25

Анонимен

преди 9 години

удивително е как в коментарите по такава прозаична тема може лесно да се види причината за състоянието на България - простотиятя не просто ни залива, тя ни е удавила... във всички форуми на чужди сайтове има ***, на само тук има само ***, бедни духом, евтини и по аборигенски сли и заядливи. За тяхна радост дори и не опитват да помислят с нещо различно от насраните си..... трагедиятя е пълна и , уви, вече необратима

24

Бат Петко

преди 9 години

До гаменаТи на кой свят живееш бе ? Софиянци не можели това, не можели онова. А ти к'во точно можеш ? Писна ми от тази измислена война "София срещу другите". Задавам си въпроса кой има нужда от тази война ? Защото всички страдаме от едни и същи политици-***

23

Овчев

преди 9 години

Срещу градушката вече ще изпращаме жандармерия, въоръжена със щитове и бухалки за бейзбол. По мегафоните ще я предупреждаваме да се разпръсне, иначе ще използваме и водоноски срещу нея. Обещаваме да осигурим на гражданите спокойствие, вятър и мъгла.

22

do 27

преди 9 години

Абе льольо, да не пиша роман или статия да си гледам правописа. Погледни си собствения първо! Аман от плиткоумници като теб по форумите.

21

do 21

преди 9 години

ти *** ли си? И кво ще стане като те продупредят че ще има градушка 5 мин, по рано? колата в *** ли ще си я навреш?

20

Анонимен

преди 9 години

"ПО НАГЪЛ, МАЗЕН И БЕЗКРАЙНО САМОВЛЮБЕН ИЗМАМНИК ОТ БИБЛИОТЕКАРЯ, МАЙ НЕ Е РАБОТИЛ В МВР ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 40-50 Г."Работил е по-нагъл и мазен. Физкултурника.

19

Дичо

преди 9 години

До Бат Петко 26Не че нещо баце, ама като правиш забележка за правописа поне ти пиши правилно защото думата "сапмо" ми прилича на чилийски футболист!

18

Анонимен

преди 9 години

Извънземните са виновни!

17

Бат Петко

преди 9 години

Неграмотнико, първо си виж правописа и след това пиши каквото и да е. А то не е и до правопис, защото май не знаеш как се пише МЕТЕОРОЛОГ. Добре де, знам че на Позитано 20 не ви учат на првапис, а сапмо на плюене

16

гамена

преди 9 години

наглите "софиянци" не може да им побере празната кратуна че няма кой да им пази таратайките от градушка.

15

ОМЕРЗЕН ОТ МАЛОУМНИЦ

преди 9 години

ПО НАГЪЛ, МАЗЕН И БЕЗКРАЙНО САМОВЛЮБЕН ИЗМАМНИК ОТ БИБЛИОТЕКАРЯ, МАЙ НЕ Е РАБОТИЛ В МВР ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 40-50 Г. ТО ТОВА ЛИЧИ И ОТ БЕЗКРАЙНАТА ПРОТЕКЦИЯ НАД ГЛАВНИЯ СИ СЕКРЕТАР, КОЙТО Е ПОРЕДНОТО НЕОСЪЩЕСТВЕНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, НО СЪС МОЩНИ И ДОСТА ТОПЛИ ВРЪЗКИ С ПИШМАНРОДАТА, КОЯТО СЕ ЯВЯВА КАТО ЕДНА РАКЕТА НОСИТЕЛ В КОСМИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО! ТОЙ ПЪК СЕ ОТБЛАГОДАРЯВА С РАЗНИ ФАЛИТЧЕТА И ПОДАРЯВАНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИ ОБЕКТЧЕТА ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПОЛЗВАНЕ!

14

Анонимен

преди 9 години

Как да няма предупредителна система?!?! За балами ли вече ни взимате. Нали се има метереолози, които прогонозират градоносните облаци, нали се обстрелват с ракети, за да се разсейят. ТОВА АКО НЕ Е ПРЕДУПРЕДИТЕЛНА СИСТЕМА, ТО ТОГАВА КАКВО?!?!?!?! Сигурня няма и система НИКЪДЕ ПО СВЕТА за отводняване и почистване на шахтите. Сигурно и думата ДЕРЕ не съществува никъде по света. Нещастни, крадливи, некадърни, комунистически ***!!! А ти прос, българино, гласувай ПАК за тях още 20 години!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Тази политическа *** колкото по-рано изчезне от политическото пространство, толкова по-добре и за него /за да не се излага повече/ и за страната. Ние нямаме нужда от хора като него, а от достойни, компетентни и почтени хора. като човек може и да е добър, но кото политик хич го няма, чак ми е жал за него като го слушам и гледам. Възможно ли е за власт и пари да паднеш толкова ниско. Много тъжно.

12

Анонимен

преди 9 години

Аааа Йовчев недей така ,без такива у Банкя реколтата от тикви пострада много лошо

11

Даси

преди 9 години

Агенцията за борба с градушките е създадена за да предпазва реколтата, а не колите. Затова базите й са в земеделските райони, а не на жълтите павета.

10

Българин

преди 9 години

Все едно слушам Жан Виденов : затворихме 18 банки, ама защо икономиката се срина ?!?!?!

9

Анонимен

преди 9 години

А дали мога да попитам каква все пак е работата на "Изпълнителна агенция Борба с градушките" и къде отиват няколкото милиона лева бюджет за нея?

8

Анонимен

преди 9 години

Нагъл е тоз Овчев, нагъл!

7

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Няма по-страшна градушка от Орешарски... - една година червен код за цяла България...

6

Анонимен

преди 9 години

Тъй, тъй Йовчев,само не се ядосвай че ще вдигнеш кръвното и захарта и току виж цялата дрямка в системата ще е залудо, ще отидат зян 20 заплатки. Както всички знаем МВР по принцип стои след знака за опасност и ограничение 40, никога преди тях,те не обичат претенцията, защото там пара няма и трябва да се работи, а иначе си кесиш под трънката и кеф.