77

Анонимен

преди 10 години

Новите ни хам братя от "Череп и кости" са обещали на Орешков компенсации, а именно: Да надупчат цяла Добруджа за шистов газ и да отровят всички подпочвени води, да направят нови бази с ядрени ракети и да обучават алкайдисти, алнусри и тути муджахидини как се прави ПРОЛЕТ, да засеят всички земи с ГМО, да изгонят всички българи и да заселят територията с араби и ***, пълен трафик с талибанска дрога за ЕС и Ердоган за султан! Гееерп!п.п. Участие във войната срещу Русия и Китай е специален бонус!

76

ПМ

преди 10 години

ДНЕС, УЖАСНА ВИ Е ЦЕНЗУРАТА така и изглеждате ПО-НАГЛИ от забравеното ви минало!

75

vitosha

преди 10 години

Какво да липсва бе паляци, документи за какво? Че дадоха тръбата на дебелян след двуседмичен търг? И докато дебелян прави милиарди, вие, тъпите Селяни, които го докарахте на власт, квичите "Америка ни управлява...".*** простия, необразован, нагъл, селяндурски народ.

74

Анонимен

преди 10 години

''Американците спряха "Южен поток"След като некачествените еуропейци НЕ МОЖАХА да го спрат е ясно че американците трябва дасе намесят и да свършат работата като хората.

73

До странжата

преди 10 години

Добре,ама обясни как ще стане това?Защото са наредени както в филма на Т.Колев-роднина,милиционир,роднина,Те са посъщия начин наредени-червен депутат,агент,*** турчин....и пак агент?

72

Анонимен

преди 10 години

Тия направо ни го туриха. /сенаторчетата/

71

tiki

преди 10 години

gore napisanoto e nula. prelivane ot pusto v prazno.argumenti s chisla, polzi, vredi, pechalbi, vreme - srokove, imena na hora, firmi, kopia na dokumenti, snimki lipsvat.

70

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До АнонименУважаемъй таварисшч, роби бяхме до 1989 година... - а след това до 2009 година пак робувахме на нашите робовладелци, чрез поставени тяхни агенти... - имаше свобода 3 и половина години, а след това ново заробване... - сега сме на път да се освободим завинаги...

69

неграмотен електорат

преди 10 години

Няма страшно гората е до нас и дърва има мноого.Ако не стигнат.Влаковете на Путин с дърва за ЕС вече се товарят.

68

Анонимен

преди 10 години

Абе кой ви е казал че проектът е спрян.Глупости.Ще си върви с пълна пара!Нито в Италия нито в Сърбия го спират.Нито са се отказали нито някой им казва да спрат.Само на Бг и се казва че е лоша и и размахват тоягата.Политиката на моркова и тоягата тва е политиката на Брюксел към БГ.

67

Анонимен

преди 10 години

Тея ни натискат за катарски газ, който могат да управляват. И който ще е в пъти по-скъп от руския. Да излизаме от ЕС ВЕДНАГА!

66

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВТошко, щом си пожелаваш люта зима... - препоръчвам ти Сибир - има доста свободни парцели за застрояване...

65

Анонимен

преди 10 години

Странда ти си готов да бъдеш американски роб в Южните щати.Не разбра ли че нашето продажно правителство се поклони на ЕС и САЩ и съответните богати еврейски фирми.Честито ти робство. Ти си роб по душа.Оттук нататък ще бъдеш управляван от тези сенатори, които посетиха България с дистанционно.Странджа ти си кукла на конци

64

Чистач

преди 10 години

Нямаме армия.... нямаме национална валута... затварят ни АЕЦ-а... не ни позоволиха да си направим нов.... не ни позовляват да си направим газопровод.... всичко това, което ни прави държава го няма, и това което може да защити територията , скоро няма да го има (Козлодуй)... на някой светва ли му червената лампичка?! Народен съд за държавна измяна! Всички до един до стената и ....!

63

LANISTER

преди 10 години

.WHITER IS COMMING.

62

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До българинМного точен коментар... - ей заради такива коментари се ръгам в този форум...

61

ВАРНЕНЕЦ

преди 10 години

Не сме вече Съветски сателит. Някай да се съмнява, че сме американска колония? Имат си военни бази тук, имат си и класа от Киряк Стефчовци, която управлява тук. Роби, роби, 700 години робство...

60

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Нека бъде ясно... - ЕС и САЩ не са против проекта... - те само казаха, че той няма да се строи по правилата на Кремъл... - и няма де се трогнат от никакви сълзи на таварисшч ***...

59

българин

преди 10 години

Орешарски е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, правителството му - СЪЩО, БСП и Атака - СЪЩО. Вместо да използват ситуацията, когато Русия на Путин драпа още по-силно за Южен поток, поради конфликта с Украйна, и ДА ПРЕГОВАРЯТ ЗА ПО-НИСКА ЦЕНА НА ГАЗА ПРИ СТРОЕЖ НА Южен поток като същевременно изграждат ИНТЕРКОНЕКТОРИ със съседите, некадърниците забатачиха проекта КОРУПЦИОННО, също като Белене, простаците от БСП натвориха юридически простотии и накрая ЕС и САЩ ги отрязаха за проекта. КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКАДЪРНИЦИ.

58

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Парад, парад... - голям парад на красная плосшчад - по различни поводи... - но нека е ясно кой командва парада...