82

адсд

преди 10 години

До ПредложениеЛюбопитен съм за кого.Айде да ме агитираш така,аз като родолюбив българин да си избера да гласувам за някой като този или подобен на него,и да не стане така,че един родолюбив българин да избере неродолюбив политик.

81

Стоян

преди 10 години

На Тиквун програмата е ясна! Мачка до последно, а пред камерите се прави на много хубав. Само дето вече трудно му се отдава възможност да е пред камери и затова си пише само у Фейса!

80

Анонимен

преди 10 години

*** :)))

79

Пешко

преди 10 години

Бюрека повече от двеста душа не може да събере, ако ще чевермета да върти

78

преди 10 години

Напълно възможно е. Как мутрагените да допуснат такова своеволие пет дни преди изборите. Няма как да стане, контрола трябва да е пълен!

77

бай иван

преди 10 години

до 96: да ти изсъхнат ташаците задето си позволяваш да петниш името на Левски с тоя ибрик на Ахмед Исмаилов Ахмедов (известен като анадолеца доган).

76

Dan

преди 10 години

ББЦ на Бареков е СЪЗДАДЕНА, от сивите кардинали на бившата ДС с единствената цел да отнема гласове от ГЕРБ защото "мутрата Боко" ги изненада 2009 година като спечели, и на последните пак като пак спечели въпреки,че преди това управлява!Смятам,че това е така защото не виждам друга причина да се напъват да "избиват" депутати от групата на ГЕРБ с пояснението -Те са експерти!?Как така не са експерти докато са в ГЕРБ а като отидат при Бареков и стават веднага "експерти", всички експерти ли са в ГЕРБ?

75

Анонимен

преди 10 години

Истински българин и водач е Бареков! Човек, който знае какво и как да направи, за да вървим напред! По-велик е от Левски!

74

бай иван

преди 10 години

ей сега ще си пусна онова клипче, дето барека мята танци. наздраве!а Катастрофиралата ГАЗка (Росен Петров) къде го бе, Барек?

73

Анонимен

преди 10 години

ПИДАЛЛЛЛЛ НЕНАГЛЕДЕН....

72

Анонимен

преди 10 години

Не всичко е изчистено около финансовата страна на ББЦ, но Бареков е смел и интелигентен Българин и знае какво иска. На дребндушите човечета това не им се нрави и естестваната реакция е подигрвка. Това не е от вчера. Тази национална черта е описана в литературата ни.

71

Предложение

преди 10 години

Предлагам всички да отидем и да гласуваме на изборите! За да може такива недоразумения като този да не се гласят да ни управляват! А и резултата от изборите като излезе коренно различен от "социологическите" проучвания, да вземат да ги закрият най-после тия манипулатори!ИСКАМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!ГЛАСУВАЙТЕ!!!

70

Анонимен

преди 10 години

бюреков ли си,дюнеров ли сиии...този повече ли парички поиска,не успя ли да го купиш?

69

Анонимен

преди 10 години

Тоя Бареков е такъв ***,че ако има едно състезание за ***,няма да завоюва първото място,поради това че скалата за малоумие не го хваща.Не мога да разбера как безхаберен наглец като него си намира слушатели.Мисля че просто му гледат сеира.Друго обяснение за подобен примитивизъм нямам.Двамата със Сидеров са в бясна схватка за ролята на фикус в парламента,но "НОВИЯТ ПОЛИТИК - ВСИЧКОЛОГ" се опитва да работи по всички фронтове само с лъжи и заплахи.Така с пари само в третия свят може.:)

68

Анонимен

преди 10 години

И айде сега всички една мексиканска вълна хеееееееееее

67

Анонимен

преди 10 години

Ако трябва да сравня отвращението между *** и Бареков.......*** направо е прекрасно

66

ББ

преди 10 години

Бюрекова, аре стига с цирковете вече, а?

65

s

преди 10 години

Цирковото представление продължава. Бюреков, тоест Дудуков, дето поема парите на оная мазна топка Пеевски си мисли, че тея глупости ще минат. Ама сме го гледали филма и преди. Забрави май пликчето с фекалии, а.

64

Анонимен

преди 10 години

Бареков е нагъл политически сводник. Прокуратурата не се самосезира за простащината, с която обижда политическите си опоненти. Това се случва в България благодарение на големите пари, с които играе. Просто се чудя, нима не ни беше достатъчен фикуса Сидеров, че трябва да допускаме в домовете си чрез всички телевизии присъствието на този нов ***. Натрапват ни го медиите, защото си плащал. България е в Европейския съюз и не е редно да ни бомбардират с опростачване по официален път. Пълен отврат.

63

123

преди 10 години

Най-после започнаха да се осъзнават хората. То бива въздух под налягане ама чак пък толкова не бива. Започна граха на барека язък за похарчените пари