41

до 41

преди 9 години

Точно благодарение на такива овце като теб (с извинение), които "не знаят какво става" се атакува банковата ни система, която е СТАБИЛНА !!! Един слух и хиляди овце решиха да си теглят спестяванията поставящи под напрежение цялата банкова сметка. Хора, ограмотявайте се и мислете. Няма опасност за парите ви и не ставайте съучастници в тази изкуствена криза. Стига сте чакали някой да ви оправи, а мислете и не правете глупости !!!

40

Доктора

преди 9 години

Нещото за което не трябва да се говори и пише или вече е станало и не може да се поправи или никога няма да стане(което ми се струва по-малко вероятния сценарии)-така че Бог да ни е на помощ. Страшното ни го причинихте пак вие дърти бабички, мързеливи *** и курумпирани кумунистически синчета-заради вас един скътан лев не може да има работещия човек.Мразя ви !

39

tt32

преди 9 години

"В ГАРАНЦИОННИЯТ ФОНД, ВКЛ. И БРР ИМА АКУМУЛИРАНИ ОКОЛО 2 МЛРД. ЛЕВА" - ИВАН ИСКРОВ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ЗА КТБ" КЪМ КРАЯ НА МАЙ 2014г. САМО ДЕПОЗИТИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО В БГ ПРИБЛИЖАВАТ 60МЛРД.ЛВ" - ОТЧЕТ НА БНБ

38

Анонимен

преди 9 години

Този път така наречените "политици" трябва да изядат дебелите тояги.Да не забравяме и старите крадливи муцуни от така наречения , безконечен преход.Доста хора знаят къде им са имотите .

37

Samo minavam

преди 9 години

Как става тази далавера и как се получава,че комунистите са винаги на власт,когато се крадат парите на хората.Ако трябва да се задеистват качулките,ако е необходимо да се разфасова свинята,ако трябва да се свърши каквото е необходимо.Ако ли не,ако откраднат на хората парите,следващите жертви ще са политиците и тези гащници,добре разбират ситуацията.

36

Анонимен

преди 9 години

Наистина много *** народ - е хубаво де. теглите парите от там, после къде - на остров Мадагаскар ли. ама нищо де. кой квото си надроби.

35

Анонимен

преди 9 години

Wwf,да помогнем на природата..

34

Анонимен

преди 9 години

Време е тези лица които организират тази атака срещу банковата система ДА БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА!Ама да се почва и от дребните риби - тия дето изкуствено правят опашки пред банките, разни драскачи по форумите, разни платени медии... всичко на топло и там ще каже и на майка си оная работа

33

emil.popov.35

преди 9 години

Осъдил опитите - жалка гнида! Та нали всички атаки дойдоха и продължават да идват от единствения пишман олигарх, /който така и никога не получи банков лиценз, сещайте се защо/ - Иво Прокопиев, тясно, да не кажем и любовно свързан с тоя на фотото! Няма негов сайт, който да не бълваше скрити и явни "допускания" за проблемни банки и предстоящи "трудности" и дневник и капитал. Протестна мрежа де не е моя случайно! Както и оня див *** /Тиквун// който продължава да дивее, че държавата е на дъното...

32

Анонимен

преди 9 години

Вече и най-малките деца знаят, че разрухата идва с БСП и ДПС!

31

Ф.С.В

преди 9 години

Не знам какво става- но в Бургас има банки претъпкани с хора преди два часа -- явно нещата не са въобще наред!! БГ никога няма да забрави обирът 1997 г !! грабежа на спестяванията на българите -Грабежа на жилищните влогове -на влогове за коли на бонови книжки !!! Измамна държава управлявана от Измамници от най долните прослойки !!

30

tt2

преди 9 години

***, които подкопават устоите на банковата система са собствениците на банките - вижте клипа със заглавие - Президентът на Исландия: Успяхме, защото оставихме банките да фалират

29

Иван

преди 9 години

На Делянчо му отказаха поредния заем, този път от ***, да си финансира провалените вестници и бицнеси... и стана тя каквато стана. Цацаров мълчи, ни лук ял ни лук мирисал, Цветлин и той нещо бърбори ама не му стиска да скочи на дебелата ***... и така. Един *** дебелак коли и беси вече цяла година.

28

tt2

преди 9 години

Троловете повтарят мантрите, които господарите им повтарят влоговете били гарантирани, влоговете били гарантирани да ама не. - Пробутват ви някакви привлекателни лихви дето ги няма в общите условия и влога ви става негарантиран то не, че има гарантиран влог. - Никъде не пише кога завършва изплащането т.е. напълно законно могат да изплащат десетилетия.

27

tt2

преди 9 години

-Ако обезценят лева могат напълно законно да си изплащат хартийки без покритие по курса на деня, в който почнат да изплащат. Парите не носят нищо на собствениците си, като стоят в някоя банка носят ама на банкерите. Трябва да ползвате парите си купувайте неща, които ви трябват инвестирайте разумно в неща, които ще ви донесат печалба.

26

Анонимен

преди 9 години

25 г от промените, а бг не е мръднала напред. Една криминална клика е заседнала и знайте, че никой от тях няма доброволно да си тръгне. Единственият начин, е да бъдат заловени и избити до крак! За съжаление народа също участва доста активно в поддържането на статуквото. Това състояние не би било възможно без участието на най-тъпата нация в света, наречена българска.Протестирайте си, а аз ще си чета новини от имението ми в чужбина...

25

tt2

преди 9 години

ЗАКОН ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ В БАНКИТЕИзключенияЧл. 5. (1) Не се изплащат гарантираните размери на влоговете в банката на:1. лицата, на които са били предоставени привилегировани лихвени условия в отклонение от обявените от банката условия, които тя е длъжна да прилага към своите вложители;

24

tt2

преди 9 години

Условия и ред за плащане на суми по гарантираните влоговеЧл. 23.(5) (Изм. - ДВ, бр. 44 от 2009 г., в сила от 01.09.2009 г.) Изплащането на суми от фонда започва не по-късно от 20 работни дни от датата на решението на Българската народна банка по ал. 1.

23

tt2

преди 9 години

(7) (Предишна ал. 6 - ДВ, бр. 44 от 2009 г., в сила от 01.09.2009 г.) При влог в чуждестранна валута на вложителя се изплаща левовата равностойност на гарантирания размер на влога по курса на Българската народна банка в началния ден на изплащане на гаранцията по влоговете.

22

tt2

преди 9 години

Вместо да разследват банкерите, които очевидно са управлявали банките некадърно - с голяма вероятност нарочно, тръгват да обясняват как видиш ли виновни били хората дето си теглели парите. Вижте филма парите като дълг - в цял свят банкерите са се оляли.