59

456

преди 10 години

До Анонимен616 0 ОтговориАнонимен преди 5 минути"Процедурата срещу ЕРП-тата трябва да бъде стопирана и нейните подстрекатели трябва да отидат в затвора,"То бива продажник ,ама не те ли е срам бе подлого чужда!Тебе българка ли те е раждала или ***???

58

до 70

преди 10 години

"Самата процедура, наречена EUpilot, е направляваща, има за цел да реши проблемите, свързани с прилагането на европейското законодателство, и да подобри комуникацията между съответната страна и Европейската комисия."Четете ли ***, идолите ви от ЕС ще се мъчат да изчистят законодателните си притеснения, а не да спират строежа.

57

Анонимен

преди 10 години

ЕС е клекнал не пред Южен поток, а пред УСА и в тяхна угода трябваше със всички сили да се преструва, че е против ЮП - против собствените си интереси.

56

милер- кaлмичкин

преди 10 години

до 62. И ти си кaто мене бaткa, тaя кофти гaнджa от aфгaн ни хвърля в джaзa, ше го строиме южния поток дори без тръби ШЕ *** СТРОИМЕ БЕ мухaхaхa

55

Патриот

преди 10 години

Абе какво трябва да направим, че най-накрая да ни изгонят от ЕС ... ще бъде най-щастливия ден в новата история на България. Тогава и ЕРП-та и Дъндита и американски Марици ще им отеснее България и ще усетят какво е да се изнасяш на спринт с бронирани ***.

54

Анонимен

преди 10 години

Процедурата започната миналия месец а ония ибрикчйте стойнев и куюмджиев въвеждат нови геогравски понятия - циркаджии!

53

Анонимен

преди 10 години

Е кaк дa не ни глобявaт, кaто прорускaтa ни " влaст" все бутa по aндрешковски некaкви руски интереси и проекти в Европa, зaщо не глобявaт Полшa, или Чехия?

52

ДО 41

преди 10 години

А ти добре ли се чувстваш като се биехме в Ирак , Босна Косово сега в Афганистан и то за американците. Не се притеснявай Русия никога не е започвала война, тя винаги е завършвала войната.

51

Анонимен

преди 10 години

Фактите до момента: ЕК гласува резолюция против Южен поток, която НЕ Е СЪС ЗАДЪЛЖАВАЩ ХАРАКТЕР, ЕК стартира "пилотна" а НЕ НАКАЗАТЕЛНА ПРОЦЕДУРА. Фактите сочат към едно- Южен поток ще се строи.

50

Евробезпилотник

преди 10 години

Тия от ЕС никакъв самолет не могат да вдигнат от 10 години поне, пък се напъват да пилотират чуждите самолети. Ай сиктир, бе ... от "третия" пол не щем пилоти.

49

Анонимен

преди 10 години

Neka da ni izgonqt ot EK.Neka.Mai zqlata rabota e da ni vzemat ewroparite, vse namirat da ni globqt za nesto i da ne poluchavame ewrosubsidii.

48

Анонимен

преди 10 години

до 57 Не е нaкaзaтелнa зaщото Южен поток още е виртуaлен и нямa дa имa СAНКЦИИ, ЗAЩОТО РУСКИЯ " ПРОЕКТ" ЩЕ СИ ОСТAНЕ СAМО НA ТОAЛЕТНA ХAРТИЯ!!!

47

Анонимен

преди 10 години

"Самата процедура, наречена EUpilot, е направляваща, има за цел да реши проблемите, свързани с прилагането на европейското законодателство, и да подобри комуникацията между съответната страна и Европейската комисия."А на мене ми се струва, че току що ЕС клекна пред Южен поток, в противен случай щеше да има незабавна наказателна процедура.

46

Анонимен

преди 10 години

Щом тaкa викaш, дa ти е честито бе сaлaхa еди къв си! Кофти е когaто руснaците ти губят нaл тъй, aмa е добре зa Бългaрите! Ти не пaнимaеш ли, че в Европa русия отдaвнa вече НЕ ПРЕДЕ?

45

Има ли пилот ...

преди 10 години

ЕК е самолет без пилот отдавна ... интересно с какъв акъл желаят да ни пилотират и то за проекти които се изграждат на територията на суверенна държава - ако на тях не им трябва газ и мразят Путин, това си е техен проблем. И ние не сме длъжни да обичаме Путин, обаче със сигурност ни трябва газ, а той не може да дойде от Брюксел. Оттам идват само акъли и директиви, кое от кое по-гениално.

44

EU

преди 10 години

Честито на "печелившите",тоест на простия БГ -народ.

43

Salajadin

преди 10 години

CHESTITO NI ROBSTVO DRAGI SANARODNICINIAMAME NIKAKVO PRAVO NA NEZAVISIMOSTNIKAKVI PRAVA ZA BALGARITE V SOBSTVENATA SI STRANADORI PRAVOTO DA ZIVEEM CHOVESHKI NORMALEN ZIVOTCHESTITO MIRIKANCHETA I EVROGEYCHETA,CELTA VI E POSTIGNATAPRAKTICHESKI BALGARIA E VECHE SAMO GEOGRAFSKO PONIATIEBLAGODARIM VI

42

Анонимен

преди 10 години

Ало Брюксел, кого плашите, гаргите ли? Май забравихте, че миналата седмица немски, италиански и френски фирми спасиха Милер от санкциите ви. Айде да видим дали Италия, Австрия, Словения, Унгария и Гърция ще подкрепят санкции срещу Южен поток.

41

До блицбг четящите

преди 10 години

До Анонимен 43-45Просто не ни трябва газ бе, какви американци какви алтернативи те гонят. Потреблението в бг е малко и пада, той тръбата била важна алтернатива. Алтернатива на какво бе? Що не си направиш у вас 10 бани и 20 ***- да има алтернатива за секи случай ако задръстиш с глупости едната да имаш други 19 а?

40

Анонимен

преди 10 години

Целия Филм, ти си турил каруцата пред коня. Точно обратното е. УСА е против ЮП и дружбата между Русия и ЕС.