155

Анонимен

преди 9 години

Dali se bori Siderov ili ne za Balgarite, vajnoto e da e jiv i zdrav v krasta korav, i da go zakacha na gospojica Gajdeva! Che unaq mladichka , nai malko prez den trqbva daq sarba za sarbaloto!

154

!

преди 9 години

Тоя е страшен ***! Да заминава за Русия и повече хич да не се връща!М/у другото, не е ли незаконно да се пропагандира против независимостта на България?

153

морски

преди 9 години

Относно изказванията за Волен Сидеров.........още поета революционер Христо Ботев навремето го е казал ,,Свестните у нас смятат за луди....".И нищо не се е променило до днес!

152

автора

преди 9 години

Всъщност "новините" за Сидеров и Атака са само място за плюене. *** трябва да имат темичка да се пенявят и да заработват.

151

Анонимен

преди 9 години

do 178! Toi i Dogan, utiva na priemi v Saveckiq Saioz... Kakav e problema!

150

До атакист

преди 9 години

Ти не виждаш, ти си сляп и много *** щом си фен на родоотстъпника.

149

автора

преди 9 години

До ivАми не го е казал но редактора е заповядал - името Сидеров да се плюе от всички посоки. Който плаща поръчва плюнките сори. Все пак на кого сме собственост? Осребряваме плюнки - а пък вие като ги четете ваш си е проблема.

148

Анонимен

преди 9 години

Ибрика си дава *** на всеки който може да плаща. С * са от една порода. Смръдливи продажници!

147

Анонимен

преди 9 години

Да оставим алигофренясалите сидерасти да възхаляват вожда си. Малко уважение към политическите покойници.

146

АТАКИСТ

преди 9 години

до 178Аз досега не съм видял един *** да иска да бъде в съюз с Русия!Явно Волен е някаква нова и единствена порода ***!

145

Анонимен

преди 9 години

До МСБСидеров не е турчин, другарю!Ходи на приеми в савецкия амбасад.Много ви е удобно да го наричате "турчин" ама не е!

144

МСБ

преди 9 години

Как наричате Сидеров турчин , а се кланяте на Бойко ? След като тиквата е приятел с Ердоган и пие кафе с Доган (местан) ? След като Бойко ви Борисов хвали ДПС че била най - сериозната партия ? След като той ще е в коалиция с Доган ? За пореден път недоумявам и отказвам да повярвам че сънародниците ми са толкова прости !

143

Анонимен

преди 9 години

русия е терорист,агресор и поробител как може в 21 век държава да напада друга държава и да им взима територията

142

пейчо

преди 9 години

До Мартинзащото и двамата са един дол дренки ***. ***.

141

!

преди 9 години

Сидерастът е най-големият руски националист в България!

140

идва

преди 9 години

Началото на края на Русия,тоя иска да сме колония.Тя ВЕЧЕ Е китайска колония,тоя пак закъсня.

139

анониman

преди 9 години

Днес.бг стига сте изопачавали думите и стига сте манипулирали хората. а коментиращите преди да пишете глупости пуснете си клипчете от предаването "Тази Неделя" по БТВ и вижте, че никой не говори за никаква колония на СССР...ама като има прости хора така ще е и ще продължават да фалират банки заради слухове и манипулативни меди и политици.

138

Анонимен

преди 9 години

Мартинчо и къде я видя тази коалиция между ГЕРБ и ДПС ? Това ли са поредните опорни точки които трябва да следваш като кон с капаци.

137

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТАз съм му научил цаката на тоя форум от чисто техническа гледна точка, как да заобикалям банванията. И няколко пъти съм го флуудвал. Ако искаш мога да те светна, не е сложно.

136

Анти Русия

преди 9 години

Желанието България да бъде част от комунистическия режим на СССР е всичко друго но не и българщина и защитаване на националните интереси. Това е желание за унищожение на България от червения октопод и асимилацията и. Сидеров, всеки си получава заслуженото и ти сега го усети . Ти си вече аут продажна ***! На никой няма да му липсваш. Предателите никой не ги обича и свои и чужди.