181

П.Петров

преди 9 години

Ето затова е лошо да се управлява без доверие. Всяка една институция или партия като и спадне доверието под 20% трябва ръководството и да си подава оставката, за да не дестабилизира държавата с присъствието си.

180

до 209

преди 9 години

"В момента ситуацията е точно като през лятото на 1996-та!"Не, не е като през 96-та, тогава нямаше валутен борд. Някой в момента създава паника в банковия сектор, целта е валутният борд, тоест овцете да се юрнат да си теглят парите и чак след като банките загубят ликвидност, тогава пада валутния борд. Може да нямам особено доверие на Лазаров, но съм сигурен, че се предизвикват изкуствени опашки пред банките, нямам нито един познат, който да си тегли влоговете, а по медиите се твърди обратното.

179

Анонимен

преди 9 години

има нещо гнило в цялата работа.винаги,когато всички ни говорят,че няма повод за паника,става голяма беля.

178

Анонимен

преди 9 години

В банката имам не повече от 1000 лв, всичко ми е в недвижима собственост. Получавам наеми от два апартамента, а трети се изплаща с месечния си наем, който е в левова равностойност евро. Аз няма как да загубя, но се чудя, ако вземе че стане нещо хилядите балъци си загубят влоговете, дали ще има поне един мъжкар, който да ... Хайде да не пиша какво, че да не излезе като подстрекателство за .... сещате се. Знае се, кои са отговорни за дестабилизацията.

177

Анонимен

преди 9 години

Всичко е по план но не ранът а доганът. Затова още не се подават оставки и за това ни успокояват. На бунт и каквото дойде, всички партии са в кюпа.

176

Анонимен

преди 9 години

браво

175

joni bravo

преди 9 години

страхотни идеи, хаиде сега всички да си истеглим парите от банките и те наистина да фалират!

174

до 206

преди 9 години

И как ще ги обесити??? Като са в Брюксел!!! Не става така трябва организация оръжия боеприпаси и най-вече хора!!! Недей да пишеш врели некипели... Най-много да си навлечеш проблеми като ония с Пеевски... Зае... Остави ги нека се мъчат българите всичко което ни се случва е по наша вина....

173

Анонимен

преди 9 години

Цацараов и Йовчев са на инструктаж в сараите. Спасявайте се както можете но не вярвайте на този гнусен родоотстъпник..

172

Анонимен

преди 9 години

Точно така. В България никога няма повод за притеснение. Всичко е отново на ниво в държавата. Спете спокойно.

171

Анонимен

преди 9 години

Не Орешарски трябва да е на стълба, а Пеевски и Василев.

170

с.

преди 9 години

В момента ситуацията е точно като през лятото на 1996-та!Не вярвам на нито една дума на никого!В тая "държава" всеки гледа да те изклати през дънките!Обръщайте всеки лев в евра и долари!Навремето през 1996-та не оставих 2 кинта в банките и обърнах всичко в дойче марки и зелено и това ме спаси!Но доста приятели и познати изгърмяха жестоко!И си спомням,че и тогава се обясняваха разни министри и политиц,че всичко е ок!

169

Анонимен

преди 9 години

Веднъж изгорях втори път няма как да ми се случи. Изтеглих всичко и обърнах в евро и злато. Не вярвам на сараите от кадето се управклява България. Щом този *** ни успокоява е по нареждане на доган и може да очакваме всечко.

168

Черен Петър

преди 9 години

Тоя бил наблюдавал процесите.Ами като гледа вижда ли?За къв *** е Премиер.Нямало страшно за гражданите... само за селяните.

167

optimist

преди 9 години

Фалит, хиперинфлация, глад, смърт - запазена марка на комунистите.

166

Анонимен

преди 9 години

Аз официално ставам акционер на буркан банк. Не вярвам на банките на управляващите и на мафиотите от сараите. Помнете ми думата че идва виденова зима след триглавия змей.

165

Анонимен

преди 9 години

БРАВО

164

Този да не се

преди 9 години

Този човек да не се появява. Защо ли!Ами има ли нещо, което да е казал и да не излезе после ОТКРОВЕННА ЛЪЖА.Така, че като казва няма място за притеснение има обратен ефект -- все едно че казва всичко ще се срути

163

анонимен

преди 9 години

Герберчетата се опитват да насаждат несигурност в обществото,сега посегнаха и на банките.Не им стигнаха телевизиите ,не им стигнаха платените журналисти,сега и банките.Не се връзвайте на идиотските им номера,то не беше фалирала държава,то не беше какво ли не.И като дойде всезнаещия пожарникар ще оправи положението.То да се смее ли човек да плаче ли на простотиите.Орешарски бил некадърник,а той най кадърния-защо ли ми прилича на психично отклонение

162

Анонимен

преди 9 години

Няма да има повече протести пред парламента, ще има наказателни акции