42

Анонимен

преди 9 години

До мило ящерица

41

Тервел

преди 9 години

colonelcassad.livejournal/1679778.html Съболезнования за жертвите от Боинга,но вижте хора,какво прави Киевската хунта и кукловодите и от САЩ

40

АНТИМУТРА

преди 9 години

ПЪРДУТЕН ЗАЯВИ, ЧЕ ТОЙ НЕ ПОЗНАВА СЕПАРАТИТСИТЕ В ДОНЕЦКАЯ ОБЛАСТ И, ЧЕ НЕ Е АНЕКСИРАЛ КРИМ!!!ТОВА СА ДОЛНИ СОРСОИДНИ ЛЪЖИ!!!!!

39

уролог

преди 9 години

ГЕРБ и БСП са като топките на мъжа.Винаги се блъскат една в друга, но винаги служат на един и същ господар.

38

Анонимен

преди 9 години

Из коментарите: "Рaзбирa се имa и голямa вериятност дa е свaлен от укрaински изтребител, предвид товa кой имa ползa от ситуaциятa."Полза от ситуацията имат про-руските терористи. Така, че логиката е обратна. Това означава, че вероятността да е свален от украински изтребител е нищожна. Свален си е от терористите, понеже те имат полза от това да свалят самолети. Най-малкото, защото са го мислили за украински военен транспортен самолет. Даже се похвалиха в социалните мрежи, ако не си разбрал.

37

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСахалинския инциден. Чети повечко и щеразбереш че този самолет се е 'объркал' няколко часа няколко стотин километра над съветска територия над базите за стратегически подводници.Какви са изводите ?Сега този самолет е минал по маршрут неползвян от март по най-ниската траектория препоръчано от Кеиев....

36

АНТИМУТРА

преди 9 години

ТЕЗИ КОИТО ПОДКРЕПЯХА ПЪРДУТЕН ЗАПОЧВАТ ЕДИН ПО ЕДИН ДА СЕ ДИСТАНЦИРАТ ОТ НЕГО!!!!

35

До гущерa

преди 9 години

Не знaм кaкъв гущер си, но със сигурност не блестиш с ум. Човек с коефициент нa интелигентност нaд 50 не пише по този нaчин.

34

Анонимен

преди 9 години

"Важно е да се помни, че целият конфликт в Източна Украйна възникна поради незаконната интервенция на проруските сепаратисти"Точно така!!!

33

Анонимен

преди 9 години

От западните разузнавания само такива неща се случват!Цялата работа за тези дето следим нещата е ясна...

32

Анонимен

преди 9 години

А бе руснаците имат опит преди години свалиха южнокорейски пътнически самолет

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА палестинския народ в момента е изтребван от гнусните евреи ... Но нашите медии са цензурирани както всички други медии...------трябва да го оставят да си играе с пиратки както стана в бургас

30

Анонимен

преди 9 години

Истериятa нa обонго и компaния стaвa все по голямa. И нa децaтa е ясно, че сaмолетa не е свaлен с рaкетa земя въздух.Нaй вероятно е технически проблем. Не е първия сaмолет, който пaдa внезaпно.Рaзбирa се имa и голямa вериятност дa е свaлен от укрaински изтребител, предвид товa кой имa ползa от ситуaциятa.

29

Анонимен

преди 9 години

Това ли е единственото трасе по което е можел да мине самолета.Как е възможно да се смята за безопасно,при положение,че се водят военни действия?

28

Анонимен

преди 9 години

номер на полета на самолета паднал месец март MH370 9M-MROномер на полета на самолета паднал сега MH17 9M-MRDпаспортите намерени сега са чисто нови-дори не са и обгорени...почти всички акаунти на пасажерите са направени в един и същи ден преди точно година...и точно днес киевските диспечери откланят курса над територия с бойни действие...съвпадения или???

27

rusnak

преди 9 години

На "умният" гущер, мозъчето му беше в опашката, но от както му я откъснаха..:)))

26

Анонимен

преди 9 години

4 октомври 2001 г. - над Черно море пътнически самолет Ту-154 на авиокомпания "Сибир" е свален по грешка от ракета на силите на ПВО на Украйна, изпълняващи учения в Крим. На борда на самолета, изпълняващ полет Тел Авив-Новосибирск, са се намирали 51 граждани на Израел, 16 руснаци и 12-членен екипаж. Всички загиват.

25

Анонимен

преди 9 години

продължавам още глупости да чета ,не разбрахте ли че мужиците са свалили самолета ?

24

Анонимен

преди 9 години

САЩ се намесиха във вътрешните работи на Украйна като дават помощи в пари и оръжие на режима в Киев.

23

АНТИТРОЛ

преди 9 години

ЗАЩО, досега никой не говори за, НЕБЕТО ЧИСТО ЛИ Е БИЛО ПО ВРЕМЕ НА ЕКСПЛОЗИЯТА? Зщото радарите, немогат да покажат чий е самолета.