26

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

До До Доктор Сър ПичукНикога не съм казвал, че ще водим класическа война срещу русия, ще водим икономическа такава. Ще орежем преходите на москва от продажба на природни ресурси, ще блокираме достъпа на москва до международните пазара, така че да докараме руския бизнес до масови фалити. Освен това може да въовъжаваме чеченските сепаратисти и да ги стимулираме да извършват повече терористични актове срещу москва. Нашата основна цел ще бъде руснака да бъде държан в страхотна мизерия и страх.

25

Анонимен

преди 10 години

Спонги признава поражението и липсата на аргументи да защитава тезите си.Иначе не се оттегля така лесно и е упорит.Но какво може да направи против фактите, светата правда и нормалното отношение на всички нас към една престъпна хунта, дошла и упражняваща власт с насилие.Представете си ако не бе Русия какви по големи изстъпления щяха да вършат.

24

Анонимен

преди 10 години

Дано са го хванали тоя фашист Олег Ляшко и въже - без *** и разтояние, да се мъчи гадта.

23

Fulcrum

преди 10 години

До ТервелВ Ирак може.Но като влезнат Восток ще им има главите набучени на кол и наредени в околностите на града за назидание.

22

До 29

преди 10 години

Защо пък да не му тежи? Предполагам, че ще му тежат и други такива. А вие какво си мислите, че престъпленията ще останат ненаказани? Аз отдавна казах, че цялата хунта ще мине през Хагския съд или на народния. Но явно на хората не им се чака "западния демократичен" съд, пък и мисля че никак не му вярват.

21

Анонимен

преди 10 години

След този референдум, още утре ще чуете, че в Луганск са закупили оръжие от Русия и вече имат собствен танков полк.Материалната част на полка в момента е под купи слама в местните колхози.

20

Анонимен

преди 10 години

Вижте предпоследния абзац на текста, където пише че градската милиция е нападната от украински спецчасти, защото отказала да изпълнява заповеди на Киев - да стреля по хората.Тогава по руска телевизия показаха убития милиционер и коментара бе, че са го убили, защото е отказал да изпълнява престъпни заповеди.Иначе, дори нямаше и тълпа и лозунги.Както някой се разхожда по тротоара, пред някой офис и пада прострелян.Показаха и как влачат някакъв чичко, нямащ много общо с образа на камуфлиран метежн.

19

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Русофоби от всички страни съединявайте се. Заедно ще смажем нашия смъртен враг имеприята на злото русия и путин ще увисне на въжето за престъпленията си.

18

Неанонимен

преди 10 години

Този също ще тежи на съвестта на диктатора Путин!

17

Анонимен

преди 10 години

тук въобще няма платени *** на руското посолство :))) просто случайно съвпадение на 20 ИП адреса

16

Анонимен

преди 10 години

i toia katr Mr Mi4urin- ka4il se na iagodata da bere iagodi i padnal ot drvoto

15

Леле че народ

преди 10 години

НекъвХорорНекъвХел 13 от тях са мъртви ,били са в един от свалените хеликоптери в Славянск А реалната бройка на убитите не се знае все още

14

Salajadin

преди 10 години

TOIA SI E PODOISAL SMARTNATA PRISADA V MOMENTA V KOITO E IZVADIL PISTOLET SRESHTU CIVILNI,BESE VAPROS NA VREME,KAKTO E VAPROS NA VREME I ZA OSTANALATA SHAYKA

13

Къде "изчезнаха" американските наемници от "Грейстоун"? КЪДЕ!КЪДЕ!КЪДЕ!

12

Анонимен

преди 10 години

Хунтата да знае какво я чака! Те са следващите!

11

бай Шоп

преди 10 години

аз Ви казах още декември месец, Путин докато не направи гражданска война в Украйна няма да мирне

10

Леле че народ

преди 10 години

Дааа,така свършват предателите. Да се готвят следващите,че списъка в Украйна е дооста дълъг и тръгва от Киев

9

gogo

преди 10 години

И това ли беше най-важната вест за деня? Днес са се случили 1001 добри неща по света, много красиви неща са били направедни днес за които никога няма да чуем защото сънародниците ни журналисти ровят по бунищата да намерят най-черното и мръстното и да ни го сервират - смърдящо...

8

Анонимен

преди 10 години

Турчинов и Яценюк идват и за вас ,пригответе си въжето!! Това е съдбата на всички касапи от Киев!!

7

Новинар

преди 10 години

Тази новина е от 9-ти май !!!!! Но пак не е точна....Истината е, че началникът на милицията в Мариупол Валерий Андрушчук наистина е обесен.... Но е обесен от националната гвардия по заповед на Олег Ляшко след като изпълни неговата заповед и откри огън по подчинените си който отказаха да стрелят по мирната демонстрация на 9-ти май... След което се барикадира във кабинета си и извика националната гвардия на помощ...След като разстреляха сградата и МИЛИЦИОНЕРИТЕ вътре го изведоха има видео със обес