68

Анонимен

преди 9 години

До 1Таз опорна точка, кои Ви я написа ????

67

Анонимен

преди 9 години

Такива като anti сеирджии реват след изборите.

66

БеКаСеПе

преди 9 години

Леваци!!!

65

Кой-Той

преди 9 години

Смешни и жалки са социалистите с глупостите които говорят, 11дни след изборите те не знаят на кой свят са и на кой господ се кланят.Толкова мъка и тъга по годините на комунизма в иначе младежкото БСП не сме виждали,искат да накарат хората да повярват,че ще върнат времето от управлението на БКП и скъпо платеното спокойствие за тези 45 години,но както казва народа безплатен обяд няма.Същите тези хора от БСП който откраднаха и раздадоха на активистите си пари и заводи - все народни. Долу тази смрад

64

?

преди 9 години

След 70 години МРАК дано над БЪЛГАРИЯ изгрее СЛЪНЦЕ.

63

Анонимен

преди 9 години

До иванИВАНЕ ИВАНЕ ТОЛКОВА СИ *** И ***. ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ. ВСЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ, ЧЕ СЕ НАГЪЗВАТЕ НА ТУРЦИТЕ. ДА НЕ БИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ФАЛИРАХА БАНКИТЕ И ДА ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА ПРЕЗ 1997 Г. ТОВА ГО ГОВОРИ НА НЯКОЕ 2 ГОДИШНО ХЛАПЕ. АМАН ОТ ПЛАТЕНИ ЧЕРВЕНО-КАФЯВИ *** ***.

62

НОВ

преди 9 години

За да неса ДПС гласувайте господа, а не после да бълвате змии и гущери и да въртите плочата за комунисти, американци, руснаци и други, които и без да са сънували ни пречели. Ние сме си тези, които си пречим.

61

Чик-чирик

преди 9 години

БЪЛГАРИТЕ казваме-Алчен гъ. глава затрива.....Както е тръгнало след 11 загубени от Станишев вота,сега е време за харахири.И тъй като в Родинита на комунистите,там някъде до УКРАЙНА това ,,ЧЕСТ',е непозната дума,харахири ще го извърши друг,май.След целувките по площадите идва време за- ,,КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА''.......Любоооооов,любоов ми дай......

60

Анонимен

преди 9 години

*** НАГЛИ И ПОДЛИ!

59

бай Тъпчо

преди 9 години

Ееее то убаво са турили двете фотки редом,та Местан да сочи с пръст Сергеят ама що им не смениха местата и Местанат да го извратят наопаки,та кат ги сочи те към него да зяпат а не на нейде другаде...тоз-фотошопат де много им иде труден на некои,па и акъл немат са сетат ама айде,че отивам си прая селфи с магарето и после пак на кърат щото спря да вали па работа има...

58

Вангя

преди 9 години

Ако Ореха удържи ,Америка ке падне !

57

Анонимен

преди 9 години

До МнениеНационално отговорна - друг път. Те хитри селски тарикати, за което единствено важно е да се открадне, колкото се може повече.

56

НОВ

преди 9 години

Прав е 17 БСП за пореден път е прецакана от ДПС. Винаге става така, а те като мазохисти след всеки избор се натискат на ДПС.Но всички партии се осукват около ДПС /и ГЕРБ колкото и да се заричат, че няма да се случи сварка по между им/ както и СДС навремето. Само Иван Костов осъзна проклятието, което носи тази партия.

55

Анонимен

преди 9 години

Е кво и е национално отговорното на ДПС? Турция ,ислям и подобни.Са ше клатнат и бате ви бойко при все че са стари дружки..хах.Вие им трябвате за козари,овчари,берачи на тутун.

54

plamen70

преди 9 години

EI KOLKOTO I DA NE SI PRIZNAVAME DPS SE OKAZA NAI MADRATA PARTIA I MNOGO DOBRE ZNAQT NA KADE DYXA VIATARA,VIDIAXA CHE KOMYNIAGITE SA OBRECHENI I RESHIXA DA E NOVO PODREJDANE,E SEGA STANISHKO I KREMAL NIAMA DA TI POMOGNE :)

53

Анонимен

преди 9 години

СМЕШНИЦИ ! МЛАДИТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ БАНДИТИ ПРЕДОЗИРАХА НАРОДА С БЕДНОСТ А ТЯХ СИ С МИЛИОНИ !

52

Мнение

преди 9 години

ДПС показва че е национално отговорна но ясния начин на говорене,докато БСП продължават с мънкането и шикалкавенето и удължават агонията.

51

Оставка !

преди 9 години

Съсела така е свалил гащите, че вече и без вазелин го мандръсат коалиционните му партньори !

50

#оставка

преди 9 години

Ама кой пита БСП вече? Ако не искате да дебатирате, идва депесарският шут. В г*за.

49

Анонимен

преди 9 години

Лидерът на БСП и *** от неговото близко обкръжение, отблъскват все повече и повече поддръжници на БСП.