211

BGN

преди 10 години

В Одеса насилие нямаше, докато не дойдоха десен сектор. Те май не са с Русия *** !!!

210

АНОНИМЕН

преди 10 години

КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ НА 09.05.В ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА ВЪВ УКРАИНА НАВЕРНО ЩЕ СЕ ЛЕЕ МНОГО КРЪВ ВЪВ УКРАИНА НАЙ МНОГО ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ ВЪВ ОДЕСА ГРАД ГЕРОЙ ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ МАЙЧЕ РУСИЯ ЩЕ ВЛЗЕ ВЪВ ТОЗИ ДЕН ВЪВ УКРВИНА А ЕС СЕ ГОТВИ ЗА ТРЕТИИ СТАЛИЯ САНКЦИОНИРАНЕ АКО ВЪВ УКРАИНА НЕ СЕ СЪСТОЯТ ИЗБОРИТЕ РУСИЯ ЩЕ Е ВИНОВНА.ТВЪРДЯТ САЩ И ЕС.КИЕВ ИСПРАТИ ВОЕНИ ЧАСТИ ВЪВ ОДЕСА

209

Бардак О'Баня

преди 10 години

До 274 болните кратуни са западните слугинажи. От там нищо добро не сме видяли. Навярно някой от твоите предци загинал при американските борбандировки над София сега се върти в гроба като гледа как лижеш американски ***.

208

мордехай

преди 10 години

наглия евреин ,но от евреин какво да очакваш преди е викал слава на КПСС,днес слава украйна.Това фашизоидно евреиче,си чака чичо Джо да го прати в бибирджан и да строи капитализъма.

207

Бардак О'Баня

преди 10 години

Всички които изгориха живи запалени от привържениците на евроинтеграцията са "агенти на КГБ" и са "Руски" граждани. В Донецк също се бият основно "Руските" граждани и май единственият проблим на Кеив, е че полвин Украйна май не иска да бъде оправлявана от банда некадърни западни марионетки които докараха страната до там, че да се избиват украинци с украинци.

206

Анонимен

преди 10 години

абе пляценюк я ти си направи сепуко и се хвърли да се доубиеш от първия етаж неколкократно, ще те призная, че сам си си организирал убийството

205

Анонимен

преди 10 години

Защо цялото правителство на Украйна е от евреи, протестанти, униати или сектанти и няма един православен? Това ли е Украйна? Най-добре Западна Украйна, начело с Лвов да си остане Украйна(то това е и символиката на герба, знамето - Изт.Галиция) - да се кланят на Бандера и другите ненормалници фашисти, а Централна, Източна и Южна да си остане към Руската Федерация!

204

Анонимен

преди 10 години

До Omnia MeaА на болшевиките и всички дето раздадоха калашници на *** каква им е религията, а?

203

Omnia Mea

преди 10 години

Тва грозното на снимката е класически слуга на Дявола - и по характер, и по външност и по религия.Горките украинци!!!

202

Мунчо

преди 10 години

Аз, *** от " Под игото " ви казвам:Бомбичките на мача ЛокоППловдив-Ботев Пловдив бяха хвърлени от агенти на КГБ, чиято единствена цел е да саботират българския футбол! Идеята е била лично на Путин, според източници, близки до ЦРУ!

201

Анонимен

преди 10 години

За никой не е тайна, че *** носят цялата вина. Истинските Украинци дори и да знаят отказват да говорят на руски. Проговарят какъвто и да било друг език. КГБ-иста нямаше никакви проблеми с Украйна докато кученцето му с физиономията по ликьорите беше на власт. Пък като е такава света вода ненапита защо избяга в Русия именно? На му е през онова дето го няма за хората в Крим - би ги избил както и всички докато е бил шеф на КГБ. Крим има руски военни бази. Другото не го интересува грам.

200

Анонимен

преди 10 години

до 280 ти не разбра ли още че са останали само червени фашисти други отдавна няма Само в някои болни червени кратуни

199

Краят на 290

преди 10 години

се използва Украйна и предателския дух на нейните ръководители. Защото няма по-мръсно деяние от това да предаваш съседа си за жалки центове. Съсед, който си е затварял очите, когато си го краднал, за да можеш да живееш по-добре.

198

Анонимен

преди 10 години

До днес не знаех какво означава "талмуда" и "закони на талмуда",прочетох и всичко за Израел, щатите и НАТО ми се изясни. Прочетете и вие!

197

Анонимен

преди 10 години

До belousrvЖалък очилат ***, изгарянето на живи хора е част от ТВОЯ ПЛАН част от плана на Запада (САЩ) за завземане на Русия. Твоите фашисти изгориха в Киев милиционерите, твоите фашисти запалиха консерваторията. Горенето на живи хора е вашият стил вие ги палехте през св. война, залостени в черкви, клубове, дома им?! Не ти ли кънтят още ушите от писъците им? Хитлеристите бледнееха пред вашите фашисти. Та, млъкни с нелепата си манипулация, написана ти на листче от господаря. Кого заблуждаваш, на всички е ясно за да не фалира господарят на света се поведе ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ, като с

196

Shark

преди 10 години

Руски план а!! А каква работа имат хора от ЦРУ в Украйна!! Това излезе в германска преса, да не кажете че руснаците го измислят!!! Русия ли прати украинските войници да убиват и горят свои!!!!

195

Фанетти Мазакура

преди 10 години

Майтапа е, че в самата Украина господина Яйценюк го наричат "Яйценюх"

194

киро

преди 10 години

Наглия Яценюк обвинява Русия, за това, че неговите хора подпалиха други хора? Той е министър председател на неговите хора, но не и на всички украинци, независимо в коя част на страната живеят. Мисля, че трябва да обвинява себе си, а не Русия.

193

belousrv

преди 10 години

До До TrollTerminatorТе преди седмица показаха снимките на опълченците от Донбас, които били направени в Россия, след което се обяви автор на снимка известен европейски блогер който показа, че това е снимка която бе в свободен достып във неговия блог с надпис Украина, Донбас град Славянск и надписа беше на латиница. Джим Керри сухо признал грешката си... Като имат доказателства да ги покажат!

192

Неподготвени!

преди 10 години

Как може тази Виктория Нюланд да е толкова неподготвена и да е проста като нашата Антоанета Цонева? Как може за началник на Украйна да назначи шизофреник, който бърка собствената си личност с някой друг. Кога американците ще започнат да назначават нормални хора за шефове на колониите? В Украйна Яценюк, в България Плевнелиев - все ***.