22

мимичка

преди 10 години

Недоверие заслужават Герб те са черните овци в парламента !

21

вихър

преди 10 години

И 5 да внесе това няма значение нищо не постигат с тези абсурдни вотове ,освен да бавят и пречат на работата на правителството ,което явно е и главната им цел !

20

ясен

преди 10 години

На Герб основната им работа е да пречат и да саботират работата на правитеслтвото ,ето от там им идват идеите за вотовете !

19

ясен

преди 10 години

За да им е заключена стаята на Герб ,значи си има сериозна причина и не е нужно да лаят пред медиите ,че сега не могли да си видят мотивите за вота ,понеже са били на програма на компютъра ! Представете си за какви прости същества става на въпрос щом тези мотиви не са в главите им и не могат да запомнят собствените си лъжи !

18

Анонимен

преди 10 години

Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси? Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ Земеделие лице с фалшива диплома? Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца? Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма? Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора? Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет?

17

Анонимен

преди 10 години

Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се самоуби пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011?

16

...

преди 10 години

uspeh !

15

Анонимен

преди 10 години

Забравихте ли, че Борисов ви нарече лош човешки материал? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица убийци на бебета, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?

14

млад червен бунак

преди 10 години

Другари,много сте се разпенявили коментирайки тиквун. Ако има бонуси от Моника на сергейшата да започвам и аз.

13

zeus

преди 10 години

От този вот няма никакъв смисъл, особено след скандала покрай Прокопиев последните дни, добре се видя кой и как е виновен за ситуацията.

12

Анонимен

преди 10 години

Тоя е голямо дърво вижте го и гласувайте за него

11

Истина

преди 10 години

Имали още луди къде ще гласуват за Герб

10

Анонимен

преди 10 години

Тоя главата е голем *** да знаете тоя за народа не е мислили и никога няма да мисли

9

Анонимен

преди 10 години

Никога ГЕРБ на власт, с дълбоко неуважение към вас от мен материала.

8

ТАКА Е

преди 10 години

КАКТО ВИНАГИ ПРИ ГЕРБ ПАРАТА Е В СВИРКАТА. ДОБРЕ, РАЗБРАХМЕ,ЧЕ ЩЕ ИМА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ. ЦЯЛА СЕДМИЦА ТОВА СЕ ДЪВЧЕ И ПРЕДЪВКА, ЛУМКАТ СЕ БАРАБАНИ...И ГОЛЯМ ПРАЗ. КРАДЛИВЦИТЕ СЕ ИЗЧЕРПАХА ОТКЪМ МУРАФЕТИ И СЕГА КАТО ГУЩЕРА САМИ СИ ЯДАТ ОПАШКАТА. А ПОЧНАТ ЛИ ,ОТ ОПАШКАТА СКОРО ЩЕ СТИГНАТ И ГЛАВАТА/ДО ТИКВАТА ИМАМ ПРЕДВИД/.

7

дядо Димо

преди 10 години

не гласувайте за Герб я гласувах та се видех у чудо

6

ГЕРБ ЛИ

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ ***, БАНДИТИ И КРАДЦИ.

5

samo za moderator/ka

преди 10 години

uvajaemi Dnes.bgblagodarya za teoriite Vi ot "Pri kakvi companii otivat..."lipsva pole za komentari tam - kakva li e prichinata?lipsvat i primeri ot praktikata v bg deistvitelnost ili druga... kakva li e prichinata?priyaten den i vesel weekend Vi jelaya :)

4

Анонимен

преди 10 години

абее Герб що се скриете некъде като сте се наакали

3

мда

преди 10 години

искат вот по времето на който ще седят по коридорите и по балконите на народното събрание. явно целта е предизборен цирк и малко безплатно телевизионно време за простотиите им