58

БОБОВ ДОЛ

преди 10 години

Не оставка, а незабавен арест и съд по бързата процедура за Станишев и неговата крадлива шайка!

57

optimist

преди 10 години

Никога вече БСП!

56

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

55

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !ПАК НЕ СИ СЕ ПИЛ ХАПЧЕТАТА, ЧЕРВЕН КЛОШАР!

54

КОЙ???

преди 10 години

Гадни алчни бесепари, нито сте комунисти , нито българи. Вие сте бедствие за българите. За 25 години хубаво невидяхме от вас и от другите производни ***(СДС, ДПС, ГЕРБ, НДСВ и сега ББЦ). Оставка и дано повече не влезете във властта алчни капиталистически ***.

53

футуролог

преди 10 години

2029 година:Събират се на заседание Сергей Станишев и другите 5-има гласоподаватели на БСП (Моника, 3-*** роми и една червена бабичка-столетница). Единодушно се взима решение да не се правят промени в ръковедството на партията.

52

малкият мук

преди 10 години

Яко клякане на жидовските ни юдо-масонски покровители.Чудя се невиждат ли колко са смешни тези, които втърдяват че сме били руска колония?Аз у нас виждам брутални инфекции и огнища именно от запад и САЩ.Затова и държавата е пред крах.РАН и ЪТ си свършиха работата.Заслужават Нобелова награда за геноцид, а майкопродавците за навеждане и ***

51

Псевдо комунисти

преди 10 години

Нищо не искате, искате само да останете на власт докато ДПС ви държи. Факта, че не дадохте дата за предсрочни избори и за приемане на задължително гласуване говори, че нито едно от двете не искате, но го правите, за да накажете ДПС, които също искаха да ви уплашат с предсрочни избори, за да им дадете по-голяма квота в управлението. 50 % на 50 % е най-справедливата квота за братята БСП и ДПС. Няма какво да се карат, делят си всичко по равно.

50

Анонимен

преди 10 години

Аййй сиктир бе, не е минала и една седмица от вота на недоверие /петия по ред/ в НС и сега какво, вашта майка недооснована. ОСТАВКА незабавно и съд за 60 годишния геноцид ЗАДЪЛЖИТЕЛНО а не гласуване задължително!!!! Цялото ръководство на БСП и ДПС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в Белене, да чукат чакъл дорде са живи на хляб и вода!!!!!!

49

bobo

преди 10 години

НА СНИМКАТАТРИМАТА *** !!! ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА МИНЕ ЕДНА ГОДИНА ЗА ДА РАЗБЕРЕ НАРОДАЧЕ ТЕЯ НА СНИМКАТА ЗА НИЩО НЕСТАВАТ !!! ПЪЛНИ *** И НЕКАДЪРНИЦИ !!!

48

Samael

преди 10 години

не задължително...а без поне средно да не се допускат до урните! Не да печелите избори с гласовете на черните кебапчии...

47

Анонимен

преди 10 години

аве бате аз искам за иборите да давате и кифтета и кибапчаата

46

платен трол

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Не ви ли спряха парите, че да ни отървете най-после от глупостите си. Кой управлява заедно с ДПС?Кой се целува по митингите с Лютви Местан?Кой позволи на турците, на практика да владеят България?Кой,платено мекеренце, кой?

45

Анонимен

преди 10 години

Каква я свърши?

44

Цеко

преди 10 години

Държава пълна с мутри , комунисти , турци , *** , наркомани и работещи които взимат по-малко пари от неработещите , няма бъдеще!!!1

43

Анонимен

преди 10 години

Задължително гласуване, а? В Европа и т.н. Е ясно за кого няма да гласувам.

42

Анонимен

преди 10 години

Слипите прогледнаха ли? Преди малко гледах джуджето талибан мишо говнара ,техен застъпник и осъзнах че всичките им фенове са доста ограничени.

41

Nasko

преди 10 години

Българи, ОПОПМНЕТЕ СЕ! Вижте как Ви се подиграват на всички, това не е пародия, не е цирк, незнам и аз какво е. Дайте на следващите избори да изхвърлим всички тези наши управници, дето нямат и КАПКА МОРАЛ. Не гласувайте за никоя от сегашните партии, това е едиснтвеното спасение!

40

Анонимен

преди 10 години

А швепссс искат ли?

39

internetlumpen

преди 10 години

вие дето изстръгнахте поминъка на народаси от ръцете..Така ли решавате проблема с задължения..? Не пипайте конституцията мърлячи такива! Оставкаааа!!!