183

Вирджиния

преди 10 години

Ами че той и аз съм прикрит гей.

182

Анонимен

преди 10 години

207 Ами ако е прикрит гей много ги има

181

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До до ГУРБЕТЧИЯВиж сега Вирджиния като знае какъв левент и хубавец я управлява в Кремъл се подмокря постоянно и затова макар и да яде само фасул и леща живее по добре от теб в Германия.Е ПЪК АКО Й ОСТАНАТ МАЛКО ПАРИЧКИ ЗА ОДЕКОЛОН ,ЖИВОТЪТ Й НАПРАВО Е РАЙ ! КОЙТО ПИЕ ОДЕКОЛОН , ЗЛО НЕ МИСЛИ !

180

Анонимен

преди 10 години

Точно сега когато се изтеглят откачените украинци една ракета земя-земя по тия кухи руски кратуни........фиииииуууууууу.......БАААААААААААААААМММ да им го *** хубаво

179

Вирджиния

преди 10 години

Нека ям фасул и леща само Путин да ми е насреща.

178

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

Виж сега Вирджиния като знае какъв левент и хубавец я управлява в Кремъл се подмокря постоянно и затова макар и да яде само фасул и леща живее по добре от теб в Германия.

177

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До ВирджинияВъншният дълг на ЕС и САЩ надмина 100% от БВП, а на Русия е по-малко от 5 процента. Подобни са разликите и в безработица и т.н. Освен това Русия има БРИК! Само във фантазиите на някои хора санкциите срещу Русия ще я засегнат едностранно.Е ЗАЩО ТОГАВА АЗ СЪС СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ В ГЕРМАНИЯ ЖИВЕЯ ПО-ДОРБЕ ОТ РАБОТЕЩ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В РУСИЯ , А ПЪК БРАЧЕТ МИ КОЙТО ЧИСТИ ТОАЛЕТНИ В ГЕРМАНИЯ ЖИВЕЕ ПО-ДОБРЕ ОТ РАБОТЕЩ НА СРЕДНА ЗАПЛАТА В РУСИЯ ?!

176

Анонимен

преди 10 години

до вЪрджИниътa я ми поясни дилетaнтче, кaк ще стaне фaткaтa със " спирaнето русия дa продaвa в долaри"? Обясни го aко обичaш, инaк пишеш глупости, щото този " твой" постинг го пробутвaш периодично във всякaкви теми, къде с повод, къде не!

175

Вирджиния

преди 10 години

Външният дълг на ЕС и САЩ надмина 100% от БВП, а на Русия е по-малко от 5 процента. Подобни са разликите и в безработица и т.н. Освен това Русия има БРИК! Само във фантазиите на някои хора санкциите срещу Русия ще я засегнат едностранно.

174

Вирджиния

преди 10 години

Изолация на Русия?! Това е нелепо, затънала в дългове западна икономмика не може да си го позволи, а и руснаците скоро ще спрат да продават газ ипетрол в долари. На този етап схемата за отказ от долара се прилага ограничено, например при нехтената сделка с Иран, отскоро във вътрешния пазар на РФ петролът също не се калкулира в долари. До няколко години Русия ще спре да продава суровини за долари и това ще е КРАЯТ!

173

Анонимен

преди 10 години

до 190 Ти наясно ли си че вече почваш да отричаш всичко.Ако Русия поиска ще изолира тх , а не обратно. Тогава вложенията в "лицензното" производство или ще отидат на кино или ще се съобразяват най-после с руснаците, като американците правят. Отивай да четеш че всяка втора дума ти е "комунизъм", а си изостанал и не може да приемеш фактите и затова мразиш.

172

българин

преди 10 години

До Анонимен 194:Толкова ме разсмя, комунистче несвястно, че чак ти сложих плюсче. Хайде, повече няма да те мъча, да не получиш възпаление на мозъчето глинено. НЯМА СКОРО ДА ИМА ТРЪБОПРОВОД И ГАЗ ОТ Русия към Китай, а НЯМА И кой да спасява Путин от МЕЖДУНАРОДНА ИЗОЛАЦИЯ.

171

Анонимен

преди 10 години

до 188 А тези технологии се правят в Китай. Не, не се шегувам, цялото производство е базирано там.

170

българин

преди 10 години

До 192:Да, прави сте, добре е нормалните хора във форума да знаят тези работи. А комунистчетата са си неспасяеми.

169

Анонимен

преди 10 години

До българинКОИ ТОЧНО са тези "тръбопроводи бол" от Русия до Китай? Къде се намират?----------там са в хралупата---от където си излезнал

168

българин

преди 10 години

Комунистчета отворени, дето хич не сте *** като ***, чакам да ми отговорите? Кои държави щели да спасяват Путин от международна изолация? С какви стоки и с каква политика? От Путин към Китай, по кой тръбопровод, кога и на каква цена щял да потече газ?

167

от 177

преди 10 години

до бългaрин Естествено че путин нямa къде дa иде, освен дa се вре нa европaзaрa, зa дa продaвa гaзтa си зa вaлюту, естествено, че " договорите" с Чaйнaтa сa руски пaртенки и плaкнене нa оцвъкaното джуджешко личице нa путин пред собственaтa публикa, и естествено, че нa ни един от Брикс не му дреме зa кроликa, вaжното в случaя е, че Укрaйнa би шутa нa русия, и кеджиби " прaвослaвието" и! И още нещо вaжно- Европейски енергиен Съюз след 25.V. 2014 г!

166

българин

преди 10 години

До Анонимен 187:КОИ ТОЧНО са тези "тръбопроводи бол" от Русия до Китай? Къде се намират?

165

българин

преди 10 години

До Анонимен 180:Дращиш несвързани неща. По кой начин стоките около мен ше освободят Русия от изолация? А лицензното производство на коли (доколкото изобщо го има), как ще помогне на Русия при икономическата изолация? Ще замести днешния й внос ли? Изобщо, не знам защо се връзвам на глупостите ти.

164

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

АБЕ ПУТИН И ХАРИ ПОТЪР ИМАТ ЛИ НЯКАКВА РОДНИНСКА ВРЪЗКА ?! МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ ВИЗУАЛНО !