126

Г

преди 10 години

И най ми е интересно....след като ти дават милиарди долари...правиш военен преврат....разберте украйна не е българия където американо-*ски могат да диктуват какво ще става....по голямата част от населението на украйна не иска да са в ес

125

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 58"..Руснаците са с 1000 годишна история..." Млади, човече, преди хиляда години никой за никаква Русия не е чувал! такава държава се появява за първи път през 1547г., когато Иван Грозни(между другото от българската династия, ДУЛО), е коронован за РУСКИ цар. Едва от тогава в историята се споменава за такава държава.

124

До Рад

преди 10 години

Пропуснал си последната империя :Американската .Ще ги обидиш , те знаят че са Империя !

123

Фрегатчик:

преди 10 години

Очаква се при първия полет на руски самолет над нея същата скоропостижно да... излезе от акваторията на Черно море!

122

Анонимен

преди 10 години

До АнонименKak shte otidat na turski pristanishta Erdogan otkrito podkrepq Putin

121

Рад

преди 10 години

До АТАКИСТСега сериозно:Ако 50 000 човека на Майдан-а,дето протестираха първо мирно с месеци, докато не излязоха беркута-джиите са платени, не знам какво да кажа за тия 40-50 качулки с тежко професионално въоръжение,подкрепени от няколко стотин човека в няколкото източни украински града, които "случайно" съвсем по идентичен начин и по едно и също време превзеха администрациите.Хич не са платени и хич не са агенти ще знае

120

Г

преди 10 години

До РадА руската империя на романови забрави ли я? Благодарение на грабежите които направиха англичани и американци ...се пръкнаха болшевиките.

119

nemam nervi

преди 10 години

Каква е тая американска фрегата с турски флаг

118

Хо

преди 10 години

Нас****е се с този Су-24, който апропо е копие на F-111 и е отдавна в музея на авиацията на САЩ!

117

Г

преди 10 години

До RAD...и да допълня...никой никога не е обещавал че ще маха войска от собствената си територия

116

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТАз ще ти кажа кои са по-големи *** - ние, защото ги пускаме доброволно в нашите пристанища. Защо не отидат в Турция, която е най-логичният вариант с втората си по големина армия в НАТО и с огромния си излаз на Черно море? И пак ние - защото за пореден път ще ни замесят във война, която не е наша, която всъщност е ничия друга, освен на САЩ (и това без значение кое правителство е на власт в България).

115

Анонимен

преди 10 години

Има ли още някой,който да вярва на олигофренните аргументи на американските управляващи,че изпълняват "омиротворителни"функции?Не е ли време българските медии да спрат да промиват мозъците на широката аудитория с клишета като"жизнено важни интереси","запазване на мира"и "защита правата на човека".Представяйте нецензурирана информация.Българския народ,в поголямата си част, е здравомислещ и бързо ориентиращ се.

114

РАд

преди 10 години

До ГНе знам колко съм прав, ама ще изброя няколко империи,дето са се сгромолясали:РимскаВизантийскаОсманскаАвстро-УнгарскаФренскаТретият РайхСССР...Не съм фен на САЩ, но те са отдавна федерализирана държава-конгломерат, така че не попадат в графата на изброените.С поведението си обаче *** рискува да обрече руснаците на дълга , дълга световна изолация, ако не броим Сев.Корея, Иран, Куба и Сирия

113

Г

преди 10 години

До RADКой направи военен преврат ? Всяка държава която има армия и в съседната на нея държава се извърши военен преврат събсидиран в американски долари....е нормално да имаш военни сили по границите си...утре може и теб да нападнат

112

До 106.

преди 10 години

Не се бой , те ходят по плитчините ! Първият кораб е заседнал на плитко при Турция !Тази фрегата може истински да заседне у плиткото до Крим ,нещо се объркват . Местните дето си знаят Черно море трябва да им помогнат !.

111

и аз

преди 10 години

Мъртво пиян и дрогиран си ти кюфтеобразни анонимнико 99

110

АТАКИСТ

преди 10 години

до 121Хамерикански ***, ако не си забравил платените терористи от МегданЯ започнаха първи, спонсорирани щедро от вашингтонските и брюкселските ти господари.

109

Г

преди 10 години

До RADДа прав си...време е вече Америка да се сгромоляса

108

РАД

преди 10 години

До ГЯ да питам кой започна първи а ?Кой вкара зелените си човечета в Крим и за нула време проведе "демократичен" референдум и за още по-нула време анексира чужда територия?Кой първи струпа войска на границата с Украйна?Кой излъга,че ще си прибере войниците от границата , а още стоят 40 000 руснаци там а ?Кой ?

107

Киро

преди 10 години

Су-24,вече лети към кораба да ги посрещне, с добре дошли в ада!!!