268

Pencho

преди 9 години

Народа не са 600 хиляди човека, но кой да му обясни. А и да му обясни надали ще разбере. Пълна досада!

267

Анонимен

преди 9 години

ДВАМА РЕВАТ В ЕФИР- ЕДИН ЕМОЦИОНАЛЕН ТРЕНЬОР И ЕДИН УПЛАШЕН ДО СМЪРТ ПОЛИТИК.

266

Анонимен

преди 9 години

БОЙКО, ВЪРНИ ПАРИТЕ, КОИТО ДЯНКОВ ОТКРАДНА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА С ТВОЯ И НА МЕНТА СТОЯНОВА ПОМОЩ- МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ОТ НАШИТЕ ВНОСКИ ЗА ЗДРАВЕ И ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ ЗА НАЦИОНАЛНО СЪГЛАСИЕ. И МАХАЙ ЦЕЦО, ЧЕ КАКТО ВИ ДЪРЖИ СРС-ТАТА , ТОКУ- ВИЖ ТЕ ПОВЛЯКЪЛ И ТЕБ В КИЛИЯТА СИ !

265

Joro

преди 9 години

Suvsem ni zakopaha tiq komunqgi.shte plashtame skupo tova opravlenie.Aide vsichki po ulicite,che te nqma sami da si trugnat. Bukluci cherveni!

264

Десен

преди 9 години

След още 6-7 месеца Бойко и РБ ще имат пълно мнозинство при едни предсрочни избори но държавата ще бъде опоскана и ще трябва да плащаме всички. Единственото хубаво е че това наистна ще е краят на БСП а и ДПС няма да излязят съвсем сухи от ситуацията. Ще се пръкнат нови формации в ляво АБВ и ББЦ.

263

Пенчо от столипино

преди 9 години

Напред БОЙКО, С ТЕБ СЪМ .....

262

klpo

преди 9 години

eide v zatvora vsikite tam

261

repeat

преди 9 години

Това ще бъде наи-лесно спечеленото дело в истирията на българския съд. Могат да се явят поне 200-300 000 граждани и бизнесмени, които да свидетелстват в полза на думите на Кутев.

260

!!!!!!!

преди 9 години

Можете да отразявате колкото си искате минуси но това е самата истина Злобата не е добър съветник .Три години и повече безсмислена власт и.....нищо.Като не можеш да изядеш ще те изядат.Така е в джунглата.

259

тиква не е народа

преди 9 години

Боко защо за всички говориш от твое име.Народа не зад теб защото те изхвърли.Това ,че сега спечели повече от Бсп не ти дава право да се наричаш народ.Тези които не гласуваха са 60% това е народа разбра ли и когато ги такарате да гласуват тогва имате правото да говорите като народа.Искаш оставка но четери партии не искат нали .Като махнеш Атака които и так не гласуваха другите колко депутата имат и кои са повече .

258

!!!!!!!!!!

преди 9 години

Безсилен ,злобен,алчен ГЕРБЕР

257

хлъц

преди 9 години

Батака,Юруш,Мюсулмански сидерасти или каквито бяхте,забравих вече ! Живи ли сте бе,анали ! Да не би ДПС да ви направи искуствено дишане !?

256

Българин

преди 9 години

"Днес е време разделно, повече не ме питайте за национално съгласие! "Няма такова понятие "национално съгласие" от както Борисов се "пръкна" на политическия хоризонт на България. Този готов на всичко ,за да се "докопа" отново до властта. Въпросът е дали останалите политически партии ще му позволят да се "върне" Ако да- значи те са най- обикновени " поплювковци"

255

Анонимен

преди 9 години

комунист без власт е също гол *** (***) на слънце

254

Ali Osman

преди 9 години

Nie TURCITE edinstveno se interesuvame ot DPS.Ostanaloto ne ni interesuva......biyte se pomejdu si bulgari....nie pak pecelim izborite.

253

Анонимен

преди 9 години

Борисов и сие лапачи са вредни за България!

252

1

преди 9 години

Аз съм гласувал за ГЕРБ,но ако Цветанов е прикривал престъпник и е нарушил закона трябва да влезе в затвора,крайно време в тази държава всеки да носи отговорност за действията си,но там трябва да влезнат и Станишев за сек. документи,марио николов,трактора,крадците на ДДС,контрабандистите и много други. Тази безнаказаност на високите етажи в държавата убива държавата и нацията.

251

Unufri

преди 9 години

Как може прокурора да иска 3.5 години условно, а съдията да даде 4 ефективно!?И то за нещо, което всеки един министър досега без изключение е правил.И защо изобщо на министъра му се иска резолюция ДА или НЕ, при положение, че той няма право да дава такава????

250

Petronius

преди 9 години

"Днес е време разделно, повече не ме питайте за национално съгласие!"То пък, кога го е имало, та сега!

249

сс

преди 9 години

Пак ревна тоя ненормалник !!!Докога ще плачеш бе некадърник , докога все някой за нещо ти е виновен на тебе бе !!??Да го вкарват малоумното ти протеже в затвора и не след дълго и ти да го последваш ......С пари не можеш да купиш народната любов ....Ти си пароноичен лъжец, самовлюбен *** ,очевадно глупав и *** *** !!