76

На Брад Пит брат му

преди 9 години

Дянков е секретното оръжие на ЦРУ :)Този бацил унищожи България за 3-4 години и сега са го пратили да разбие и Русия.

75

Анонимен

преди 9 години

Дянков, ша цуняш бибата, намазали са те. Ще ти изтънее още гласчето.

74

Анонимен

преди 9 години

Хер Флик при хер Путин :)Дас ис Путлерланд

73

Хер Флик

преди 9 години

Гестапо има много лица.

72

Анонимен

преди 9 години

И к'во се оказа че имаме парламент с 4 путински проекта

71

Анонимен

преди 9 години

Само комунист и русофил като Дянков, воден от престъпен вожд като *** може да причини на българите толкова злини, колкото сътвориха тия жалки *** за по-малко от 4 години!Господ да ги накаже!

70

СОРОСОИД

преди 9 години

САМО ДА ВМЕТНА: ДАНО ПУТИН НЕ ГО ПОДУШИ С ТРЕНИРАНИЯ СИ КГБ-НОС, ЧЕ КАТО НИЩО ЩЕ ПРАТИ НАШИЯ АГЕНТ ДЯНКО-ХАМЕРИКАНКО ПАК В ЗИМБАБВЕ! А ТАМ ТОЙ ИМА СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ЗАСЛУГИ В ИКОНОМИЧЕСКИЯ ГЕНОЦИД НАД МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ....АХ ДАНО НЕ И ДЯНКО - ТОЙ Е НАШЕТО СКРИТО, НО ИЗПИТАНО ИКОНОМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ ЗА НАЛАГАНЕТО НА СВЕТОВНАТА *** ДЕМОКРАЦИЯ!

69

Анонимен

преди 9 години

Интересно грузинците го надушиха че е руски шпионин още 2008 и го гониха с камънИЕ да го тепат, а нашио матрял и "топ ченгето" ББ неможа ::)))

68

шамара

преди 9 години

Брех, от къде го изкарахте от забрава пък Дянков. Кога лепеше шамари на Руснаците заради Белене, кога пръв финансист на Евразийският съюз стана:)"Питат ли ме дей парата ме дарява сетен път, Питат ли ме дей земята що най-любя на света..."Нататък Дянков си я знае песничката.

67

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ е мутромилиционерска, криптокомунистическа и русофилска сбирщина!

66

Анонимен

преди 9 години

Вече не знам кой кой е, Бойко въпреки, че е проевропейски настроен, лично подписа началото на Южен поток, а сега прави минисаботажи на проекта, докато БСП работи за него въпреки заплахите на ЕС. Дянков щеше да пляска руснаците, а отиде да бачка за тях и го направиха ректор. В същия момент БСП ходи при Яценюк и застава на страната на ЕС, а проамериканския комсомолец Плевнелиев- при украинския президент- червен милиардер и в комунистически Китай.На мене нещо ли ми убягва...

65

Анонимен

преди 9 години

Тоя Путин е изключително хитър човек! Скапа ни като държава само за да плаши рашите с България и да ни дава като жертви на демокрацията, предполагам, че Ран и Ът са негови тройни агенти( освен на САЩ и Израил), а Иван Костов му е втори братовчед по бащина линия!

64

СОРОСОИД

преди 9 години

ВЕЧЕ НЯМА АГЕНТИ 07,08 И Т.Н. НАШИЯТ АГЕНТ НА ИЗТОК Е ЕДИН И ТОЙ СЕ КАЗВА ДЯНКО ХАМЕРИКАНКО!СЕГА ДЯНКО Е ИЗПРАТЕН НА ОПАСНА МИСИЯ - ДА ПОДРАВЯ РУСКАТА ИКОНОМИКА, ТЪЙ КАТО ИЗНЕВЕРИ НА ХАМЕРИКАНСКАТА СИ ЖЕНА, А ТЯ Е ФАКТОР В НАШАТА СКЪПА И ПРЕСКЪПА СВЕТОВНА БАНКА.ИМАЙКИ ПРЕДВИД ОГРОМНИЯ ОПИТ НА ДЯНКО ХАМЕРИКАНКО В ПОДРАВЯНЕТО И РАЗСИПВАНЕТО НА НАЙ-РАЗЛИЧНИ ИКАНОМИКИ - ХАИТЯНСКАТА,ЗИМБАБВИЙСКАТА БЪЛГАРСКАТА И Т.Н. НИ СМЕ УВЕРЕНИ, ЧЕ НАШИЯ ***-АГЕНТ ЩЕ УСПЕЕ И В РУСИЯ!

63

изобщо не е така

преди 9 години

До демократ: "Русниците си имат руски шпиони у нас , а и ние им пратихме троянския кон Дянков."руснаците ни пратиха своя троянски кон, представяха ни го за американец. Евтино менте.

62

Анонимен

преди 9 години

Мисля вече на всеки трезвомислещ човек му е ясно че ГЕРП е проект на фашиста Путин

61

Питащ

преди 9 години

Людмила Живкова как ли е дала рамо на такова некадърно човече?

60

Анонимен

преди 9 години

пропаганден провокативен ход.евтин ход

59

Анонимен

преди 9 години

Няма да се учудя, ако Боко след като спечели изборите напусне ЕС ни влее в Евразийския, а *** с червени прашки забягнат на Запад, изобщо няма да се учудя!!!

58

демократ

преди 9 години

Русниците си имат руски шпиони у нас , а и ние им пратихме троянския кон Дянков.Първо ще ги пляска... а после ще ги фалира.

57

Хахахха

преди 9 години

След година Плевнята-президент ще хвали Русия с пяна на уста.Такива марионетките,като и м натиснеш копчето, сменят песента.Иначе казано-герберасти.