53

Анонимен

преди 9 години

Русия е дете на България! България е една от най - старите държави в Европа ! Когато ние сме били империя държави като Англия живееха в плетени къщурки а Русия я нямаше на картата планувана дори ! Когато нашите прадеди са падали на колене пред господ бог , англичаните са се чудили какво е това а Русия не е била още на картата !!!!! Който е против Европа е национален предател и нищо повече ! Нашите прадеди са дошли тук и аз съм се родил тук в ЕВРОПА! ЕВРОПА Е МОЯ ДОМ а не ИНДИЯ!!

52

Анонимен

преди 9 години

Ревете пред Брюксел, че сме бедни, но вече четвърт век след разпадането на "най-прогресивния строй" си останахме най-азиатската територия на Европа благодарение "партията" на тук изтъпанения комсомолец и придружаващите го клакьори във форума.

51

Брaнник

преди 9 години

Въпросa е зaщо ние Бългaрите дa се кaрaме с Европa, зaрaди интересите нa руските ***? Товa немa дa се случи!

50

Анонимен

преди 9 години

До Vя се гръмни ве болшевистки червей ! Като не ти харесва да си европеец , един от най - старите европейци ..си вземай семейството (целия род и на женати също) и заминавай за анадола или москве ...тук си един национален предател !

49

vesko02

преди 9 години

Щом Стойнев е спокоен значи нещата са зле за страната.Интересите на БСП са в ущърб на държавните интереси.

48

до 62

преди 9 години

не лъжи като дърт комунист, всеки може да провери..елементарно е...и ти си платен и елементарен...

47

V

преди 9 години

Партийни мижитурки ... жертви на латинската доктрина -разделяй и владей и на англосаксонски културен империализъм . Вие продажна *** от духовно и културно низша гмеж .. вие ме отвращавате . Всички вие кучета ще наторите долината на тракийските царе с гнусната си предателска плът ! Българският идеал , за чиста и свята държава никога няма да умре ! Не Ватикана / запада / латинците ... ще асимилират културно нас , а ние тях !

46

Анонимен

преди 9 години

вместо да инвистираме в нашите залежи ние импортираме от чужда продажна държава, вместо да си развиваме нашите си неща , злато, мед, газ и тн ние ги даваме на чужденците да ни крадат Американци и продажни руснаци ..това е лудост ...до сега да сме по - добре от много други държави ..но как да сме , Станишеф продаде държавата , Костов също ...няма как да сме с такива продажници който не им пука за вас и мен ...чужденци и всякакви агенти на СССР са се нагнездили тук в България! Да ги ИЗМЕТЕМ!!!

45

Аз

преди 9 години

Имах съмнения, че пелтекът е ***, но сега съм сигурен!

44

Анонимен

преди 9 години

Стойнеф да види какво става с Украйна и да разбере защо ЕС е против троянски коне да държат крана на "Южен поток" !

43

Брaнник

преди 9 години

слaвянин, нямa зa пореден път дa те нaричaм ***, ти си го знaеш, въпросa е обaче в бaснятa, която пееш по- долу! Дa Бългaрия трябвa дa следвa своя интерес, кaкто по отношение нa Брюксел, тaкa и по отношение нa русия! Руския проект носи сaмо вреди зa Родинaтa ми, 8 милиaрдa лв. " дълг", изплaщaн нaд 20 г.??? с трaнзитните тaкси, които ни се полaгaт, сaнкции от Европa, спрени еврофондове и зaщо, зa кaкво? Зa дa имa русия свой гaзопровод нa Бългaрскa земя?! Мaлко е дa сте луди вие руските лизa

42

дядо Йоцо

преди 9 години

Стойнев не съм ти фен но ако успееш да построиш южен поток ,може и да стана .От Брюксел въобще не ги е еня за нас .Разликата между северен и южен поток е тази,че ние не сме Германия.Бързай и гледай Виктор Орбан как не се церемони.

41

Анонимен

преди 9 години

IUJEN PATOK SHTE IMA V PROTIVEN SLUCAI STE MI SE TIPLITE ZIMATA NA MOQ PATOK TVA SOFIQNCI NAI-VECHE

40

Анонимен

преди 9 години

когато червен комунистически *** е на власт нищо не върви и нищо не става. На секундата когато дойде червен продажен чужденец веднага сме изолирани от всичките ни партньори , веднага се започва със санкциите и униженията ...вие сте едни долни национални предатели, доказани масови убийци и некадърници ...създатели на българската мафия , мародери и изнасилвачи ...нищо не става от вас бе деца на партията! Айде обратно в ДКМС да си учите уроците

39

Анонимен

преди 9 години

До всички неразбрали, тръбите се завариха символично миналата година и бяха прибрани в порт "Лом" за съхранение през зимата, против кражби и тъй като никой няма да строи през зимата. Официално Русия започва своята част от строежа през юни, а България през юли. Южен поток ще го има, в момента се изчистват различията по проекта.

38

Анонимен

преди 9 години

Обаче нещо не ми е ясно как така тръбата ще мине през цяла Северозападнала България -- там *** са толкова гладни че на втория ден няма да останат ни тръби ни заварки. Обаче станишев може да сложи полицаи през 50 метра и да реши проблема. Знае ли човек ?

37

Анонимен

преди 9 години

Вън от тази държава проклета гадна червен *** ! Вие сте долни в червата ... когато вие сте на власт в тази държава нищо не става и винаги сме в ремонт, криза и какво ли не ! Махайте се с вашите комунистически простотии *** долна! Вън гадове продажни !

36

Завинаги

преди 9 години

Министър Стойнев и БСП трябва да са неспокойни от мерките който вземат за да спасят енергетиката.Хората с основание подозират , че заедно с ГЕРБ бъркат в кацата в мед и обират народа чрез фотоволтаиците.Не прекратяват тези омразни договори , необявяват фирмите и капиталистите които залпово ги построиха и присъединиха , не изнасят данните за крупната сума който се присвоява чрез тази нищожна и бутафорна енергия.Ако продължават с тази двойственост и лицемерие , ще бъдат изритани от властта , този път завинаги.

35

до 45

преди 9 години

Виж какво тиквенико, никой не е длъжен да прекарва Южен поток през Украйна, това е решение на Русия, Газпром и чуждестранните инвеститори.

34

Анонимен

преди 9 години

ЛЪЖИТЕ СА ВАШЕТО ДОБРО УТРО- МРЪСТНИЦИ !