64

Анонимен

преди 10 години

ЕЙ тоя цял живот си го кара ей така, през къде ли не мина, сега и евродепутат-като говори нищо не може да му се разбере какво иска да каже. Наглец.....-роден в САЩ

63

Анонимен

преди 10 години

Кой бизнес се страхувал от връщането на ГЕРБ на власт?Онзи дето дето укрива приходи, не плаща данъци, точи ДДС, занимава се с контрабанда, заробва миньори и чака дотации от държавата ли?

62

teo

преди 10 години

СТОЛЕТНИЦА, А ПЪК ЗАБРАВИЛИ, ЧЕ ДОВЕРИЕ НА ТЕЗИ, КОИТО ПЕТ ВЕК СА НИ КЛАЛИ, ТРЯБВА ДА НЯМАТ НИКАКВО ДОВЕРИЕ, ОСВЕН, ДА ПРОДАДАТ БЪЛГАРИЯ НА ТЕЗИ ТУРСКИ ЕМИСАРИ!!! БЪЛГАРИНО ?????

61

vitosha

преди 10 години

е как кой бизнес.. Мими знае, малко кутевче.Аре бе МИМИ, имаш постове да трупаш за тези 10 лева, давай!

60

художника

преди 10 години

Пирински: Бизнесът се страхува от връщането на ГЕРБ на власт----------------------------Кой бизнес "другарю" Пирински, моя или твоя ?При положение, че всички крадете като за последно, предпочитам да дам "баницата" на един гладен, отколкото на четирима - Ако ме разбираш, значи !

59

vitosha

преди 10 години

Напиши се - "гневен селянин", по ще ти отива...

58

Гневен българин

преди 10 години

И този ли мръсен еврейн пак се обади?Отивате си,защото вредите на всички-и на умни и на прости и на малки и на големи!Марш ,че затворите са ви резервирали стаи!

57

агн

преди 10 години

обръчите на Доги ги е страх, а не бизнеса

56

Виждащ

преди 10 години

Кабинета имитира "отиване"....

55

Анонимен

преди 10 години

3 млрд. евро кредити прахосани за една година! Евала на тройната коалиция начело с ДПС!

54

Анонимен

преди 10 години

Продавам прашки за хипоптами и бизнеса ми разцъфтява. Преотстъпвам личинки на ***.

53

...

преди 10 години

Абе че тиквата краде-краде си! Ама тия от БСП-ДПС само за една година управление прибраха над 2 - 3 милиарда евро бре! То не беше южен поток, то не бяха нови и нови и нови заеми! Да не говорим, че сега фирмите около ДПС-Дилян пеевски и тези около Цветан василев та точно те се трепят и немогат да се доутрепят, та да си разделят тия около 2 милиарда евро, ДОПЪЛНИТЕЛНО, дето уж за южен поток ше ги даваме!

52

Мими

преди 10 години

Всеки, който има поглед върху бизнеса знае колко е прав. Фирмите най-после получиха глътка въздух по време на това правителство. При ГЕРБ връщането на ДДС се бавеше с месеци и не малко фирми фалираха. За експеримента на Дянков с единната сметка да не говорим. С години ще му сърбаме попарата.

51

Пирински

преди 10 години

30 години политическо лапацало с незаменим принос в съсипването на България.

50

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Не знам кой от какво се страхува ,но знам ,че от тези 25 години на преход това правителство работеше заградено ,пазено,оплювано като вмирисана консерва от народната любов.

49

Мунчо манастирски

преди 10 години

сред фирмите и деловите среди, СВЪРЗАНИ С БСП И ДПС има голям страх, че ще се повтори онази преса върху тях, каквато имаше, докато Борисов беше на власт.---------------- С главни букви само пояснявам мисълта МУ

48

vdch

преди 10 години

Мутрите от ГЕРБ, турците от ДПС и педерастите от Синята коалиция гласуваха декларация обявяваща възродителния процес за "етническо прочистване". Като се съберат в следващия парламент сигурно ще решат да плащаме обезщетение на Република Турция за Априлското въстание.

47

Анонимен

преди 10 години

Тоя оти не е лустриран. Докога ще ни занимавате с проблеми на *** партия.

46

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ,НАРОДЕ ЗАБРАВИ ЛИ ?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 10 години

NE MI PYKA ZA TOZI KABINET:NO ZALKO ZA TEZI XORA KOITO RABOTIXA ZA BALGARIA DOBREI PRAVILNO:KATO ORESHARSKI TOZI 4OVEK PROSTO E NA NEPRAVELNOTO MIASTO V NEPOTXODIASHTO VREME : SAS KOLKO 4OVEKA KATO NEGO MOZEM DA SE POXVALIM:MALKO SA NAISTINA :NO V TAKAVA OPSTANOVKA NE MOZE DA SE RABOTI,VSEKI DEN SE ITERESYVAT KOGA STE PODADE OSTAVKA:AMI TO KAK DA NAPRAVISH POLITIKA ZA 2 ILI 3 GODINI NAPRET