9

Анонимен

преди 10 години

В изпълнение на талмудическите закони Натовци отиват в чужда държава и там подмолно безчинстват и то безнаказано,щото са евреи .

8

Peshonizer

преди 10 години

Ахахах. Гледаш как армията ни напускат 90%, ако се тръгне срещу Русия... ще останат само книжните плъхове, да си натискат бюрцата.

7

Ф.С.В

преди 10 години

Ако ционистите разберат че тук ще стане гражданска война в случай че Правителството реши да праща български воиници в Украйна за да убиват хора - ТО ЦРУ и НАТО ще го направят !! На тях не им пука за нас- те искат тук да е бяло петно и американски фирми спокойно да си точат шистов газ злато шелфът на Бг Черноморието каквото им падне - както е в Нигерия Ирак Либия Сомалия .Ние сме в Европа но всъщност Европа иска територията ни - не и НАС като хора !!

6

Ф.С.В

преди 10 години

Ако ще пращате някой - пратете си измислените търтеи с ранг генерали комодори адмирали фелдмаршали и всякаква *** която няма армия а се пъчи все едно има армията на Индия ) ахахахахах

5

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо 3 За късопаметните - 1915г. в Добруджа (дадена от освободителите на Румъния като компенсация) се е видяло как е българския войник!

4

iii

преди 10 години

Смешен пРЕЗИДЕНТ ,смешна войска ,Пародия.

3

Анонимен

преди 10 години

То и никой тук няма да ви позволи да използвате българската армия срещу руснаците.

2

681

преди 10 години

Не са решили и не са ти изкомандвали натовците пальош, защото забрави ли, ти имаш ангажименти към тях, а те си ги търсят като наследство!достатъчно хитри са ***, за да трепят собствените войски- нека са съюзническите като нас!И ти какво, искаш да ни пратиш на война с Русия?Бъди сигурен, че армия няма да набереш!

1

Mразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 10 години

Хайде, Путин пращай повече бомбандировачи и кораби в близост до границите на бургерите! А също и ракети в Куба. Задокеанските *** само от страх и бой по банкрутиралите им тикви разбират. Гарантирам, че ще напуснат Украйна и източният фронт унизени както напуснаха Виетнам. Черното шимпанзе в бялата клетка ще яде банани от родната си Кения. По-късно Холивуд ще направи нов филм за Рамбо и как смелите корпоративни шорти отстояват свещените им гей права и да пият кока кола.