31

соросоид

преди 10 години

Изцяло подкрепям Вигенин ... подкрепям дори политиката на БСП !намирам го за умерени и РАЗУМНИ !

30

комуно-турк

преди 10 години

Mда, *** били виновни, нищо, че са управлявали 5 години за 25 години преход. Тва комунистите нямате равни в наглостта си

29

тийн

преди 10 години

абе майна а му на южен пток, скоро НАТО ще изпомпа ръсия перманентно

28

антикомунист

преди 10 години

Господин Вигенин давай напред и не се съобразявай с останалите тук в страната *** без политически и икономически мироглед, това са пълни *** критикуващи всякога и всеки без да мислят защото нямат ум в главите прости и ***. МОЛЯ ВИ СЕ ЗА ЕДНО: След като сме членки на ЕС и НАТО които искат санкции над Русия а ние в енергетиката в 100 % сме зависими от тях и губим, тогава поискайте от ЕС компенсации а не да ни дават акъл без да плащат за това. БРАВО: Без НАТО и ЕС в България-няма нужда.

27

BIG AL ...

преди 10 години

Рублофил - с ЦИФРИ , с цифри се доказва - КОЕ е полезното за България ..НЕ с ЛЮБОВ - към болшевиките ....НУЛА ЛЕВА - за 20 години за България , за да си пълнят джобовете джуджетата в масква и вие - да виете от радост - за това !!??? САМО за да ви обича руския цар !!??? - не сме съгласни за този газопровод :)Или може би пак искате ВЕЧНАТА комуно власт от него ??НЯМА да стане ..:)))На бунището на историята сте ..:))ПРАЗЕН ,антибългарски живот живяхте ..:)Една банда - руски агенти - отивате в небитието ...:))

26

obektiven

преди 10 години

до 29 ката, уважаема г-жо, супер яко си описала русофилията, верно е болест и то нелечима, това го знаят и псетата пред блока!

25

obektiven

преди 10 години

Неграмотника с главните букви бегай на вечерно братчет, грех е на дърти години да си без гимназия!

24

obektiven

преди 10 години

Единомислието за *** е повече от илюзорно, да си пусне чиляка едно мъжко порно и да се успокои, никакъв потоп през Бг. и ЕС нема да мине! А колкото до министерстването му то заминава на кино след изборите на 25 май

23

СЕДЕРАСТИЯТА

преди 10 години

е тежка болест, почти нелечима. С русофобията са родствени - болните са с пяна на уста, както бесните кучета и показват неадекватност, несвързано говорене и храчене по форумите

22

Дали...

преди 10 години

Дали сме изненадани от изказването на Вигенин? Какво може да се очаква от човек който за да се издигне си предлага дупето...

21

Платените измекяри

преди 10 години

дето плюят по ЮЖЕН ПОТОК да заминават на майна си в Западна Европа да се греят от СЕВЕРЕН ПОКОК. Германците, защото не са глупави и продажни като местните тъпоглавци си го построиха и не им пука за бедните българи. ЗАТОВА - У ЛЕВО НА ПРОДАЖНИТЕ ДРАСКАЧИ

20

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Винаги трябва да сме по...близо до Русия,независимо от това че играем в отбора на ЕС и Нато.За това спор няма,само някои политици -еднодневки се мъча да станат по...велики от папата,като плонжират пред Сащ;хайде няма нужда,ставате смешни и...жалки.

19

Анонимен

преди 10 години

Седерасията е болест подобна на тумора в мозъка !Навеждането и хващането за палците с поза към силния на деня им е вродено и се предава по полов път.Седераси има във всяка партия и прослоика.Та как не се научиха,че тоя талант да се дупиш на правилното място трябва да има и цена.Като правиш нещо го прави за интереса на родината си ,а не за тоя на тупащия те по рамото.Няма 2-3 има само българските икономически интереси ,останалото е клишета пред европейските ни партнъори !

18

лорд Евгени Минчев

преди 10 години

е това е министер

17

от 10

преди 10 години

Защо просто не спрете възможността да се дават оценки?Нормално ли е на коментар от моя тип да получавам минус ?

16

Анонимен

преди 10 години

БГ седерастията иска тръбата да мине през Турция. И ще мине, ако продължава да ***.Интересно що ли германците си имат директна тръба до тях, наречена Северен Поток и изобщо не мрънкат че са зависими - получават си го на добра цена и си го ползват.

15

шопето

преди 10 години

Какво единомислие, бе ***!? Никой не иска да има нищо общо с путистан, докато злото шества там. Никакви потоци и газове не им искаме!

14

Анонимен

преди 10 години

След пускане на новата парична единица - птинка, *** е получил вдъхновение - сега остав да започне мантрата с тройния шлем. Жалка рубладжийска ***.

13

Анонимен

преди 10 години

Пхахаха, не е истина как ще заквичат пак ***.Зависими били от руски газ - ами то и от въздуха сте зависими, що не спрете да дишате?!

12

BIG AL ...

преди 10 години

3..За какво ни е Южния поток ???Конекторът със Сърбия - вече е готов- май месец ... Остава гръцкия , румънския и турския ..ТОГАВА ще сме с диференцирани доставки ..ОТКЪДЕТО искаме и където е най- евтини - ОТТАМ ще получаваме и търгуваме !!!И разбира се - това се пропуска от агентурата ...)ТОЙ това не иска ..Иска си в стадото да е - на руските агенти и подкупите ..:)...