13

Анонимен

преди 9 години

Аз мисля, че трябва да има санкции стещу Кот д'Ивоар.Те свалиха самолета! Толкова е прозрачно, че са те!

12

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Тук не се цитират сайтовете 'сегодня.ру и новороссия.орг, а само западни сатанистки издания и либерастки такива от Русия! И ставате смешни с този комунизъм! Путин е толкова комунист, колкото Меркел и Обама! Целта на запада е ясна-да се мачка Русия и да се лапат богатствата и! Да, ама Русия не е нито Либия нито Ирак!

11

Анонимен

преди 9 години

14, те не само ги искат, ами ги и получават :)))

10

Анонимен

преди 9 години

Няма случайни неща!Щото "санкциите" срещу Русия не даваха резултат - ето един 'false flag' та да се мине на 'ново ниво'.Прозрачно като вода!Само че и този път от Киев го оплескаха!Нито падна в Русия, нито направиха "неопровержимите прехванати разговори" като хората, нито реагихара нормално като на случайно събитие!Кога ще има МИР! кога запада ще спре да иска ресурсите на Русия?

9

Анонимен

преди 9 години

До 9Ако Русия въоръжаваше ЛНР и ДНР, отдавна щяхме да сме забравили за конфликта.

8

каторга

преди 9 години

Украйна и САЩ знаят, че не могат да задържат Източна Украйна и затова сега унищожават с артилерия и ракети жилищата, предприятията и пътищата на тази територия. Това е политиката на изгорената земя. За това африканецът и милиардерът от Киев трябва да бъдат съдени, осъдени и пратени на вечна каторга на Юпитер.

7

Лисан

преди 9 години

Светът да наложи санкции срещу САЩ заради подкрепата им за извършителите на клането в Одеса.

6

санкции срещу САЩ

преди 9 години

Хващам се на бас, че скоро ще се окаже, че украинците са свалили Боинга! Значи трябват санкции срещу Украйна и Америка, която постави сегашното фашистко провителство на власт, което изби и продължавата да избива хиляди хора и да унищожава домовете на невинни хора.

5

До 5

преди 9 години

Самолетът е свален и е паднал над територията на новопровъзгласената и подкрепяна и въоръжавана от Русия Донецка Народна Република. Затова Русия е отговорна . Сега ясно ли ти е червенотиквениче?

4

награда за мир

преди 9 години

Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!

3

поврат във войната

преди 9 години

Има поврат във войната в Украйна! Опълченците започнаха стратегическо настъпление. Фашистката хунта има непоносими загуби. Обамата започна да налага санкции. ПВО на Украйна започна да сваля пътнически самолети.

2

Анонимен

преди 9 години

Самолета е паднал на територията на Украйна - защо Путин трябва да им осигурява достъп? Да им го осигури Порошенко!Иначе принават, че там е чужда държава - ДНР?

1

!

преди 9 години

Крайно време е да озаптят лилиПутя.