452

Анонимен

преди 10 години

Мечките мен, имат такава миризма, че пчелите бягат надалеч и няма начин мечката да ги изяде! Измишльотини пишеш, меен!

451

Анонимен

преди 10 години

Василев виж тази Лада и си кажи мнението LADA EVOLUTION

450

joro

преди 10 години

putin shte qde shamari nai-nakraq

449

Анонимен

преди 10 години

До Василев LADA EVOLUTION

448

сили мънки

преди 10 години

Една мечка си седяла на клона на едно дърво и си хапвала сладко мед. Обаче в лакомията си почнала да яде и пчелите. От лакомия прегризала и клона, на който седяла. И се самоутрепала.

447

Анонимен

преди 10 години

Ми аз ви писах да си носите новите дрехи и, че малко остава, писах и, че с Путин сме приятели, но като на мен не повярвахте, на Лавров повярвайте, неверници такива!)))

446

axxaxa

преди 10 години

Interesi :kato na primer da si vyrne Aliaska da prevzeme Amerika i da dominira nad sveta:) Nishto novop za Rusia. na neq i triabva niakoj da i vkara edin nuke v dictatornoto i syrce. Hubavo bi bilo Amerika da i vkara niakolko agenta da vnesat edna ruska nuke zakupena na chernia pazar prez 90 i da q butnat pod legloto na Putin.

445

St. John Red

преди 10 години

До Василев 525Спомням си как преди няколко години ( < 3 ) човек работещ за НАСА не можеше да ходи по конференции, защото нямаше доларчета. Така, че скъпа другарко Василева, от хамериканците освен шоу и буламач друго не очаквай.

444

vanko84

преди 10 години

До Василевя се информирайте по добре,тея статистики глобалните не вярвайте много все едно да вярвате кой кой събори кулите близнаци

443

Анонимен

преди 10 години

До vanko84"хайде като ми давате отрицателни вотове оборете ме с фактидраскачи с промити мозъци "Vypreki che ne sym ti daval minus sa vkliuchvam. Koi sa teq resursi koito lipsvat v Amerika ?Mai ne si naqsno che ot taq godina sa No1 po proizvodstvo na gaz.

442

василезскии

преди 10 години

сурово предупреждение от свръх дипломат това означава че светът е на ръбът на глобален конфликт по близо от сирииската кризасъжалявам че западът загуби и икономическото съревнование а вече и военното много дълго се движи на ръбът след такива думи в прав текст всеки момент могат да започнат ракетно ядрените удари все ми се струва че сащне им се мре ще стане много бързо няма да боли които случаино оцелее ще съжалява пригответе си противогазите ако не отстъпят американците ще мие тъжно за тях

441

vanko84

преди 10 години

някой знае ли защо хамстериканците като са ходили за уран в аляска са се избили по между сиоколо 50 жертви има,а някой знае ли че през 1970-1975 год.. в сащ е имало пик на петрола и сега той намалява,затова се заграбват др.. страни заради ресурсите имхайде да ви видя *** прости,нещата са по сложни отколкото си мислите

440

vanko84

преди 10 години

До Василевами масквич жигула ладаето ти марки калитко

439

vanko84

преди 10 години

хайде като ми давате отрицателни вотове оборете ме с факти драскачи с промити мозъци

438

vanko84

преди 10 години

До Анонименаз им вярвам и знам че са прави америка гонят ресурсите на страните че тяхния пик мина вече, и им липсват ресурси подземни нефтени и т.н.

437

Анонимен

преди 10 години

Nqkoi vqrva li na rusia izobshto ?

436

Бай Михал

преди 10 години

До Див аграр--509 ;Не зная дали си запознат но наи голямата танкова битка е от 24.06 до 06.07.41 г. до гр,Дубно,Луцк и Ровно. Там участват повече руски танкове от колкото при Куск.Командващ е Ген.Кирпонос а Рокосовски е командир на дивизия.Германците буквално ги размазват.До края на 1941 г.Русия губи 6,3 милиона стрелково оръжие и 20 500 танка.Допуснал съм грешка при номер 520 .Става въпрос за 2 милиона тона пшеница.

435

vanko84

преди 10 години

До vanko84и че има глобално затопляне

434

vanko84

преди 10 години

До Василеви като идат на марс какво ще открият,че се топи там ледът от активността на слънцето,а тук на земята ни залъгват с CO2 и емисии и само парички ламтят хамстериканците

433

111

преди 10 години

ВасилевДаже съм забелязал за разлика от теб, че западните господари, в последните години наложиха пълна цензура върху християнското съдържание и по нашите медии или нашите медии копират техните. Даже и по Рождество и по Възкресение е табу да гледаш по телевизията филм за примерно за живота на Исус Христос особено по основните канали и по държавната телевизия. Защо ли? Има много християни у нас, но пропагандата и чрез медиите се мъчи да ги отклони от този път, явно.