17

Анонимен

преди 10 години

Роската вече напълно е приел европейските ценности и е въпрос на време да поведе гей парада.

16

Анонимен

преди 10 години

Излезе българският президент,направи двоен *** на микрофона,изигра блестящо троен аксел в полза на ЕС и приложи суплес на България и българите за туш-победа в полза на обединена Европа!!!!!

15

Анонимен

преди 10 години

tova na snimkata triabva da e tretiat pol!

14

Анонимен

преди 10 години

Не смятам, че трябва да добавяме стойност към ЕС, след като ЕС не добавя никаква стойност към нас, а седим безмълвно в ъгъла, защото ЕС не ни третира като пълноправни членове. Да не говорим че изобщо нямаме място в него и сме вътре само заради територията си, както признаха някои европейски политици. Нас никой не ни е питал искаме ли в съюза на богатите икономики или не, на ЕС не му пука за нас, на мен не ми пука за ЕС и желая да се махнем от съюз в който не сме желани.

13

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

В такъв случай нищо не обещавайте.

12

атакис'

преди 10 години

-Нали бе Росице, така ще кажеш, а кой определя кое е 'достижимо' и ' реално'-За вас политическите престъпници, които богатеете на гърба на приватизираната ни икономика, всичко свързано с повишаване на стандарта е 'популистко'' и 'пропаганда' !!!-За това вие обещавате евро-аталнтически ценности, икономическа градация, инвестиционни политики, 2020, столици на културите, плакати за бездоми животни, програми, въздух, слънце, луна, вода и сезонни колебания!!!Това обещавате вие!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Като чета какви глупости е казал се убеждавам, че тоя или е *** или ни лъже много, ама много...все пак не вярвам да е второто

10

Анонимен

преди 10 години

В тая връзка нали този щеше да прави технологичен парк в София? "Българската силиконова долина" - какво стана?

Президентшата.. Тази госпожица вече 2ра година не мога да я чуя да каже нещо смислено и конкретно.. Само глупости и фрази без значение от рода на ,,европейски ценности", ,,европейското семейство", ,,европейски идеали" и тн бла бла бла.. Какво подяволите значи европейски ценности и идеали ? Някой може ли да ми отговори? Начина по който ЕС се държи с малките държави като нашата.. това са им техните ценности, които ние трябва да превърнем в наши. да мразим руснаците, а да харесваме холандците ?

8

АНТИ

преди 10 години

Мишката във плевня цър-цър-църка,котка препикала Гербер мър-мър-мърка,*** ял филия с мас и хър-хър-хърка,Роската пред микрофона бър-бър-бърка!

7

атакис'

преди 10 години

ГЕРБерастът Будала обеща 2000 лева средна заплата, АЕЦ Белене и висок стандарт за 4 години!Всички ГЕРБерастите, които гласуваха за него останаха излъгани, но пък остават впечатлени от уменията му да рита китара, да е уникален ***, да е неизлечим шизофреник и милиардер!Успех Бате Бойко, мачкай Българите!!

6

Владимир Путин

преди 10 години

президента Плевнелиев работи против нашите интереси и искаме импийчмънт

5

Мишо

преди 10 години

Така е като имате няколко милиона по офшорките ще се кланяте на задокеансиките си господари г-н президент!Пустите парички, най-важни.

4

Анонимен

преди 10 години

каквото и да призовава президента, като си имаш работа с Мая Манолова, Станишев, Местан, Пеевски, Бареков и други подобни, трябва да си готов за много кал

3

Анонимен

преди 10 години

добре че е президента малко да спира мераците на червената ***

2

Анонимен

преди 10 години

Освен стратегическа територия ,път и развъдник на имигранти и *** ,то друго ЕС за нас няма в предвид!Може да пусне 1-2 пристанища за китайски стоки и толкова.

1

L.

преди 10 години

Сиреч, след като постигнем нещо, тогава ще го обявим за поставената цел.