52

ХА

преди 10 години

Представям си как *** под строй задължително гласуват,а после задължително им плащат...

51

Анонимен

преди 10 години

Дръжте се българи - юнаци !!!Очаквам депесарите вече да са пуснали платените *** да ни разколебават, как нямало да гласуват, защото нямало за кого и т.н. Нека ви изхвърлим от парламента, пък нека да няма !!!Най-голямото зло за България - летящите чинии и ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ Ако и това не стане - вън всичката пасмина от парламента

50

Анонимен

преди 10 години

Освен задължително гласуване, да се въведе и изискване за образователен ценз. Тогава да ги видим как ще изглеждат тези от ДПС. Не може години наред съдбата на държавата да се решава от неграмотни хора, които дори не знаят за кого и какво гласуват! Да се сложи край на тези безобразия. Дано от БСП наистина и окончателно да са се ядосали!

49

За сидеров

преди 10 години

Време е за дела, всеки трябва да си плати сметката и да си носи полумесеца.

48

как бе съсел как

преди 10 години

но никой не казва, как ще ги накараш да отидат да гласуват.Кой и как ще събира глобите.те сега не искат да си ги събират какво остава за 2 000 000 негласували да ги глобиш

47

Анонимен

преди 10 години

Те като гласуват всички задължително, неграмотните т.е. *** са малък процент и никой няма ей така да си даде парите да ги купува. Защото при 100% гласуване *** и турци са около 5% и се губят. Досега са 3та политическа партия само защото от 100% гласуват 25-30%.

46

Анонимен

преди 10 години

Чудя се сидеров в сараите ли се скри или в братска куба.

45

Анонимен

преди 10 години

Като ви гледам двамцата, май вече не ви е до прегръдки и целувки. "Развод ми дай", а?

44

Анонимен

преди 10 години

Столетницата бе брутално изнасилена от дпс. От турската любов само *** боли до като се свикне.

43

Анонимен

преди 10 години

Аре бе селендури - все сте недоволни, недоволни сте от това че някой влязъл с много %, а друг не влязъл, все друг ви е виновен - Ами идете да гласувате най-после, да се види наистина какъв е матряла и да се представи после адекватно в Парламента. Да се въведат и референдуми, после електронно гласуване и т.н. В Швейцария по 1 референдум на месец и половина! След като имаме държава на 1300 г. трябва да я защитаваме - ако тр, всички ще махнем от парламента но трябва тая държава да се отстоява.

42

Анонимен

преди 10 години

Сестра галева ще направи и новия изборен кодекс този път като безработна и подсъдима. Време е и овчев да вади брадвата за комунистите че и на него плащат от сараите.

41

МАРИЯ

преди 10 години

ДНЕС ЕВРОПА ГЛЕДА КЪМ НОРМАНДИЯ. ДНЕС СВЕТЪТ ЧЕСТВА 70 ГОДИНИ ОТ ОКОНЧАТЕЛНИЯ КРАЙ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ТАМ СА ЕВРОПЕЙСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ДЪРЖАВИ , ТАМ СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА КРАЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА. НИЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМЕ - КОЙ ПО-БЪРЗО ЩЕ ОГРАБИ МАЛКОТО ОСТАНАЛО ОТ РОДИНАТА НИ. РУСИЯ Е ВЕЛИКА - СТИГА СТЕ НИ НАСТРОЙВОЛИ СРЕЩУ НЕЯ. РУСКАТА СРЕДНА КЛАСА Е ПЛАТЕЖОСПОСОБНА, НИЕ НЯМАМЕ СРЕДНА КЛАСА, НЯМАМЕ ОБРАЗОВАНИЕ. СТИГА ПРЕРЕКАНИЯ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ ЗА ВЪЗХОДА НИ!

40

Анонимен

преди 10 години

Дори и при задължително гласуване,нивото на гласували няма да надвиши 60-70 процента.Българинът е инат да знаете :)

39

Анонимен

преди 10 години

То на предсрочните избори октамври 2014 пак много малко хора ще гласуват.Поради простата причина ще мнозинството от нас Българите сме отвратени от всички политици независимо дали се казвт боко тиквето прочие и затова не гласуваме на изборите.Герберите трябва да разберът в празните си глави ще вече без коалиция няма да могът да съставят правителство и да управляват България

38

до дядо

преди 10 години

Абсолютно точно!

37

дядо

преди 10 години

Единствената цел на добитъците политици с този"задължителен вот" е легитимност ,защото се страхуват,че под 25% процента ще излязат да гласуват, глупостите за дпс са просто популизъм!!!

36

Анонимен

преди 10 години

Те и за това искат задължително гласуване,защото ще имат полза!

35

Ром

преди 10 години

Като не искам да гласувам за *** с висящи дела,ще ме задължите?Ами пак няма да стане-ще се явя,ще нарисувам на бюлетината един голям ... и ще си я пусна.После ще я обявят за невалидна!Що не сложите по една "кука"до всеки гласоподавател,с електро-шокова палка!Право на демократичен избор,лиготии!С палката и в "тъмната стаичка"!Смешници!

34

до 33

преди 10 години

В голяма грешка си,политиците разчитат на мислещи като тебе!Щом задължително ще гласувам,а няма за кого,с огромно удоволствие ще си продам гласа на този, който плати повече!И тогава гледай как се купуват гласове!Задължителното гласуване не решава нищо!То само ще бетонира управляващата червена клика вечно във властта!

33

Анонимен

преди 10 години

Ако има задължително гласуване аз ще пусна една недействителна бюлетинита за да умрът боко тиквеника и всички гербери от яд в гащите