96

Анонимен

преди 10 години

Нещастните русофобски планктони не могат да проумеят, че диктатурата на Фашистките съединени щати е една от най кървавите на света в момента.Милиони избити във войните за ресурси, платена западна преса прокарваща такава чудовищна пропаганда, в сравнение с която комунстическата на Бай Тошо беше младенец.Опорната точка, че Русия била комунистическа е толкова смешна, че може да предизвика само гърч от смях.Империята на злото и диктатурата се казва САЩ.

95

Анонимен

преди 10 години

93, то и евратлантика Паси иска да унищожи православието! А мумията на Ленин е истинска евроатлантическа ценност, създадена Там, финансирана от Там и изпратена да руши Русия, след което да я предостави за ограбване от тези, които го наеха.Виж статията му ,,За Европейските съединени щати''.

94

РФ

преди 10 години

Не се заблуждавайте, това не е Руска Федерация, това е Руски Фашизъм най-човеконенавистната форма на държавно устройство в съвременния свят.

93

Анонимен

преди 10 години

97 Какъв благодетел ти е руския народ бе , с какво те е облагодетелствал с това че инищожи твоята иинтелигенция ли след 1944 ,с това че осакати три поколения българи ли , мрусна червена ***

92

Анонимен

преди 10 години

95 Русия е една АВТОКРАТИЧНА държава с пълзяща ДИКТАТУРА ,а болшинството от днешните и управници са покръстили се бивши номенклатурни комунистически кадри ,а и щом не са махнали мумията , какви християни са .

91

Анонимен

преди 10 години

изключително забавно е да гледаш как комунисти врякали преди 10 ноември за БКП, сега бият челата в земят със същата страст, в името на пиндостанските износители на демокрация.навиците на пребоядиснатите комунисти да си намират идоли и да им се кланят не могат да бъдат изкоренени,хахаххахаааа

90

Анонимен

преди 10 години

При примитивните народи и индивиди е характерно чувството на неблагодарност към техния благодетел.Дори неосъзнато, това чувство е обусловено от факта, че благодетелят ти, какъвто е руският народ спрямо българския те е видял, с извинение - в ***, бит, ограбен, изнасилен и захвърлен в крайпътните храсти.Винаги ще изпитваш неудобство към този свидетел на твоя срам и ще искаш той да се провали или изчезне.Срам!

89

Анонимен

преди 10 години

94 Тъпче не чу ли новината има вече арестувани от Беркут за стрелбата , постепенно всичко ще си дойде на мястото я в Киев до понеделник управлява временна власт избрана съвсем законно от Радата , всичките ви глупости една по една падат и ви лъсва..............................

88

Анонимен

преди 10 години

Да припомня на фашистите-демократи, че Русия не е комунистическа, а капиталистическа държава.Да припомня на фашистите-демократи,че никой в Русия не се бори за комунизъм.Комунизма умря преди 25 години, той съществува само в болните мозъци на шепа фашисти,помислили се за демократи.

87

Анонимен

преди 10 години

След многото доказателства,които излязоха на бял свят за снайперистите наети от опозицията в Киев, и нацитата от Десен сектор, че Беркут не са стреляли(признато и от Радата)или трябва да си платен, или ***, за да продължаваш да твърдиш, че кървавия фашистки преврат в Киев бил мирен.Дано ви приседнат 30 сребърника фашистки русофоби, невинно пролятата кръв ще тежи и на вашата съвест,ако имате такава.

86

Анонимен

преди 10 години

Мумията е евроатлантическа ценност!-----------------------Смотаняко не се сещам за мавзолей с мумии в тях на Запад но за сметка на това ив Москва и у нас до скоро ив Пекин и Пхенян и в Ханой , но Москва е първопричината , така искаха да заменят християнството с тяхната нова религия комунизма , трябваше им култ , тотем , божество за да материализират вярата в утопията си .

85

Анонимен

преди 10 години

Кончита Вурст подаде вурста си и веднага го захапа! Кои? - атакисти, путинофили и други "големи мъже"!Само каква гаргара си направи с всичките тези ***?!!!И още не го разбират и още лапат вурста! Ха-ха-ха!

84

! 80

преди 10 години

Мумията е евроатлантическа ценност, ***!

83

Анонимен

преди 10 години

86 Ккави християни са руснаците когато са безбожници и окултисти вярващи в някакви измислени култове за настъпването на комунизма . Те за това си падат и по баба ти Ванга все разни такива глупости са им в главите

82

Анонимен

преди 10 години

82 а с кое да ги отъждествява с вечно пияните руски безбожници ли , които все още се кланят пред една парцалена кукла в центъра на Москва , разгеле поне за парада бяха закрили мавзолея с плакати. Но кой знае утре може и Путин да решат да го изложат там

81

Анонимен

преди 10 години

Правилният въпрос/и/ е:1.Боря се за българските /руските, православните/ интереси!2.Боря се за интересите на триполовата напаст!

80

Илиан Д. Иванов

преди 10 години

До АЗ ДОИлиан Д. ИвановПреди години едни други хора стояха начело на Русия, за които по-важна бе водката. Както и да е, това няма особено значение вече. Не разбирам откъде дойде "другарю", но сигурно си имате своите основания. Пак да напомня,че викането(писането с главни букви) е меко казано проява на лош вкус. И в тази връзка (и понеже съм на работа) не смятам да продължавам така оформилата се дискусия. Все пак всеки има право на мнение отделен е въпросът обаче доколко трябва да го показват.

79

Анонимен

преди 10 години

До анкета:явно само съветските шпиончета бързат да засвидетелстват верноподаничество чрез твоята анкета

78

Анонимен

преди 10 години

анкетата е красноречива... нямам думи (дори и само два к***пута да са гласували, че им пука повече за руския интерес)

77

Анонимен

преди 10 години

69 какъв кръст бе след като все още държат мумията в мавзолея егати езичниците