунта в Киев! Не е правителство на Украйна, а е фашистка хунта, дошла на власт чрез въоръжен преврат.

103

Бранник

преди 10 години

Ако има война жална ви майка на вас руските ***

102

проруска

преди 10 години

А колко мирни жители уби кървавия Петър, а? Що не пишите? Руснаците нямат войски до границата, пък и да имат те си защитават целостта на държавата. Искат хуманитарен коридор за да приемат емигранти, включително и украинци. Платени драскачи. На всички им стана ясно какви убийци са Америка и ЕС, само нашите "независими"журналисти си затварят очите и запушват ушите. Бъдете по- обективни и дайте информация как се избиват деца, жени, старци. ***.

101

от живи участници

преди 10 години

Бившият адвокат на Юлия Тимошенко, Сергей Власенко, търгува с човешки органи, взети от още живи участници в сраженията. В търговията участват още директорът на СБУ Валентин Наливайченко, командирът на фашисткия отряд "Донбасс" Семьон Семенченко и украинската лекарка с германски паспорт Олга Вибер! Част от заработените пари се използват за финансиране на бандюгите от "Правый сектор". Наливайченко е агент на Цру от преди 10 години. Цру е най-голямата терористична организация в света.

100

Анонимен

преди 10 години

Многониковия европидал се разквичал във форума :DНа кой му пука.....

99

Бранник

преди 10 години

до 152 Обикновени руски ЛЪЖИ, зверствата са руски патент- Катин избитите наши полски Братя!

98

Почвайте се

преди 10 години

ясно е че се иска трета световна война от една страна томахавки-шести фолот . Ф-22 ракети и всичко останало ..... ами Русия що не отговори всички искат война да почва и да се свършва.Почваити се да видим кой кого .... смеели.....

97

Анонимен

преди 10 години

до до (91Не ти ли се струва че съюза м/у Китай и РФ ще е като м/у САЩ и ЕС,първите командват а вторите слушат.Както янките командорят европеците,така и китайците ще действат руснаците.Много интересно ще стане.

96

Бранник

преди 10 години

Абе тия руски мърльовци за кви се имат бе, д,,ба и подчовеците, Европа за такова поведение през 30- те години на миналия век щеше да ги сгази като въшки! Да не обсъждат Европейската политика, а тяхната си- убийствата в Украйна.

95

Анонимен

преди 10 години

До 1Вие българо турците от герб ли сте за сащ

94

1

преди 10 години

Ние българите сме със Сащ и ЕС

93

Анонимен

преди 10 години

putin napravi tejuk jivota na horata ot Izto4na Ukraina .Otmustenieto na edno djudje.

92

БКП

преди 10 години

До убийци--139;Колко убиха руските разбойници в ЧЕЧНЯ. Колко ЖЕНИ И ДЕЦА. Жертвите на комунизма са около 200 милиона. Не се правете на ХУМАНИСТИ. ПО--големи убийци от вас няма.

91

Анонимен

преди 10 години

poredni laji na amerikancite - te stanaha tolkova mnogo che ako nekoy den kajat istina nikoy nyama da im povyarva.

90

Анонимен

преди 10 години

"Меркель ЖЕСТКО при ВСЕХ отчитали за ПРОПАГАНДУ и ФАШИЗМ !Путин 2014 СЕГОДНЯ!" - гледайте това клипче в youtube!

89

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народ 140За Топол-ите не знам но ракетите от БУК много ги бива във реална военна обстановка,ако не беше пънически Боинга свален от сепаратистите,това си е добро попадение да уцелиш самолет на цели 10 000м височина си е яко.

88

Рошко

преди 10 години

В грешка са 12 003 са трима имаше в тоалетната........:)