84

Анонимен

преди 9 години

Абе, верно ли е, че тая е спала и сминистъра на финансите Чобанов?

83

алилиии

преди 9 години

зашо сите куманисишески партиики имат вид на ***, некой знае ли, ва!?

82

аззз

преди 9 години

Тук има много мутренски - тиквенови троливе, разберете , който гласува за ГЕРБ е най - големия родоотстъпник. нали чухте Гарелов '" Бойко бленува триумф върху руйните на България".

81

Анонимен

преди 9 години

Мая ,,общата,, умира от злоба, че ве1е няма да е зам. председател на НС

80

ЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 9 години

До Де Голза Костов крадеца който съсипа държавата ли говориш?

79

АБВ

преди 9 години

До БУДА-лаПротестите започнаха по време на управлението на Борисов, това е така. А те възникнаха заради неспособнота или нежеланието, или и двете на всички правителства от 89 г. досега, които не правеха и не правят нищо да решат проблемите на България.

78

Истина

преди 9 години

Ами тия наистина ли не знаят защо се самозапалваха хората , ЗАРАДИИИИ БОЙКОООО хората го изгониха с камъни , а той пак иска власт , еееее тоя път ще види Кон боб ядели .

77

Гарвана

преди 9 години

Ако не беше Бойко банките заминаваха. Затова сега ММ грачи тъй грозно, зловещо.

76

Анонимен

преди 9 години

Да бе!А вие като сте вече 1г. в парламента и в Правителството..голямата работа свършихте?!!Много съвестна тази Манолова!Чак ще ме разплаче.И аха...да ме накара да пусна червена бюлетина...

75

ЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 9 години

Ами спрете им заплатите, кой получава заплата без да ходи на работа? Ако наистина се плащат заплати без да са работили това си е престъпление и кражба от данъците на народа.

74

Де Гол

преди 9 години

Ще търсите Костов под дърво и камък, как е възможно да имаш такъв държавник а да избираш мутри мафиоти от Банкя , за това още дълго ще ядете дренки и ще бъдете наи - големите бедняци.

73

АNONIMEN

преди 9 години

Което куче се е научило да влачи *** отучване няма,мая се е научила да лае като куче срещу месечина и спиране няма .Ритник и гледане на парламент би оправило такива кречетала като нея и червената клика.

72

БУДА-ла

преди 9 години

Колко лесно се манипулират хората!?...Много бързо забравихте, че Протестите пламнаха под управлението именно на Бойко!Бойко избяга и Орешарски просто понесе Негативите от управлението на Боко!Трябва да си роден преди 1 год, че да не помниш, че протестите са против Бойковото управление! Орешарски просто понесе негативите от Бойковото управление!Оставката е лесна, Орешака успокои страстите, ама пак ще ви писне от Г-н Следващият...Ще се сетите за кого бяха протестите...

71

АБВ

преди 9 години

До ГогоНе Гого, аз не съм ***, простия си ти, защото избираш да те управляват комунистите заедно със "златния пръст" - Сидеров.Като се смяташ за по- умен от голяма част от българите, кажи ми, защо Сидеров бе наречен "златния пръст"? Кой управлява България, явно или не толкова явно , от 89 г. насам? Самозапалванията заради управлението на Борисов ли бяха? Не поддържам нито ГЕРБ, нито която и да е друга партия, просто обичам да мисля. Опитай се да мислиш и ти!

70

художника

преди 9 години

Кое е "ПЕЩЕРЕН" антикомунизъм бе мАЙЧЕ ? Това, че искат да няма давност за комунистическите престъпления! Нали сте БСП, к`во общо имате с БКП та се дърпате? Пременил се Илия ... па в тия!

69

Анонимен

преди 9 години

Мая Манолова - Министър на отбраната. Да строява там войничетата в карета, кубове и сфери и да ги шляпа по BDSM-овски по задните части. Мисля че това е най-подходящия пост за тази дама с очевиден излишък на енергия.

68

анонимен

преди 9 години

Костинбродската, не можеш да си зам. в НС! Получи незаслужено този пост и не можа да изкараш целия мандат, както и нелигитимното ви правителство! Спри се вече!

67

Трухчев

преди 9 години

Давайте ОСРАвка, и МАРШ !!!

66

Анонимен

преди 9 години

И на теб заплатат ти върви, Мая, а ти - на братя Галеви!

65

Гого

преди 9 години

А така , избирайте пак комунистите - мафиоти от ГЕРБ , и след това ни чакат много самозапалвания, ако изберат пак пожарникаря , то ние ще сме най - простата държава.