89

успех Новорусия

преди 10 години

Дано се размине без много кръв,хората се бият за физическото си оцеляване и срещу терора на Киевските предатели-терористи на Украйна,които докараха края на изгодното сътрудничество м/у Русия и Украйна и края на Украйна,гробокопачите и така да се каже..Съчувствам на украинците предадени от шепа антихристи и на руснаците,които се борят за оцеляването си.

88

хе хе

преди 10 години

Като им спрат пенсиите и заплатите за 2 седмици и за миг ще се върнат обратно в Украйна...путин не само не може, но и не иска да храни всички гладни руснаци

87

Fighter

преди 10 години

До СОРОСОИДМри нещастнико РУСИФИЛИСТИЧЕН-мри!!! БГ-то е член и то официален на НАТО и най-вече на ЕС !!! Късоръкото кремълско ДЖУДЖЕ ще бъде съсипано !!! Капиш ли си бре ***???

86

СОРОСОИД

преди 10 години

Айде сега всичките еврогейове, евролесбоси, педофили и всякви други фили, барабар с брадатите женки на дружен напън срещу Путин!!

85

мнение

преди 10 години

Украйна ще я има, докато има 40 милиона украйнци...хохли и руси не са едно и също. А се видя ,яе руссия е слаба- 2 месеца не може да вземе властта в две гранични селца...Хохлите показаха на путин,че не искат се се *** 2...то пък кой го иска ?!

84

Анонимен

преди 10 години

Който е го е писал това е или будала или шпион на ЦРУ.. Източните райони на Украйна са по-богати. там цялата промишленост и въглища. А в Западната част и Киев са само Банките.

83

Анонимен

преди 10 години

Новорусия ще погребе Украйна - щом си рекла ***...

82

Мужик

преди 10 години

Късно тази вечер руската Дума обяви присъединяване към Украйна. Путин си глътна граматиката като разбра че вече ще е само губернатор на автономната украинската република.

81

Анонимен

преди 10 години

"голяма част от регионите, които могат да се присъединят към Новорусия, са икономически слаби и се дотират". Който го е писал това, може да се гръмне. В Донецка и Луганска област са най-големите залежи на въглища в Европа, а в Славянск се смята, че е най-голямото находище на шистов газ в Европа. За какво мислите там е "възстанието"? Украйна директно си умира икономически без тези региони. Т.е. няма да умре, но ще се превърне в нещо като нас - без собствен бизнес и роби на западни корпорации

80

Анонимен

преди 10 години

Русия е естествения враг на фашизма и нацизма-----------ехееееееей,,те най-големите нацисти бе...

79

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен2 13 Анонименпреди 1 часКрайно време е скапаната Украйна да изчезне от картата.----същото бих казал и за мизерната българия, а бе ше ва дочакам да се затриете пък вие чакайте загниването на капитализма

78

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЦялата дандания е кой да плати 17трн$ дълг на щатите.Те сами не могат растежа на дълга с лихвата изпреварва погасяването с 1.5трн$А Европа се дърпа и от тук хватката е ясна блокаж на руския газ и внос от САЩ, същото със стоманата т.н.-------смок моля ти са не на занимавай с глупости , 17 трлн дълг нито украйна може да плати, нито русия, да не говорим че все едно аз дължа пари на себе си.

77

виц??

преди 10 години

Ако стане трета световна това ще е едно от последните ти редове. Възможностите на технологийте за масово унищожение ще надделеят над разума на съществата , които разполагат с тях. И след това няма кои да пие колите ви , нито кои да плаща с ненужните ви рубли

76

Анонимен

преди 10 години

Видяхте ли това? С завтрашнего дня Донецкая республика начинает уничтожать карателей, если они не уберутся до 21 часа.

75

Виц

преди 10 години

Направили в САЩ компютър да предсказва бъдещето.Седнал вожда Барак пред клавиатурата и задава въпроси:Барак: Ще има ли трета световна война?Компа>ДАБарак: Ще ги имали САЩ след това?Компа>ДАБарак: А колко ще струва литър кола тогава?Компа>3 Рубли...

74

Не ми се вярва

преди 10 години

До АнонименДо Киев копаят зеле и картофи.От това ли ще ги дотират??

73

Анонимен

преди 10 години

Фашагите в съучастие със САЩ и Четвъртия райх на фюрерин Меркелина УБИХА Украина и е нормално някой да я погребе, в случая НОВОРУСИЯ. Ставай страна агромная!

72

Анонимен

преди 10 години

Ами... те Украйнците много добре знаят какво става, и кой са на власт. Малко време им трябва да се организират в останалите южни и източни области. Само не знам дали и западните няма да се надигнат й този път да станем свидетели на истинска революция.А ударът върху Русия е безспорен. Сащ с всякакви приоми прехвърлят отговорността на РФ, и желаят западът в лицето на ЕС да я заклейми и да я изолира икономически.

71

Анонимен

преди 10 години

Бедни са западните региони на Украйна, не източните. Най-много ресурси има на изток.

70

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е скапаната Украйна да изчезне от картата.