56

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 71 Путин ако искаше да страда мирното население,да беше наредил 70 000 чеченци да почнат да орат Украйна . А те това го могат много добре Но Путин няма да направи подобно нещо Само ще се цели в укр. военните А останалите ***,ще им е*е майката икономически. Е пишат,че втора жена пострадала от този обстрел е в критично състояние Путин това няма да го прости и ще накаже хохлите икономически . А ако си мислите,че не може,то се лъжете

55

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ РУСНАЦИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ МЕЧКАТА ЩОМ ИГРАЕ В КОМШИЯТА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ДОЙДЕ И В ТЯХ? ПУТИН ДА НЕ СИ ПРАВИ РАЗХОДКИ В БРАЗИЛИЯ АМИ ДА СЕ ВЗЕМЕ В ЕЪЦЕ И ДА ОСВОБОДИ УКРАЙНА ОТ ФАШИСТИТЕ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ СЪЩОТО КАТО СТАЛИН И ХИТЛЕР.

54

АНТИМУТРА

преди 9 години

ПЛЕШЕВУТИН Е СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕНОРМАЛНИК!!!ТОЙ Е ГОТОВ ДА ИЗБИЕ СВОИТЕ САМО И САМО ДА ПОСТИГНЕ ЦЕЛИТЕ СИ!!!КОМУНИСТИТЕ МНОГО ОБИЧАТ ДА ХВЪРЛЯТ ДЕЦАТА СИ ПРЕД ТАНКОВЕТЕ!!!НО КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ЖАЛКИТЕ ИМ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЖИВОТИ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ!!!

53

Анонимен

преди 9 години

СНАРЯДА Е ИЗСТРЕЛЯН ОТ ОКУПИРАНАТА ПРОРУСКА ТЕРИТОРИЯ!!!!ДЕМЕК ТЕРОРИСТИТЕ КОМУНИСТИ СТРЕЛЯ ПО СВОИТЕ

52

Анонимен

преди 9 години

До Леле че народДа там им е мястото, дори заслужават да им го направят това, но само на виновниците, а не да страда мирно население, не да има война. На кого му е нужна, вие добре ли сте бе хора. Само затова че Путин не започна война до сега трябва да сте доволни. Истината е че това е най-лошото да избиваш хора. Това са животи и е нещо много ценно, това не е просто война, това е мърт. Тези които подклаждат войната да ги приклучват, но не и тези които са невинни.

51

Леле че народ

преди 9 години

Абе сега ще почне лов на укр. артилеристи Както тая пилотка я завлякаха в Русия и ще лежи до септември,докато й почне делото,така и доста укр. офицери ще бъдат хванати и ще им бъде приложено същото Само,че преди това,ще ги тикнат в някой затвор и ще помолят вежливо затворниците да ги изнасилват нежно всекидневно и така няколко месеца,докат им почнат делата

50

Йово

преди 9 години

До Анонимен 62Я си спомни атентата през 1996 г когато бяха убити 2 USA граждани няколко дни по късно САЩ за една нощ бомбандира, Сомалия, Йемен и Афганистан. Убитите бяха стотици. Добре, че нищо не зависи от такива като теб.

49

дядо

преди 9 години

@60,дядо момко, е далеч още от пиене на "илачи",но по-големия проблем е ,че на хората родени след 89г е тотално промит мозъка и ужасно подменена ценностната система...за платените *** не коментирам-те са си бизнесмени ;)

48

Анонимен

преди 9 години

Ако това което прави Украйна към Русия беше към САЩ, САЩ отдавна да са ги нападнали. Незнам защо хората неискат да видят, че Путин не го е страх да нападне, той неиска да измират невинни хора да неговорим за украинци (СЛАВЯНИ). Защото войната ще свърши,но омразата към Русия ще е огромна и ще остане вечно,точно това иска САЩ и го предизвикват, защото на САЩ и се войува, В западните страни отдавна хората са пластмаси, там няма чувства.

47

Йово

преди 9 години

Ако снаряд по време на стрелба между Мексиканската Полиция и про-амероканските мафиотски босове на Мексико попадне в САЩ и убие Американски гражданин то USАвиацията ще срине половин Мексико и ще си оправдае нападението като " Защита на демокрацията".

46

tarfPOST

преди 9 години

предаде ИТАР-ТАСССъобщение идващо от горната агенция е винаги под въпрос, особено ако е повод за нахлуване на "вежливи войници"

45

дядо

преди 9 години

Хамериканските демократи избиха цял свят ,сега за един руснак ...Веднага да кажа и на опонентите еврогейтаци и педроатлантици-ако сметнете колко невинен народ по земното кълбо е избит от хамериканските демократизатори ,то Хитлер и Сталин ще са като пеленачета !!!

44

xxx

преди 9 години

До Анонимен"в русия навремето взривиха два жилищни блока за да оправдаят втората чеченска война.по късно беше доказано,че са взривени от руските служби"И кой го доказа това? Агент Инч Хай?

43

до Д

преди 9 години

Не, душка - теб ше те пращазе в САЩ. Там отдавна обратните са легални. В ход е легализация на педофили и зоофили. Ред чакат некрофилите и канибалите. Тъй че все ще се намери някой да те вземе за булка. И поглеж нашичкия "демократ" и толераст в свободния свят, барабар с баш 20917нинската църква.

42

Артилерия!

преди 9 години

Как па един снаряд 152мм от Д-20 не удари парламенто като са всички вътре!!! Това ми е Мечтата!!! Но не да ги убие а да ги осакати кой без ръка кой без крак и да се лекуват в Фалирала Болница това искам!!!

41

Анонимен

преди 9 години

Докога светът трябва да търпи киевските изверги и бандити? Не стига, че този кървав режим воюва срещу народа в източната част на страната, а вече осъществяват военни атаки и срещу съседни държави. Милошевич през 1999 г. го бомбардираха 3 месеца само заради антитерористичната операция, която водеше срещу сепаратистите от АОК, какво ли щеше да се случи, ако беше изстрелял снаряди срещу Албания или Македония? А режимът на Порошенко вече напада съседна страна.....

40

до 47

преди 9 години

Права си! Руснаците нямаха работа и тук преди 137 години.Анадолски ***, зебеци, гуреливи *** и всякакъв башибозук си отеба на малки християнчета.От това тегло ги оттърва руский цар, но на теб изглежда ти харесва.Не съм го измислила.Казал го е по Минчо Кънчев в спомените си.казали са го и други будни българи.,,Преселените в Одрин старозагорки всеки ден плачеха, че са били обезчестени от Сюлеймановите орди'' - пише един от тях.Такива *** като теб трябва да се унищожават!!!

39

Анонимен

преди 9 години

Суверенитет на една държава започва от нейните граници.Интересно защо снаряда не попадна в съседна Полша?Провокация към Русия ли е това? Дали Русия може да обърка някой снаряд, малко по на запад. В Киев да речем? Упс, извинете посоката беше още по на запад!!!???

38

Анонимен

преди 9 години

Е, колко пъти да кажат САЩ: искаме всетовна война, че да си оправим долара, бюджета и накои други работи.И Бжежински как да го каже по-ясно: Православието е новия враг 1 на САЩ.Някой да не е разбрал за какво става дума в Украйна.

37

Д

преди 9 години

Добре че сме в НАТО че нашите българоговорящи руснаци отдавна да ни са предали на Руснаците.Не че не се опитват с икономически проекти....като ЮП.Най добре е да ги пратим в Сибир при техните сънародници...Ето на