138

grei

преди 10 години

parvo da napravyat referendum za izlizane ot eu.

137

кака Мара

преди 10 години

Пилее се не само време ами и милиони левове.Гласувайте най-насетне за да не се налага отново и отново да се дават пари за избори.Всяка година избори,толкова ли сме богати за да им правим кефа на политиците да ни се пенят на среща с лъжите си и да ни доказват колко са по-добри от предните.Абсолютни глупости.Всички отиват в Парламента с едничката цел да се краде,колкото се може повече .Така са си нагласили нещата ,щото народа да не ги безпокои и да си крадат на воля .Затова и така ни изглежда дър

136

Славея

преди 10 години

Ново пет народа ни прегракна цяла година да протестира за това ,че трябва да си ходят ,а те най-нагло се назландисваха.И сега веднага избори.Трябваше ли България да загуби една цяла ценна година ,вместо да спечелим време и да направим промени в почти всички свери на своя политически и икономически живот.Толкова промени има да се правят ,а това е огромна работа и се иска време за това ,а ние барабар с ,,умните"ни политици го пилеем.

135

Анонимен

преди 10 години

НАРЕДИЛИ СА СЕ МИЛИОНЕР ,ДО МИЛИОНЕРА ,НАГЛЕЦ ,ДО НАГЛЕЦА ,КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦА......А НАРОДА НОСИ БЕЛИЯТ БАЙРАК НА БЕДНОСТТА И ЗАВИСИМОСТТА ОТ ДОГАН. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ......ЗАПОМНЕТЕ ГИ БЪЛГАРИ И ПРЕДАЙТЕ ТОВА И НА ДЕЦАТА КАК КОМУНИСТИТЕ ЗАГРОБИХА КРАСИВАТА НИ СТРАНА !

134

Комуналник

преди 10 години

На последните избори Без Срам Партийци (БСП) загубиха поне 20 %, заради позицията си за Украйна. Южния поток ще изхвърли в канала останалите подръжници на това творение. Лошото е друго-никоя партия не предлага вериги, за да прекосим блатото. Дори по-зле-какво значи задължително гласуване-гласове за *** напук. Трябва напротив - да се въведе ценз за гласуването и то да е СВЯТО - само за завършили средно (финансирано от държавата) образование и живеещи тук. Серж в Херсон.Бареков в Димитровград

133

Вай

преди 10 години

Тц, Тц. Обединен фронт БСП & ГЕРБ срещу ламята ДПС. Да му го бяха казали преди месец нямаше да повярвам. На това му се вика political swinging, сиреч на български смяна на партньорите. Всеки такова някого, накрая не е ясно къде е вляво, кой е вдясно, къде е горе и къде е долу. Кекс до спукинг.

132

Анонимен

преди 10 години

....5 октомври. Тогава обаче е мюсюлманският празник Курбан Байрям.......----------------------------------------------------------------------------Нали вота ще е задължителен ? Или само за вас ослепените от завист и злоба българи които се замозатрихте.

131

4иста4ката

преди 10 години

ТОВА СА МУТРОГЕНИТЕ КОИТО ИМАТ ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ ДА ЗАРОБЯТ БьЛГАРЯ ОТНОВО ПОД РУСКИ БОТУ6

130

777

преди 10 години

а норада иска заличаване на дпс и бсп и атака, а скоро и на бареков

129

Анонимен

преди 10 години

*** всичко , но на изборите ще грачат най-силно

128

Анонимен

преди 10 години

ДА ПОПИТАМ ТОВА ЛИ СА ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ????? ДА ДА ДА ДА 6 000 000 ДА!!!!! НЯМА ПО БОГАТИ ХОРА ОТ ТЯХ.......

127

Анонимен

преди 10 години

DOBRE KAJETE KAKVO SA OTKRALI STIGA VE4E FATASMAGORII KONKRETNO PI6ETE

126

lari

преди 10 години

tezi na snimkata moje i da ne kradat tolkova kato drugite ,no sa politi4eski izhabeni!i nqma nikakvo bade6te v tqh

125

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ НА СНИМКАТА СА ВЪЗХИТИТЕЛНИ ЧАРОВНИЦИ...КРАДАТ БЕЗ ДА ГИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ,, КАК ДА НЕ СЕ САМОУБИЕ ИЛИ ДА ЕМИГРИРА ЧОВЕК??

124

Сънчо до mitova

преди 10 години

Митова, време е да заспиваш отново, както вече ти казах. Така ще изкараш още една спокойна зима.

123

До ДИДИ

преди 10 години

Права си Диди, това правителство ни набълбука за една година с над 7 милиарда дългове, което предишното правителство не можа да постигне за 3 години и пловина. Лошото е, че сега ще трябва да ги връщаме всички - и заблудените като тебе и такива като мене, които никога не са ги искали.

122

mitova

преди 10 години

Изкарахме една спокойна зима, какво ли ни чака следващата...

121

mitova

преди 10 години

Изкарахме една спокойна зима, какво ли ни чака следващата...

120

Политбукмейкър

преди 10 години

Предлагам залагания за служебен премиер и дата на избори. Начални залози: Маргарита Попова, 29.09.2014.Лица с имена Кънчо, Стойчо, Андрей, Кольо и Мира не се допускат до залаганията, тъй като е сигурно, че техните залози са винаги губещи и така могат да "ориентират" останалите.

119

Умерения

преди 10 години

Докато българите се делят и противопоставят, турците се обединяват и печелят!!!