63

До вaско

преди 10 години

вaско Ти мaй си около 4-5клaс мойто момче.Днешнaтa история е изопъченa но питaй тaтко ти или дядо ти ще ти кaжaт че: РУСИЯ когaто имaше подвaдницa сaщ нямaхa дори китоловни корaби.Имaш ли предстaвa зa кaквa темa зaхвaщaш .РУСИЯ дa купувa от фрaнция.Нямaт доверие нa нито еднa зaпaднa държaвa .Имaт достaтъчно умни инжиери.Когaто поумнееш и ти ще го рaзбереш.

62

Анонимен

преди 10 години

96, да добавя Фаберже.

61

Анонимен

преди 10 години

Историята на майонезата е история на Европа.Според една от хипотезите френският готвач на руския цар Александър закъсал на поход с продоволствията и така създал майонезата и руската салата.Според други още през средните векове майонезата е открита и използвана за всякакви салати като във Франция руската салата се нарича македонска.Не разбрах откъде взехте немската хипотеза?

60

Анонимен

преди 10 години

До до николай 89И откуда же у вас БОЛГАР, столько злобы и желчи по отношение к Росии. Есть у вас хоть одного мало мальского, разумного объяснения ПОЧЕМУ ТАК РЕЗКО СТАЛИ НЕДРУГИ РОССИИ?

59

Васко

преди 10 години

До Ниоколай 89-иНай-големият съюзник на Нацистка Германия неграмотен рашистки ***, е СеСеСеРе. Сталин и Хитлер си разпределята Източна Европа и докато Хитлер се бие с Франция, СеСеСеРе напада прибалтийските държави и Финландия. Сталин е осигурил гърба на Хитлер за нападения срещу Западна Европа, разделят Полша и така благодарение на СеСеСеРе, Нацистка Германия се чувства свободна да предизвика II-та Световна. СеСеСеРе не е враг а верен съюзник на Хитлер.

58

До Анонимен 86

преди 10 години

До до Adam1966 #82В заблуда си. Руската салата в Русия се нарича "Салат Оливье" по името на френски готвач, работил в Санкт Петербург. Там са работили много французи, натурализирали са се, приели са Русия за своя страна - архитектът Огюст Монферан, композиторът Боалддийо, скулпторът Фалконе и много други. А истинската руска салата е от тънки резени варено телешко, кисели краставички, варени картофи, залети със сметана, а не майонеза. Немците са рупали картофи с лук.

57

Анонимен

преди 10 години

Когато бях пионерче и аз така патетично защитавах комунизма,както ти днес защитаваш Запада.Образът на врага е шаблон,с който се зарибяват будали.Русия е част от Европа,както САЩ е рожба на Европа и всички сме част от една и съща цивилизация.Докато си губим енергията за противопоставяне,варварите ще ни е*ат майката.

56

Анонимен

преди 10 години

Евриката е като танк, но аз имам "Вятка", която работи като швейцарски часовник.

55

КрaсиГ.

преди 10 години

Брaво Николaйчо!!!! Пич си .Хорaтa който не се признaтелни нa ЧЕРВЕНAТA AРМИЯ И РУСИЯ сa изметтa нa нaшaтa държaвa.

54

до николай 89

преди 10 години

Да наистина руснаците са абсолютни ***. Свинете вършат свинщини, а как иначе могат да се нарекат действията на Русия в Украйна и Сирия, никак иначе освен свинщина. Как може да бъде наречен путинския Евразийски съюз освен Евразийска свинска ***.

53

Васко

преди 10 години

Както знаете Путин купува сега два десантни кораба от Франция клас Мистрал. Те носят хеликоптери. Има заявка за още два. С тези кораби се планира да тероризира малките държави в Черно море. Иначе свинете не могат да си ги направят сами и затова купуват кораби и от Франция и от Англия. От всички тука *** на руските фашисти (рашисти), нито един не кара руски автомобил. Русия за нищо не става, това е държава на терора, омразата и агресията. Това е Голямата Северна ***.

52

до aдaм

преди 10 години

Aко си ходил в днешнa нaцискa гермaния къде си видял рускa сaлaтa.В Мюнхен имa Бългaрски и Сръбски ресторaнт и единствено тaм се предлaгa товa удоволствие.A нaцистите и днес не смеят дa произнесaт думaтa РУСКA a кaзвaт студенa комбинирaнa сaлaтa.

51

Aко

преди 10 години

Проклетaтa aмрерикa имaше мощa дa нaдделее и унищожи РУСИЯ нямaше дa водят други войни.Било Сърбия Ирaн Либия Aвгaнистaн...ПРОСТО РУСИЯ Е ВЕЛИКA И МОЩНA ДЪРЖAВA.

50

до Adam1966 #82

преди 10 години

Adam1966, на руската салата в Русия и викат немска салата, щото са я копирали от немците. Немците я изобретяват защото им трябвала калорична храна без да бъде затопляна за войската.

49

Анонимен

преди 10 години

Относно минералната вода:Подразделения материально-технического обеспечения Минобороны России начали поставлять питьевую воду на юго-восток Крыма, ежедневно трубопровод подает на полуостров около 2 тыс. кубометров воды, сообщили в пресс-службе военного ведомства.

48

до 76

преди 10 години

А кое доказва че руския генерал казва истината. Путин и Лавров лъжат денонощно пред смаяните погледи на целия свят, защо трябва да вярвяме на някаква руска *** с лампази?

47

Васко

преди 10 години

През II-та световна война САЩ пращат на руските *** 3.5 милиона тона храни, 2500 локомотива, 12 000 вагона, 50 000 щабни джипки, десетки хиляди минохвъргачки, десетки хиляди самолети (Аерокобра, любимият самолет на съветския ас Покришкин е всъщност американски). Хитлер отнема на СеСеСеРе основния източник на храни - Украйна и европейска Русия. Ако не беше САЩ, СеСеСеРе-то щеше да го няма. В началото на 90-те САЩ и Европа пак спасяваха свинете от глад. А не трябваше.

46

Анонимен

преди 10 години

Точно преди месец на "Доналд ДЪГ" се наложи да праща личния състав на психиатри.Що се касае за руски перални имам Еврика,с която си пера китениците,защото със западната пералня не става,а руската е като танк и откат не дава.

45

До 68

преди 10 години

Абе ***, руския генерал много добре знае кой с какви технологии разполагат. А понеже са малко хората, които разбират от тези неща, затова хамериканците ни лъжат както си искат. Това иска да ти каже човека, че на нас могат да ни покажат снимки от южна калифорния и ние да мислим, че са руски. Ти на тази снимка да не виждаш червени звезди по самолетите, че да разбереш чии са. Пълна манипулация. И хамериканска излагация, защото руснаците са си в къщи и могат да си разполагат каквото поискат!!!

44

Анонимен

преди 10 години

Цитат: USA X...разполагат стационарни наблюдателни станции на геостационарна орбита с огледала от 40 метра диаметър от които могат да наблюдават огромни територии денонощно с невероятна разделителна способност от стотици милиарди пиксели." Това не доказва, че са казали истината .