99

Анонимен

преди 10 години

Пумияри долни! Подкрепяте избиването на хора по най - долният възможен начин! И*ди мръсни! Пред нищо не се спирате а говорите за демокрация и човешки права! Няма такова нещо при вас. Смятам, време е да си намерят майстоера лицемерите. Прикривате престъпления срещу човечеството, а се водите европейски и американски демократи, защитници на правата на човека!

98

ЯСНООООО

преди 10 години

Обама .... да фащат янките и на ешафода!!!ВСИЧКО Е АМЕРИКАНСКА РАБОТА!!!!Питат радио Ереван:- "Защо във Вашингтон никога не е имало преврати?" Радиото отговаря:- "Защото във Вашингтон няма посолство на САЩ"

97

Анонимен

преди 10 години

виновните за убииствата са украински воиници,какво имат да разследват,целта на разследването е да кажат че пак путин е виновен,еи това вече е голяма помия,всичките тия фашисти заслужават разстрел. путин няма да остави руснаците да бъдат избивани и скоро ще има реванш, а черния от америка да бяга в джунглата да яде банани

96

Беловласия

преди 10 години

ОТКРОВЕНИЕ НА АПОСТОЛ ЙОАН: И един друг ангел,втори,го следваше и казваше: Падна,падна великият Вавилон,който напои всичките народи от виното на своето разпалено блудство. И друг,трети ангел вървеше след тях и казваше със силен глас:Ако някой се кланя на звяра и на неговия образ, и приеме белег на челото си или на ръката си,той ще пие и от виното на Божия гняв,което е приготвено чисто в чашата на гнева Му...

95

агент Щирлиц

преди 10 години

Още ли не е ясно на някои високоплатени клавиатурчици? Просто украинците, независимо от кой етнос, не искат да му бачкат безплатно, пък той да си дели с някои си товарищи милиардите в долари.

94

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВеликобритания напуска членство в Европейския съюз чрез референдум------то никой не ги и иска там...

93

Анонимен

преди 10 години

Първи да бъдат изправени на съд Аштън, Обама, ламер. лелка с баничките, която по глупост или защото не й пука заяви,че са дали 5милиарда за дестабилизирани на Украйнаа за мнението на другите:*** EU!Това е голата истина за политиката на САЩ- дестабилизация , а останалите нямат значение.Важното е да продават оръжие-демек търговийка,а другите нека ***!Подготвят си талибани,а после се борят срещу тях.

92

Анонимен

преди 10 години

Q VIJTE Q TAQ TRETOPOLOV MUTANT KAT KERI.TVA SA MUTANTI NE SA XORA.TYI TO KAT PLIUSKAT GMO I KOE MYJ KOE JENA ODI KAJI

91

Анонимен

преди 10 години

Великобритания напуска членство в Европейския съюз чрез референдум

90

wc

преди 10 години

eu da si razsledva svojata nemosht i greshki.

89

Анонимен

преди 10 години

До До 94"Вижда се, че и ти си член на тази "***", която запали живи хората в Одеса"нищо няма да се случи от тук нататък, Украйна ще е член на нато и ЕС, ушанките духат :)

88

Анонимен

преди 10 години

+ и - се цъкат на кой как му дойде , не вярвам толкова хора да симпатизират на Русия от която сме видели само беди...

87

До 94

преди 10 години

Вижда се, че и ти си член на тази "***", която запали живи хората в Одеса. Въобще не ти е ясно какво ще стане оттук нататък. Говориш за пълна изолация и глад. Прав си, от 1 юни, тъй като Украйна няма да заплати газта си, Москва врътва кранчето. Ето това наричам вече глад в еврогейския съюз. Безработица, мръзнене и глад. Руснаците ще отгладуват два-три месеца, те са свикнали, знаят и 2 и 200, но твоите фашаги и изнежени "лъжедемократи" ще видят, знаеш какво. Честито!!!

86

Анонимен

преди 10 години

Няма какво да се разследва. Убийците са ясни. Присъдите са ясни. Следва да се изпълнят.

85

Анонимен

преди 10 години

Когато представител на администрацията желае да прикрие престъпление, да замете следи, да изопачи факти или да отложи острите реакции по отношение на дадено събитие, предлага или разследване или създаването на комисия. Знаем ги тези административни врътки. По този начин вие ставате съучастници на престъплението. Картите са свалени. Вие желаете да избивате руснаци. Смятам Путин требва да отговори на това със съответните мерки.

84

Румбо

преди 10 години

Късно е Катрин за разследване-време е за ВЪЗМЕЗДИЕ!Киевските и*ти сътвориха и немислимото-трябва да бъдат неутрализирани!

83

Анонимен

преди 10 години

До 123Позор за Европа. В 21 век нови фашисти изгарят живи хора, а западът казва, че се защитавали устоите на страната------позор за мръсните *** , които гарантираха целостта на Украйна...

82

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 61 Батка ,да те питам ти намразил ли си си оная работа, та да я завираш в такъв урунгел?

81

Сергей Шойгу

преди 10 години

Чудя се до кога ще играят по нервите на голямата мечка?Тръгне ли руската армия друго хоро ще заиграете!

80

Анонимен

преди 10 години

българската *** не можа са разбере че рашата не може да спечели.това ще е пълна изолация и глад.Честито !!!