59

Анонимен

преди 10 години

Великите сили ,да бъдат борени в българските форуми с битовизми и имигрантски вълнения!Абе миячи на чинии и социално незадоволени консуматори!1/7 от света и 1/2 от световните ресурси подплатена с армия,индустрия,технология и добра дипломация ,не могат да се контрират с проста пропаганда от викториянската епоха.Защо не запеете химна на САЩ и Год сейф да Куин?Реалностите са Китай и Русия ,това са новите хегемони ,а старите започват да изгасват.Империите са като звездите ,имат период !

58

Анонимен

преди 10 години

По тихо момчета , че да няма " Абе, ти ли ме удари или сам паднах " хо хо хо хо хо

57

До 64

преди 10 години

Хахаха....Русия- супер развита държава?!!!Хаха...абе, те все още нямат пътища в централна Русия.Той си мечтаел за развита държава.Поне отидете веднъж да видите какво е в Русия, но извън Москва и СПетербург. И в по-отдалечените им квартали...и в централна Русия.Отидете и в Италия или Франция и Англия и след това пишете простотии :)

56

Анонимен

преди 10 години

До ЛиберастВероятно това са твоите скрити желания. Освен това не знаеш какво означава 'неолиберал'. Чул си ги, и повтаряш като папагал. Не е тема за твоята глава. да знаеш!

55

до 60

преди 10 години

СССР изчезна преди 25 години!Комунизъм и социали липси не са актуални за Руската Федерация.Аиде да си опресниш малко знанията ,че на стари лаври от преди четвърт век не си актуален.

54

Анонимен

преди 10 години

До жороА най-малко акъл, къде има, като изключим главата ти? Знаеш къде да ходиш! Не губи време, стягай багажа, и бързо с еднопосочен билет към Русия!

53

До 56

преди 10 години

До жороЖоро...да ти пик** на великата сила. Населена с пропаднали, алкохолизирани и мания за завземане на света население.Ти погледни Ю.Корея, Англия, Европа- страни, които нямат тези природни ресурси какви икономики са развили и тогава обявявай тези руски *** за велики.

52

Анонимен

преди 10 години

В Русия има работа за целият китайски народ. Има ооколо 10000 български тикви, дето спокойно ще се уредят на някаква работа. Няма да им харесе, но поне ше са в една супер развита страна.

51

Анонимен

преди 10 години

Ей, Жоро, щом толкова страстно любиш Русия какво правиш тук

50

Анонимен

преди 10 години

"В Крим пенсиите скочиха с 25% спрямо украинските"Не е като да те застрелят насред "Майдана", но все пак е нещо.

49

до 52

преди 10 години

Знаем ги ние ,а знаем и задлъжнялост вътрешна и световна,дъмпинг,ембарго и още куп джуджавки дето на сороманите им излизат през носа ,ако се започнат.Само сподели какъв е коефицента на БВП и задлажнялоста на САЩ ,кои им е собственик на дълговете ?Еврейската ротативка ,не е игра на правилата.

48

До 57

преди 10 години

Колега, те всички комунисти обичат СССР като майка, но когато окрадат страните си отиват да живеят в гнилия капитализъм :) САЩ, Европа, Англия. Също и децата им изпращат да учат там.Карат европейски коли и т.н. и т.н. ноо...официално, за пред простолюдието...това е гнилия капитализъм и в СССР е раят на земята :)

47

rysnakasat

преди 10 години

До АнонименТи пък да мълчиш !!

46

Анонимен

преди 10 години

От началото на годината в Русия има 12% инфлация.

45

Анонимен

преди 10 години

Защо не се преселите в Русия? Много ще ви допадне.

44

жоро

преди 10 години

80 процента от дървесината в света -русиянай-мноог петрол и газ има в русия (следс арабските държави) въглища - над 40 проценат - пак там. диманти - осоневен дял - пак там - другите са в африка ю.америка.основен оръжен производител - русия. най-модерин оръжия - русия. една от трите държави изучаващи космоса - заедон с Китай и САЩ. сред държавите с най-голямо насаление и територия....сред осемет най- развити икономики. велика сила

43

От село

преди 10 години

До Анонимен 45Абе гледам хората от украйна бягат в Крим , пък не знам - сигурно са мазохисти.

42

Пенсии

преди 10 години

Я всички БКП пенсионери от БГ да се качват на влака и в Русия - там ще взимат пенсии до небесата. Вместо да ми гласуват за БКП (БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ, ББЦ, РБ и т.н.). И без това полза от тях тука няма. *** също.

41

До 47

преди 10 години

Комуниста това не го интересува.Той е неук, ***, некомпетентен и агресивен.Обезценяване, инфлация, кредитни рейтинги...това за него са неща без значение, защото не знае какви са.

40

до 42

преди 10 години

Това от МВФ ли ти го дадоха или борсовия спекулант го разреши за публикация?След като съм дал показателите ,те са 100% и реалистични.