33

Анонимен

преди 10 години

Боко какво стана нали сутринта искаше 100% задължително гласува.. К-рвата се отметна

32

Анонимен

преди 10 години

всеки иска нещо

31

Анонимен

преди 10 години

Е да, какъв мил реверанс към ДПС, ние сега ви даваме шанс да си напълните парламента с купения вот, пък после има време преди следващите избори и т.нар референдум да омачкаме, за да ви е удобно пак. Ей голям цинизъм и наглост от българските политици. Пет човека олигарси сложили ръка върху майка България си разиграват игрички за поредното милиардче. Но ние си го заслужаваме, те затова и ни държат прости, бедни, послушни да им работим като роби и да се радваме на богатлъка им.

30

Анонимен

преди 10 години

Герберастийо?Шалварите и фесовете приготвихте ли,кайвенцето по турски ли ще си го сърбате?

29

Анонимен

преди 10 години

Само герб мисли реално за българите и България.

28

стоян петров

преди 10 години

Задължителното гласуване и карането с пуснати фарове през деня са най-големите глупости на българския парламент в последните 25 години! Аз категорично няма да гласувам, ако стане задължително! Хайде да видим кой ще ме накара!

27

Анонимен

преди 10 години

Боко пожелал Мая Манолова 2 в 1. - А 3 в 1 не щеш ли, попитала българската Брена. - Страх ме е да не го от'апеш, признал си великия...

26

sante_dog

преди 10 години

Изглежда ГЕРБ вече има уговорка с ДПС и затова не искат задължидетно гласуване на тези избори. Може да им се развали сметката ако го приемат. Стига са си правили тънки сметки. Да приемат задължителното гласуване и да свият ДПС до минимум. Иначе ги чака съдбата на БСП. Просто ДПС изсмуква всички.

25

Анонимен

преди 10 години

Някой ако си мисли,че има разлика между така наречените пол.партии е доста наивен.Това е все едно да смяташ,че има такава между хората от една партия,всички гласуват по един и същи начин,нали?

24

Анонимен

преди 10 години

До ТодорЦелта е само да пълнят бюджета с глоби.Задължително гласуване но няма хора. Избирателите измират или напускат България. Кой да гласува задължително като населението постоянно се топи.

23

Анонимен

преди 10 години

Тоше много си *** да знаеш.

22

Анонимен

преди 10 години

То беше ясно,че рапона ще се извърти на 180.Този човек единственото което го интересува е да бъде премиер и егото му. Дпс пак ще са номер 1.Ноооооо няма да се оплаквате,ще благодарите на вожда.

21

ABV

преди 10 години

До канибалМайка ти е деградила, щом те е родила, *** !!!

20

Анонимен

преди 10 години

Ооо, сетиха се ГЕРБ, че няма да могат да управляват самостоятелно, нито с реф. блок (те въобще няма да влязат)Затова първо ще купят предср. избори, после самия референдум с "Не на задълж. гласуване", и най-накрая ще проведат добре отработените местни избори, където ще са победители 30% от общо 20% гласували (щото им е достатъчно на герберите, пък и голямо плащане ще трябва да се направи)Когато ББ ви предложи демокрация (рефередум) хубаво четете, мислете с каква цел ви е предложил немислимото

19

Belle

преди 10 години

А друго не искат ли нагледците ?!!!

18

Тодор

преди 10 години

Задължителното гласуване е глупост. Ако не искам да гласувам, а ме задължат, ще отида и ще пусна празна или невалидна бюлетина и пак няма да гласувам, какво ще се промени? Ще ви кажа, ще се промени цената на изборите, ще се печатат двойно повече бюлетини, за двойно повече пари, ще има още повече купуване на гласове, защото ще има по-голям пазар, ще се извият километрични опашки от чакащи да гласуват, защото вместо два милиона сега ще трябва да гласуват 6 милиона.

17

Анонимен

преди 10 години

Задължително гласуване и образователен праг.Без *** на следващите избори.

16

Анонимен

преди 10 години

"Че то ако има референдум трябва да е преди изборите" Рреферендума може да се провали ако е ниска активността.

15

Анонимен

преди 10 години

До 6 АнонименКАКВИ ДЪРЖАВНИ БЛАГА ПОТРЕБЯВАШ БРЕ,***????ДЪРЖАВА НЯМА!!!!!!!!!ИМА КОНГЛОМЕРАТ ОТ ЧАСТНИ МОНОПОЛИ,КОИТО Я СЪСИПВАТ,А ТИ СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ СИ ГЛАС ЩЕ ИМ ПОМАГАШ И ЩЕ СИ СЪУЧАСТНИК В ГРАБЕЖА!!!!!!ПОЛЗВАЛ ДЪРЖАВНИ БЛАГА????ИЗТРЕЩЯХТЕ НАЦЯЛО ЕЙ!!!!ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ,ВЪОБЩЕ,АМА ВЪОБЩЕ НЕ ВИ СЕ ОТРАЗЯВА НА МИСЛЕНЕТО!!!!!!!!

14

Гадове

преди 10 години

Както и предположих мръсните герберасти и ДПС изобщо не искат задължителен вот.При желани 2/3 от депутатите могат да променят конституционни текстове.Герберастите не искат.