51

Анонимен

преди 10 години

БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ!Истинските комунисти и комсомолци , обичащи Русия и Путин --не гласуват за Еврпо съюза!ДОЛУ ЕВРОПА , СЪЮЗ СЪС СССР!

50

Анонимен

преди 10 години

Ти му говорих, оно рупа ли рупа.

49

патрон

преди 10 години

До Анонимен 50Така е !

48

ИСТ

преди 10 години

До 3 ч. следобед ще се разбере че БСП губят изборите. Тогава ще се намеси Мая Костинбродска и ще сезира прокуратурата че Цветанов е откраднал 350 хиляди бюлетин.

47

Анонимен

преди 10 години

До Анонимният 47Червена бабо, заедно с месечния ти е секнала и мисловната дейност!

46

Черен Петър

преди 10 години

То е видно, че ако си запишеш номера на бюлетината или ти го запишат ще е ясно после за кого си гласувал.Това е трика, фокуса на комунистите от социалистическата партия. Нещо като скимиращо устройство на банкомат на БеСеПат.

45

Анонимен

преди 10 години

До патронИ БСП си я имаме преди да влезем в ЕС. В нашата държава дупедавството не е от вчера!

44

Рали1

преди 10 години

До Анонимен 23,Като сравнително млад човек ще гледам и ще реагирам,ако"случайно"не ми подадат МОЯТА бюлетина.Ами възрастните ,ами електората с кръгчетата и квадратчетата?И нямало да има манипулации! Обяснете тази бюлетина на колко ще бъде сгъната и как никой не може да надникне за кого сте гласували. Или няма никой възможност да ви бутне друго листче.Имаше документирано и с камера как е ставало това на предишни избори.

43

патрон

преди 10 години

ох пак се почнаха опорните точки......... лек ден от мен.

42

Анонимният

преди 10 години

Бойко живее в паралелна Вселена, затова ние, обикновените хора, не го разбираме

41

Анонимният

преди 10 години

Бойко не боледува затова намери министъра на здравето на разклона, където беше спрял колата, за да се изходи. Бойко не излиза в отпуска затова се кара на държавните служители, които са като него. Това, което е позволено на царя, не е позволено на слугата. Бойко иска министърът на икономиката да е послушен затова си избра Трайчо.

40

Анонимният

преди 10 години

Бойко е съдружник с хора, по-известни с псевдонимите си. Той обяснява, че били имали фирми някога, за да оправят каратето, но никой не се досеща да провери дали и в момента няма участие във фирми. Бойко има особено чувство за чест той иска да е приятел с всички, което не е възможно, освен ако си безчестен. Бойко е некултурен, затова си избра Вежди Рашидов за министър на културата защото скулптурът е известен също като него, а и навремето беше шамаросал някакво полицайче пред общината, т. е. е ербап.

39

Предположение

преди 10 години

Ако се снима с телефон бюлетината в "тъмната стаичка" именно номерът на може да се счита за потвърждение на гласуването!

38

Влади

преди 10 години

Да го набия на другарката Манолова - тя стои дълбоко в моите сексуални фантазии

37

Анонимният

преди 10 години

За Бойко Вселената започва с неговия дом и завършва с футболния мач по телевизора. Бойко не знае как се управлява кметство, министерство или министерския съвет, но затова хората го обичат защото всеки българин си мисли, че най-лесно от всичко е да си премиер. Бойко не разбира от финанси, затова си е избрал Симеон Дянков защото и той нищо не разбира. Бойко няма кадрова политика, затова в ГЕРБ се качиха много хора, които за нищо не стават.

36

Анонимен

преди 10 години

до 23 ПАК ЩЕ ИМА ПЕЧАТИ !В малките населени меса ЩЕ Е СТРАХ И УЖАС !ТАМ И СЕГА НА КМЕТА КАЗВАТ ДРУГАРЯ.....!БКП и ДПС са СТИСНАЛИ ЗА ГУШИТЕ ХОРАТА В ПРОВИНЦИЯТА-от ДРУГАРЯ КМЕТ ЗАВИСИ,кой ще е в ПОЩАТА,УЧИЛИЩЕТО,ЧИТАЛИЩЕТО,КОЙ ЩЕ ПОЛУЧИ ДЪРВА И ПОМОЩИ!Обикновенно това са ДРУГАРИТЕ от БКП и после станали от БСП и ДПС!БЪЛГАРИЯ е ОБРЕЧЕНА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ГНЕТ!КПСС и КГБ създадоха ПУТИНОВИТЕ ОЛИГАРСИ,БКП и ДС ЛУКАНОВИТЕ ОЛИГАРСИ и МИЛИОНИ БЕДНИ и УНИЗЕНИ руснаци и българи!СЦЕНАРИИ на геноцит

35

Анонимният

преди 10 години

За Бойко не важат нито природните, нито моралните закони. За него е напълно нормално сутринта да иска да сваля ДДС-то, на обяд да го качва, а вечерта да се цъкли и да се прави на ни чул, ни видял. За Бойко е нормално да праща SMS-и на журналистките, които го обслужват, за да им се кара, че малко пишат за него. За Бойко е естествено да говори грубиянски, недодялано, с половинчати фрази.

34

патрон

преди 10 години

До tt2Азис си го имаме преди да влезем в съюза.

33

Анонимният

преди 10 години

Народът го е казал: "Ако си овца, вълци все ще се намерят. " Герберастите, силни с менталната си дисфункция, очевидно не искат, а и не могат да разберат, че ги води вълк, който предизборно отново намята овчата кожа.

32

Анонимният

преди 10 години

Тиквоний каза, да си вземен реакторчето от Беляне и да си го сложим в Козлодуй, хахах. Същият преди 3г. по същия въпрос възрази, че това не са Кибритени кутийки, че да си ги местим, както си искаме. Кое от двете твърдения е вярно? Или отново се прилага двойния стандарт на Гроб!