100

Анонимен

преди 9 години

Искров да обясни,къде е финановия надзор,мародера Борисов да обясни защо наляха толкова пари в тази банка,станишката да обясни защо продължиха схемите,а Доган,ами той дърпа сиджимките и няма да се обяснява на никого(просто,ще си нарами чувалчетата)

99

Каква държава само

преди 9 години

1.Г-н Искров да ни обясни как нов закон ще действа със задна дата?2.След като според ЕС се гарантират 100 000 евро,с какво право 240 *** в България гарантират на някои всичко?3.След като гарантираме всичко,ако още 1 банка с депозити примерно за 20 милиарда раздаде 15 милиарда лоши кредите и фалира след месец какво правим?Народа ако позволи това нещо,което му готвят направо да се беси,нито децата му нито внуците им бял ден ще видят.

98

ПЕЮФСКИ

преди 9 години

КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС-ДИРЯ НЯМА ХХЕЕЕЕЕЕЕКУЧЕ ВЛАЧЕ РЕЙС-ДИРЯЯЯ НЯМАААА ЕЕЕЕЕЕЕСААСААААНЯМА ДА МЕ СТИГНАТ ОЩЕ 100 ГОДИНИ

97

st

преди 9 години

Пирамиди фараони и балаци за милиони хехехееххееххеехехехеххеех прос народ хехехехехехеехехехехех пак ви пуснаха по пързалката.

96

Анонимен

преди 9 години

Държавата гори , а на мен все още ми пука, търся аз причина да остана да живея тука.Преди преврата чаках Нова Година за да пия американска кола и живеех под влиянието на руската школа.После влязох в преход катаклизъм исках демокрация те ми дадоха див капитализъм. От тогава досега гледам все едно и също , прах в очите на народа, а той дори не се мръщи.... Не бе цялата система отвън се корумпира евреинът послушен тока иска да спира и българин ли си за теб става така не си в третия свят но си евтина работна ръка. Зависиш ти от теб нищо не зависи и вместо домашна ракия студена вода сипи си. Остава

95

Анонимен

преди 9 години

До БанкерИскров ти ли си бре ***

94

Сашка Васева

преди 9 години

Камъниитеее пааадаатт...Защо тези неща се случват все в петък вечер... Хахахаха, защо ли.... щото всичко е схема... а вие още вярвайте че банките няма да се сринат...Схемата е ясна.... време е за потоп, за да стане повече мътнатавода и да могат да се изнижат едни кораби дето са натоварени еднияки пачки и чакат само голЕмата вода...Честито на вложителите за Гуулемата лииЙва..

93

ИДИОТИ

преди 9 години

ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е АРЕСТУВАНО ЗАЕДНО С ЦАЦААРОВ....НИКОИ НЕ ИМ ИСКА ОСТАВКИТЕ ИСКАМЕ ГИ ЗАЕДНО ВЕЛИКОЛЕПНАТА ТРОИКА В ПАНДИИЗА ...ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ОТ ББЦ СТАНИШКОВ ДОООГАН И ОНЯ ДЕТО НЕСЕ НАМЕСТИ ОЩЕ

92

загрижен

преди 9 години

До БанкерПритеснен съм за здравето на другаря Борисов!Причините:1.Наднормено тегло.2.Високо кръвно-хипертонични кризи.3.Всекидневните му ядове, че Станишевите хора са откраднали повече от неговите.

91

Анонимен

преди 9 години

Че комунистите пак окрадоха опосканата ни държава за години напред , пак Б.Б. ви е виновен!С тая простотия скоро няма да можете и *** да излъжете.

90

Хе-хе

преди 9 години

Браво за коментар 105.Към момента на отнемане на лиценза на КТБ и обявяването и в несъстоятелност важи закона за гарантиране на 100 000 евро.Нов закон за изплащане на всички депозите ще бъде противоконституционен и всеки българин може да го оспори в съда.Още нещо 6 милиарда лева са много пари,ако след месец друга банка направи същият номер но с 10 милиарда,след още месец друга с 15 милиарда какво правим?Българският народ и журналистите да зададат този въпрос на правителството.

89

Анонимен

преди 9 години

Нострадамус от Банкя бил познал всичко по кражбата в банката Ама поне половината България е убедена, че Нострадамус от Банкя е главен организатор и участник във всички описани действия.Иначе как ще знае онова, което Цацаров още не знае? Че той досега вървеше с една крачка напред пред събитията

88

Банкер

преди 9 години

Набива се на очи в този сайт с каква злоба и некомпетентност се плюе Б. Борисов . Искам да напомня, че другаря Станишев предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Именно другаря Пеевски има дълг към банка КТБ в размер на 100 милиона евро. Според вас кой има интерес да фалира банката. Опорните точки от няколко дена са ясни и за децата-жестоко плюене по Б. Борисов за да се отклони вниманието от истинските виновници за фалита на банката, а именно Станишев, Пеевски, Йовчев и Цацаров.

87

135

преди 9 години

До АнонименСъвсем точно! Само никой не казва как една подобна промяна се връзва с Европейското законодателство? Може ли Искров да го обясни, че ние простия народ нещо не доразбираме?

86

Анонимен

преди 9 години

В момента Бойко създава проблеми там където ги няма. Този човек всеки ден се доказва като тотално безотговорен политик. За да върви държавата нагоре на хората и фирмите им трябва увереност. А не може да се получи увереност, когато един *** политик и доста вероятно бъдещ премиер ръси постоянно че нещата са много зле и че трябва да взимаме многомилиардни заеми - абсолютно незнайно защо. Същите глупости ги направи Дянков през 2009 и 2010. И сега неговия шеф отново насочва България към рецесия и то подхранвана само от супер надутото му его и тотална некомпетентност.Много ми е интересно къде

85

комунист=идиот

преди 9 години

винаги след управлението на комунистическите пасмини - следва национална катастрофа - бсп-то окрадоха бая банки - при герб хората се самозапалваха от ужаса, пръмова продаде реакторите, костов продаде какво ли не - и още и още - пак гласувайте за тях да ви затрият.

84

комунист=идиот

преди 9 години

нали не можеше закон със задна дата да преследва *** - нищо, че немците разследват и от втората световна война неща - сега крадливата пасмина бкп пак иска да ви изработи.

83

Анонимен

преди 9 години

И този го стиснаха за топките и взе да пее в хора.

82

Голям смях

преди 9 години

Какъв закон ще приемат????????Всеки юрист знае,че закон със задна дата не важи започва да действа след обнародване в държавен вестник.Нов закон със задна дата не може да действа или тук може???????

81

снаипер

преди 9 години

абе не ви ли увряха картуните че когото и да изберете получи ли някаква власт част от държавата става веднага негова избирате ги после ревете и плащате докога питам ще се правите на хитри