130

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 132Това е стара българска поговорка, която може да запуши плювалника ти ама защо пишеш на англииски а не на корейски или поне руски????

129

стар комунист

преди 10 години

Кой си ти бе мозъчен пигмей? По голям ли си от народа си ?

128

Анонимен

преди 10 години

Кутевчетаааа, генералите ви напускат фронтовата линия, беж да ви нема далече, далече на исток по възможност в Корея щото там нема нет който да замърсявате!!!!!

127

мими

преди 10 години

този е луд.

126

боко

преди 10 години

тоя боко,се вживява на поразяващата ръка,застанал,на релсите 4ака убиец,лъвът се готви за скок ,за богатсвото на рио бени, и от там с 4етиридесетте разбойника на али баба,в дядовата ръкави4ка.

125

Анонимен

преди 10 години

128Не бързай да се радваш, защото и твоето време ще дойде, да разбереш какво е да си "управляван" от ***.Ще дойде, бъди сигурен.И ще ревеш по-силно, но ще е "късно, либе, за китка".Наливаш вода в мелница, която не мели брашно за теб.

124

ПРОКЛЕТ КОМПЛЕКСАР

преди 10 години

ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КАК МУТРАТА КЪСА И ХВЪРЛЯ, КОГАТО НЕЩО НЕ СТАВА ПОД ГРУБИЯТ МУ НАТИСК И СЛЕД ТОВА В ТИПИЧНО ШИЗОФРЕНИЧНИЯ СИ СТИЛ ПРИПИСВА НА ДРУГИ СОБСТВЕНАТА СИ ПРОСТОТИЯ И ЛИПСА НА СПИРАЧКИ. НИЕ ГО ЗНАЕМ ТОЯ КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ, НО КЪДЕ Е АКЪЛА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ. ЯВНО НА БЪЛГАРИНА МУ ХАРЕСВА ДА ГО ЛЪЖАТ, МАЧКАТ, УДРЯТ ПО ПРОСТАТА КРАТУНА.ЗАТОВА И МИНАВАТ НОМЕРАТА ОТ СЕЛСКАТА ВЕЧЕРИНКА НА МУТРАГЕН БОРИСОВ. АМИ КАТО НЕ, АКО ЩЕ.НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА, А И ДА СТАВА НЕ БИВА КАЗВА ЛИЦЕМЕР МЕСТАН.

123

Анонимен

преди 10 години

"когато един вълк го завиеш с овча кожа, той не става овца, коментира Борисовtva zapusva mivkata

122

Анонимен

преди 10 години

Да се замислим, че трябва Боко да порасне и да не се държи като дете, което кака му го е пренебрегнала.Не може цялата страна да бъде заложник на капризите на един жаден за пари и власт човек с манталитет на пубертетник, който е възпитан винаги и на всяка цена да получава това, което иска, защото е момченце.Това е политика - тя е за умни, зрели хора.Не е достатъчно да носиш панталони и да се смяташ за мъж. Опитът ни показа, че се търсят други атрибути - самолети, въртолети, др игачки за момче.

121

тодор4о

преди 10 години

този е баз бая луд

120

Чапаев

преди 10 години

До АнонименЩе го освидетелствуват хората ,които имат глави на раменете си,а не кратуни.Това ще се случи на следващите избори.На този така влюбил се в "грандиозните" си "ПОБЕДИ"трябва да му се даде добър УРОК.Вживява се като БАЩИЦА,а всъщтност с Цвъчко олицетворяват едно милиционерско мислене смятайки ,че са БОГОПОМАЗАНИ.

119

Анонимен

преди 10 години

Вола рие на гърба му пада. "Управляващите" продължават с архи измамите си, но това само ще вдигне рейтинга на опозицията. Вместо 12% разлика, октомври ще има 24% разлика между ГЕРБ и БСП.

118

коко

преди 10 години

тия вси4ките от народното събрание,'семейното събрание.ако могат да напишат азбуката,поне 30тина грешки ще допуснат.неграмотни и невежи,престъпници.намериха село без ку4ето,гледайте им сеира.

117

Анонимен

преди 10 години

Защо да "преговаря"?Та този циклофреник има вече заповед от задокеанските си господари и обещание,че ако разиграе проваления в Украина сценарий на американските управляващи на територията на България отново ще го върнат на "премиерския пост".

116

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен123Може да е луд но не е алкохолика Михо, агента Павел или ибрикотрошачката Волен, пък луд, луд колко да е луд не толкова колкото Хамстера та да пуска език на публично място, та Мазньо екзалтирано да плаща влакови композиции за извозване на армия от "Временната заетост", не толкова, че да вкара прасето Пеевски в джамията, не толкова, че да вземе да проектира хидросъоражения от II ра категория и недостатъчно да ви тегли по една майна!!!

115

бати Кольо

преди 10 години

До АнонименС такова селско мислене и насаждане на омраза,раздразнението,което личи от твойте писания имам усещането,че съм ти забил КОПИЕТО си в долната част на гърба ти.

114

Анонимен

преди 10 години

Един луд в НС

113

Анонимен

преди 10 години

До Винетуууу !За стари вицове дължиш пет лева, колкото до индианците по нашите земи, ги има от преди ГЕРБ и Боко, разликата е, че сега сте по-многобройни и с по-тъмна кожа!!! Това в природата му викат мимикрия, а в политиката е природна даденост на БСП и ДПС. Обади се на Кутев да ти изрецитира друга опорна точка по възможност да ползва литература като "История на БКП", "Политикономия на социализъма","Марксизъм и Ленинизъм" а не детско-юношеска класика.

112

Чапаев

преди 10 години

До АнонименТой не е ненормален.Той е просто ТАРИКАТ,методите му са мутренско-милиционерски,езикът му е дърводелски,омайва с простотията си и безмозъчните *** ШАРАНИ си гласуват за него и после да си сърбат попарата

111

Анонимен

преди 10 години

До бати КольоЕ ВРЕМЕ Е ЛАЙКУЧКАТА МАЯ ,ПИЯНДУРНИКЪТ МИКОВ, ЗЛОБАРЧЕТО СТАНИШЕВ И ПОДОПЕЧНИТЕ МУ КАКТО И ТЯХНИТЕ ШЕФОВЕ ДОГАН И МЕСТАН ДА НАПУСНАТ СЦЕНАТА И ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ТУРЦИ И ТЯХНИТЕ ПОКЛОННИЦИ ИМА И БЪЛГАРИ !