134

Бънди

преди 10 години

Абсолвенския ми бал беше много по хубав изискан и весел от тоя цирк на абитуриентския. И направен за по-малко пари. Повярвайте ми, можеш да направиш нещо много хубаво и стилно и с малко пари, просто трябва малко мислене. Но в България най-много мразим да мислим.

133

Анонимен

преди 10 години

до 164, прав си така е, но в моя защита бях на 12 когато чаках в мебелната палата с майка ми :)

132

Анонимен

преди 10 години

Хубавото на днешните времена е, че отговорите идват много бързо. 144 казва, че единственото, което му топли сърцето е че някой ще бъде нещастен. Някакви други обяснения нужни ли са за проблема на бг народа. Никой народ не се плюе сам себе си, НИКЪДЕ!!!

131

инженер

преди 10 години

Ако смяташ, че живота е да правиш бал и сватба значи заслужено си беден. Ако имаш рационално мислене всеки ден от живота след това може да е весел като бал или сватба но селския манталитет е - "да изпукаме всичко за един ден и после ще видим". Така взимате и кредите и всичко. Моя бал отидох с ръждивата кола на татко и нямах сватба защото ми беше по-важно да осигуря жилище на семейството ми но сега взимам достатъчно пари да се чудя къде да ида на почивка уикенда.

130

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен155Айде мерси, аз помня как беше. Явно нищо не помниш, щом не помниш, че името на вестника не беше НАРОДНО дело, а РАБОТНИЧЕСКО дело! Но важно е да се джавка в такт с Големия брат! Аман от промити мозъци. Не всичко едно време беше хубаво! Но и не всичко беше лошо! Тепърва ще се почесваме за някои неща!

129

Анонимен

преди 10 години

159, обясни ми какво му е комунистическото на Китай? Само дето имат една партия (те даже са 2, имат и "опозиция"). Другото си е капитализъм, където най-богатите стават по-богати, а бедните си остават бедни. Както е навсякъде. Но си прав, сега имам гардероб и не гледам как "нашите хора" вземат последния, докато продавачката обяснява нагло, че вече няма. И според мен е по-добре.

128

Анонимен

преди 10 години

Мутризацията и чалгазацията са много модерни в днешно време. Младежите подражават на измислените мутри и силиконки на Холивуд.

127

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 10 години

Искат западните *** да ни направят социопати като тях - да не празнуваме, да не се събираме, да не се веселим, само като тях да бачкаме като луди, да живеем на кредит и да споделяме гей ценностите им. Оня ден говорих с един германец - 1800 евро заплата, като си плати застраховки, сметки, наеми и глупости, нищо не му остава. Иначе е "много хубаво там." Всички са много възпитани и учтиви. Аман с проклетия им Евро съюз. Аут час по-бързо от тая заробваща чума!

126

анонимна-30

преди 10 години

И какво? Ние сме бедни няма да ходим на бал, после и сватби не правим, т.е. не се женим, после и деца не раждаме-дайте да пропуснем да живеем защото сме бедни! Първо бала не сме го измислили ние, това се прави къде ли не. Но това че българина обича да се изхвърля и го е срам, че е беден е съвсем друг въпрос! Но това не е само по баловете. Никой не е длъжен да хвърля хиляди, празник може и с евтина рокля и без скъпа кола. Въпроса не е защо правим балове, а защо харчим толкова над възможностите

125

Анонимен

преди 10 години

Всяка държава има своите особенности при обучние на децата.Франция също.Когато внучката постъпи в първи клас на първия учебен ден дъщеря ми с цветя отиде на училище.Нямаше откриване и на кого да ги даде.Обикновен ден и нищо особенно за френското образование.Срядите бяха почивен ден. Французите много наблягат на учението и са много по-напред от нас.Затова и не признават нашите дипломи.Необходимо е да се приравнят към тяхната система.Те имат много повече празници в училище от нас.

124

Иво

преди 10 години

Няма значение бедни или богати, това си е голям празник за всички абитуриенти. Голяма част ще отидат да учат в чужбина, други ще останат да се борят с простотията в родната страна, всичко си е сериозна крачка в живота.

123

Анонимен

преди 10 години

До 153 -- източният блок щеше да победи? Първо -- едва ли, китай са лош пример, защото са капиталисти. Втори, точно в пък СССР и тогавашния източен блок не ми се живее, да ми казват къде да работя и да чакам с месеци за нов гардероб на опашка, кога "дават". Айде мерси, аз помня как беше. А децата дивеят и искат да ни надминат, както и ние навремето нашите родители. Нищо ново под слънцето, всяка година има възмутени статии, и сигурно и преди 30 години е имало в Народно Дело.

122

ХАХ

преди 10 години

Средната заплата в България е около 400 евро ???? Да не ни объркахте с Румъния ? 400 Евро СРЕДНА заплата хахаххахахахаххахах . 400 евро хората могат само да сънуват в България

121

Луцифер

преди 10 години

***.Съсипсхс ни държавата,а сега ще ни учат какво да правим.Във франция видях краварник като в нашите ТКЗС-та.И *** изхвърляха ***.Ама западняка не можеш да го принудиш да тегли милиони за ,,щастливи крави...но *** може.

120

Анонимен

преди 10 години

До до 122Аз пък предлагам да се отдели България от *** като теб, които само се чудят как да разделят българите на сини/червени, шопи/провинция, мюсюлмани/християни и т.н. Всеки, който дори само си помисля подобни неща, трябва да се държи далеч от високите постове във властта. Предпочитам крадливи тарикати в политиката пред ***, които винаги си мислят, че някой друг им е виновен за несгодите в живота.В София живеят 100-200 хиляди шопи и всички други са от провинцията,така че...

119

Анонимен

преди 10 години

Някой твърди, че щом празнували децата, значи имало надежда, е да де, ама те и по гетата празнуват и то как! Да сте виждали *** сватба? Едно към едно с модерните балове.

118

Бобката

преди 10 години

До Dan до БобкатаАми да те опънем като си толкова красив а ? :)

117

Бобката

преди 10 години

До опада прав си

116

Анонимен

преди 10 години

До ШопЕй сега ше се почне: Ама ние при комунизма какви бяхме готини и какви балове имахмеее ехееее... И като изкараш някоя снимка от тогава - същото като сега ама с обратен знак - абитуриентската вечер като партийно събрание :))И сега момичетата се обличат като ***, пък преди бяха всички еднакви - като текезесарки :)Никога българите няма да се научим да живеем нормално - никога :)

115

Шоп

преди 10 години

Животът е най-красивото и справедливото нещо на света, така мисля аз, па вие се оплаквайте на филанкишията.