99

TrollTerminator

преди 10 години

До rumen221-110Шотландия е автономна, Денецка област е толкова автономна, колкото е Варненска област! И освен това Шотландия ще става независима няма да се присъедини към Швеция например! Паралелите които правиш са несъстоятелни и неадекватни!

98

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 84Той и Хитлер пишеше същата история и какво стана с него? Е същото ще сполети и Путин! Почети малко история тактиките които Путин използва са прилагани успешно от Хитлер спрямо Чехословакия и Сталин спрямо България!

97

Анонимен

преди 10 години

Газпром направил руководству украинского Нафтогаза официальное уведомление о переходе на авансовую систему оплаты за поставки голубого топлива и выставил Киеву предварительный счет за июнь, исходя из контрактного объема поставок в 114 млн кубометров в сутки, сообщил официальный представитель холдинга Сергей Куприянов.

96

rumen221

преди 10 години

Проблема са двойните евро- и американски стандартиОбама, Меркел, Путин, Оланд, Сидеров и Кралицата са КРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ! Те защитават интересите на нацията си, независимо от кръвта и сълзите на другите нации... И ТОВА Е ДОБРО за народите им иЛОШО ЗА НАС!Д. Камерън заяви, че няма да подаде оставка, ако Шотландия обяви независимост от Обединеното кралство на референдума през септ., предаде РойтерсЗначи това била европейската демокрация ЗА ШОТЛАНДЦИТЕ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА УКРАИНЦИТЕ - ЧАСТНИТЕ УБИЙЦИ на ЦРУ!!!Не-е-еее! Честните хора сами избраха бъдещето си!!!

95

Коко

преди 10 години

До Анонимен 107Ти в чия медия го прочете това? Май само в мейданджийските апокрифи се срещат такива новини! Нали ако беше истина, американските и английските медии само това щеха да показват 2 седмици бре, ***!Тая партенка е от преди 10 дена и така и никой не я взе на сериозно!

94

Любчо Любеницата

преди 10 години

Умна статия - рядко се вижда такава тук! Обаче коментарите са същата драйфня! Повечето даже не четат статиите, а почват да пишат за комунисти и други шитс!Май верно тотално оскотя българинът - лошо му се отразьи тази демокрация! Едно време ходеше на работа, изпълняваше план и нямаше време за глупости! Сега повечето безработни и време за писане на глупости - бол!

93

Анонимен

преди 10 години

Терористите-сепаратисти разстреляха в автомобила им семейство Олег и Ирина Бурихини от Антрацит.10 годишното им детенце Лиза е в тежко състояние в реанимация.Ето кои са мръсни фашисти - сеператисти с маски и калашници!Разбира се, за тази новина и безброй други чудовищни престъпления, извършвани от сепаратистките главорези в Украйна няма как да прочетете от продажните български медии!Свобода на словото ли?Европа ли?

92

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 93: и като се събуди какво се оказа - имаш полюция. Наблягай на секса, бе ***!

91

Анонимен

преди 10 години

Акция: жителите на Славянск предлагат на гладуващата армия натурален обмен - крава=самолетсвиня=въртолеткоза=танкчувал картофи=БТРлитър мляко=базукакупичка борщ=АК

90

aboychev

преди 10 години

Източна Украйна може да стане второ ПриднестровиеА РУСИЯ ВТОРА СИРИЯ

89

neni4a

преди 10 години

А междудругото ,Унгария вече гледа към Задкарпатието . Та нищо чудно и там да се отцепят.

88

Анонимен

преди 10 години

До 98I kakvo e napravil? Rusia pak si ostava kochina

87

Анонимен

преди 10 години

До АРХАНГЕЛАко има кой да им купува продукцията, а при съзадлата се ситуация това ще е само руската мафвия, а както е известно тя не е от най-дашните на пари

86

Лоша работа

преди 10 години

Напълно съм съгласна с 76. Вярно че винаги сме били и ще бъдем зависими от интересите на великите сили. Все пак ако имахме малко по-умна политика, съсредоточена върху собствените ни интереси, нямаше да сме толкова зле. Но точно в това отношение нашите политици са отчайващи.

85

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

В Донецка и Луганска област живеят около 7 млн. души, от които над 50% са руснаци, а рускоговорящи са 80%! Двете области осигуряват над 1/4 от БВП на Украйна! Ако са независима държава ДНР и ЛНР биха имали доста силна икономика! Това са реалностите! Сатанистите от ЕС И САЩ да *** в ада!

84

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 92 Абе те от Русия са искали да върнат 13 blackwater-ровци в дървени костюми,ама САЩ са отказали нещо. А да не говорим,колко реално са убитите наемници,нац.-гвардия и т.н.

83

Анонимен

преди 10 години

истината е, че великите сили натикаха руската *** в ъгъла и *** в безпомощността си се чуди сега как да дестабилизира....Каквото и да прави повече Украйан няма да е част от руската *** с което се слага край на надеждите за смешния Евразийски съюз. Запада с всеки изминал ден поставя жалкото икономическо джудже в поза партер. Икономическото мачкане е пълно!

82

Анонимен

преди 10 години

Това е мечтата на проруските терористи в Украйна, но няма да стане! Украйна ще върне на кремълксия *** терористите в дървени костюми!

81

Анонимен

преди 10 години

Да живее Украйна!

80

Божо

преди 10 години

До El Che Колко американски студенти учат в руски университети и колко руски студенти учат в американски ???? Колко руски икономически имигранти има в Америка и колко американски икономически имигранти има в Русия ??? "Американската Империя" е "владяла" Западна Германия, а Руската - Източна Германия !!! Америка има свои интереси, но няма интерес от държави Диктатури , които крадат собствената си икономика !!!