318

Баба с бакембарди

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВВярно е минахме кота 500 на постовете,не мога да кажа на черното бяло.Ще те черпя но едно шипково вино.

317

Капитан Бов от Лвов

преди 9 години

до ТОДОР ХРИСТОВЗнаем за петата колона в военните среди и сред депутатите избрани по времето на Янукович.Точно за това ще има избори и ще дойдат нови и решителни политици във Върховната рада.Няма да се спират действията на Укр.сили,напротив сега се развързват ръцете им и по прякото ръководство на Порошенко ще се усили натиска с/у сепаратистите.При тях положението е тежко защото привършват боеприпасите и намалява огневата им мощ.Въпрос на време е да капитулират.

316

баба с Бакембарди

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВНе бери грижа за бакембардите/малко инфо за тях:моделът на бакембардите ми е тип ала Пушкин/ на баба ти Бакембарда.,поддържам ги в изрядност и с малко кана за цвят.

315

Баба с Бакембарди

преди 9 години

ДО ТОДОР ХРИСТОВНаблюдавах те и разбрах,че си се явил в сайта само да отбиеш номера с 8 анемични поста/като два са до мен/ за да ти пиша само забележка.Така не се защитава и гради репутация.И аз ще те зарадвам с една важна новина от Отава/Канада,поздаравяват руската икономика с въвеждането на икономически санкции.Да те осветля малко за военната ситуация в Източна Украйна..силите на Киев са успяли да изолират Донецк от Луганск и се готвят за настъпление.Старите депутати на Янукович са аут......

314

даммм

преди 9 години

Стига писахте простотии бе...Всеки вижда че ситуацията е точно обратна.След изявленията на Б.Дом ,че имат доказателства с/у Русия,но не ги показват и се правят на обидени--много коментари в нета са доста "солени" в адрес на САЩ.Това за което пишат "офицялните" медии...и мнението на обикновените хора се разминават тотално.След като се чуе записа от черните кутии(аз силно се съмнявам че това ще стане)--тогава май ще трябва да се организира нов Майдан......

313

baihui

преди 9 години

I na poslednia mu e iasno 4e zad tozi akt na varvarstvo stoi U.S. ili po-to4no Wall Stret

312

Баба с Бакембарди

преди 9 години

Като власите се удавихме накрая на Дунава, малко преди да стигнем 500 поста.Дисциплината пада,има много брак и производството на постове намалява.Дори и Тодор Христов се издъни днеска и то точно по темата за репутацията на Владимир Путин ,ще му пиша самоотлъчка и само да посмее да се бие във гърдите че е защитник на Източните ценности от агресията на Запада.

311

Pesho

преди 9 години

Класически пример за западна пропаганда и едностранчив материал. Издържана в най-добрите традиции, статията едва леко с едно изречение "погалва" варианта "ами ако властта в Киев е свалила самолета"? Какво правим в този случай, м? Янецюк що подава оставка? Що се разпада парламентарната коалиция в Киев? ;)

310

Коце

преди 9 години

Путин е пич .

309

до 470

преди 9 години

Бил Гейтс са го питали каква диплома има а ?

308

Неразбиращ

преди 9 години

До до 457 FMSХА ХА ХА ХА ,там ако нямаш докумет си никой. Ако можеш и нямаш диплома ще трябва да си изкараш за да те вземат на работа.Ако имаши и си българин трябва да си забил в земята поне трима техни спеца та да ти обърнат внимание.Иначе ставаш само за чистач.Лично на мен ми предложиха в Германия без да съм ходил там. На няколко пъти им поправях тук машините без да имам техните инструкции и бяха много учудени ,че съм "отгатнал " какво трябва да направя.

307

до 466 неразбиращ

преди 9 години

Е всеки прави дома си удобен за себе си ,никой не е длъжен да угажда на хора дошли на гости.Нормално е там да се чустваш като на гости и да се съобразяваш с порядките.Но у нас работят по месеци и години без заплати,това по добре ли е?От това по голяма гавра няма и това ги правят наши българи.

306

Анонимен

преди 9 години

"Американския държавен департамент изглежда вече започна да променя тона си, за да отхвърли всякаква вина на Киев за свалянето на самолета. Както съобщи вчера LA Time. Американски официални лица заявиха, че е възможно ракетата SA-11 (натовското название на системата БУК), да е била изстреляна от дезертьор от украинската армия, който е бил трениран да използва подобни ракетни системи "

305

Шоп

преди 9 години

До неразбиращ Е, щом са се гаврили с теб, оправдано е да ги мразиш...

304

неразбиращ

преди 9 години

До до 422 неразбиращТова вече е последен коментар:))Що късно точно тогава 91 година завърших, обучението беше 6 години т.е. от 85 . От 83 до 85 бях в казармата. Преди това учих средно 4 години , от 79 до 83. Чак сега разбрах ,че съм бил на 15 години в девети клас . ЛЕЛЕЕЕЕЕ кога е било.:))) А западняците винаги намираха повод да се изгаврят с мен и да се надсмеят. Понякога с неразбиране на езика, а най-вече ме караха да върша невъзможни неща и когато успеех още повече се гавреха, от яд.

303

до 457 FMS

преди 9 години

Личи си че си наш възпитаник,на запад не те питат каква диплома имаш а какво може да правиш,с изключение на доктори,юристи и още няколко профилирани специалности.

302

Шоп

преди 9 години

Всъщност Хитлер е смятал руснаците за велик народ, поробен от евреите и в армията на Хитлер най-многобройните чужди войници са били руснаците. Всъщност това му е изяло главата - излъгал се е, че са почтени и е подписал пакт със Сталин.

301

Анонимен

преди 9 години

до 454Нещо си се объркал приятел,ставаше дума че държавите които са имали колонии са ги обрали и станали богати,ще те пита и теб понеже виждам че си напращял с/у либералите,кажи какви колонии има Китай или като продава стоки кого е заробила със тях.Само с юруш на маслините не става,да се псува е лесно , но да свършиш нещо полезно е трудно.Всеки народ се труди и ако разбере в коя търговска ниша да се набута и да продава е добре,другите гледат и ловят кусури.

300

Шоп

преди 9 години

До Анонименскъпо лекарство което на практика струва стотинки но патента се държи от Швейцарски фармацевтични компании---------- Не само, че не струва стотинки - самият процес на производство е ужасно скъп, но и за разработката са вложени десетки и стотици милиони. И производството е рисково и трябва да се плащат огромни заплати. Като не ти уйдисва пий аспирин - по-бързо ще освободиш едно място на планетата.

299

FMC

преди 9 години

До до 422 неразбиращОбразование без практика...в грешка си мой човек. Обратното е. Практика без образование не става! Може да имаш образование и с квото да се захванеш, ще е лесно. Но ако си без образование, каквато и практика да имаш, ще си кръглата нула. Затова и българина се справя навсякъде...за разлика от австриеца примерно. Гледал съм ги как се потят и червят, като нещо не е по книгите. Като червени домати са...тез червени домати, кой ги мама разклатиии....Опс...