160

Чакайте малко бе.. че ЕС в качеството си на какви ще се месят и ще организират избори в Украйна... Тя да не е част от НАТО или от ЕС? Този *** не спира да изумява. Ако някой измежду ЕС, САЩ и Русия има повече права в Украйна - всички знаем кой е той. Тоя нашия чехъл дето жена му го командва не знам като какъв се изживява.. президент на някаква супер сила.. по върл защитник на ЕС от германците.. по-католик от папата

159

Анонимният

преди 10 години

Как е възможно тази долна, отвратителна *** Роско с подсъзнателни хомусексуални наклонности в пасивна роля на Ирландска пастирка и открити жестове, маниери и излъчване да ни бъде президент, пък избран, по-точно поставен от Мутрата с измама, а ние стадото все още да го търпим и да му позволяваме да ни срами пред целия свят, а после се чудим защо нас Българите всички ни гледат с презрение .

158

Анонимен

преди 10 години

вашта сметка-всички сте ходили на обучения в москва -родителите ви са висши комунисти а сега плюете по русия и станахте по големи американци и от тях самите.каква е тази метаморфоза у вас? пасита вигенинчета плевнелиевчета?

157

Анонимният

преди 10 години

Президентството отправи най-сериозно предупреждение към Русия да се изтегли от Украйна. Иначе може да наложи икономически санкции на Русия. Това ми напомня отново за стария виц: Мравуняк отива на поход и оставя Мравчо да пази мравуняка. Да не дойде Мечката. Връщат се от похода и виждат, че мравунякът е изпотъпкан на бербат. Мравчо седи отстрани. Кво стана, бе? - Остави се, казва Мравчо дойде мечката, тъпка, блъска, майката ни разгони. - И ти какво направи?! - Страшно й отмъстих. Отидох в хралупата й, застанах в центъра и зверски се изср*ах.

156

Анонимен

преди 10 години

Тоя е *** като *** и умен като х*я ми

155

Анонимният

преди 10 години

Господин Плевнелиев сега се убедих, че сте един ***, вие не сте ли чели история, не знаете ли какво представлява тази велика държава, няма ли кой да каже на този наш президен, (***, че ако Росия се изпикае, ще ни удавят. Крайно време е да се иска оставката на този ***, докато не ни е вкарал в някоя война. Позор за тези от Герб където го избраха с измама.

154

Анонимният

преди 10 години

Докога Росен Плевнелиев ще ни обижда с нескопосни изявления и най-вече с официални речи. Притрепери ми под лъжичката преди година и кусур, ама от смях, когато президентът прати Родопите отвъд Океана. Тъкмо бях решила да ходя на ски в Пампорово, а се оказа, че трябва да бия път до Скалистите планини чак.

153

Анонимният

преди 10 години

Леле, мале! Без коментар! Добре че никой не го вижда, чува и т. н. Още малко и война ще обяви на Русия! Няма ли по-грамотни хора около него да го озаптяват!

152

Анонимният

преди 10 години

Тоя *** комсомолски секретар , да не чака американците да го преизберат на следващите избори, за президент. *** е като г***з.

151

Анонимен

преди 10 години

как един главен комсомолски секретар на благоевградски окръг стана такъв голям почитател на ес и нато?ето това да ми обясни този ***.

150

Анонимен

преди 10 години

"Защо от освобождението насам сме само на страната на губещите?"В човешкия свят се случва злото да надделява понякога. Малшанс! Интереси!

149

ЕС

преди 10 години

Какво нищожество!Не го интересуват интересите на България, а това как повече да е надупен пред европейските и американските господари!

148

Танев

преди 10 години

Да изхвърлим това недоразумение от Президентството ! то срами всички българи и не може да ни представлява по никой начин !

147

Анонимен

преди 10 години

абе тоя нема ли кой д аго свитне най-накрая

146

Анонимен

преди 10 години

В днешните дни в Украйна се бият все около телевизионни и комуникационни кули, антени, сврързочни пунктове и т.н.Моделирането на съзнанието на масите посредством дезинформация си е важно. Партия Атака и нейната партия майка БСП се опитват да правят същата дезинформация и тук в България. Понеже им се заплаща от Русия.Има купчина безполезни иначе за обществото хора, които сега са натоварени със задачата да пишат про-руски коментари по форумите, та ха-дано излъжат някой и му променят мнението.

145

Анонимен

преди 10 години

НАЙ-ЗАГУБЕНИЯ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО СМЕ ИМАЛИ! НАБЛЮДАВАМ ПУТИН И ГО СРАВНЯВАМ С НАШЕТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ...СРАМ !

144

Анонимен

преди 10 години

Много е смешен горкия. Ама какво да прави, каквото му напишат това чете.

143

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

До DemosВсички, загинали руснаци във войната за окупация на България през 1878г са около 19 500 души, а опълченците ни и цивилното население дават 30 хил. жертви. Цялата турска армия, която участва във войната е 145 хил. души, а руската заедно със всички съюзници е 190 хил. души. Само кръгъл оглигофрен може да повярва, че 150 хил. ярмия може да ликвидира 200 хил. души, доста повече от самата нея. Тези свободни съчинения са "огромния" брой руски жертви са измислени от нашите комунисти.

142

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Плевнята много се е...изучил,като се има в предвид,че не е завършил Сорбоната в Париж,ами някъде из Благоевграския вилает.А сега...сериозно.Плевня,ти наистина си станал президент не по заслуги,ами с връзките на Боко.И понеже е така,ти си бокофф президент,а не президент на българския народ.Какво ги плещиш врели-не кипели.Тоя Крим да не ти е някой поземлен имот.Народът ,който е руски,си иска с Русия,не го интересуват майданоффските западни ***,които се продадоха като нашата политическа ***.

141

гражданка

преди 10 години

Има ли интелигентен човек в България, който да не е омерзен от личността на този толкова безличен човек, който гордо се нарича президент и който рецитира само това, което му диктуват господарите от Америка и Европа. Откъде у него тази патологична омраза към Русия? Няма ли частичка българщина и частичка благодарност и уважение към този велик руски народ, който даде толкова милиона жертви във войната, за да освободи света от нацизма. Да го е срам човек от управниците ни!