13

АС

преди 10 години

Напротив, широкоскроен човек съм и не се ограничавам в един стил музика! Какъв е проблема да харесвам баладите на Металика и баладите на Цеца! Харесвам и Арета Франклин. Не знам какво е чалга мисленето, но мисленето "чалгата е виновна, че съм беден, безперспективен и нещастен" никак не е сериозна! :D

12

Анонимен

преди 10 години

До АСЧалгата не е просто музика, а начин на мислене. Начин на живот, манталитет и те определя до голяма степен. А тази на снимката, включая нашите чалга-*** са олицетворение на всичко, което чалгата представлява.Ако не си го проумял, това е друг въпрос.Човек, който наистина харесва рок музиката, никога няма да напише коментари като твоите и да каже, че харесва чалга.

11

АС

преди 10 години

И защо трябва да слушам западна музика?! Да, харесвам класическите рок групи, но какво от съвременната западна музика е читаво?! Цеца е на светлинни години пред тях, има смислени текстове, а не просташки напеви, в които да се пее за коли, цици и пари! А някой ако си мисли, че чалгата е виновна, че децата му са неграмотни и не умеят нищо - ами не, не е от музиката, във вас си е проблема!

10

До 2

преди 10 години

Ти броиш чалгата за музика?За да кажеш, че тази от снимката може да пее???Хора, излезте малко от това блато наречено Балкански полуостров.Позаинтересувайте се малко, учете и се образовайте, слушайте западна музика.Иначе, ще си останете с мнението, че чалгата е музика, а Цеца може да пее.

9

До 7

преди 10 години

Отговора на въпроса ти се крие в него самия.Явно си от тези, които чалгата им е в кръвта, мозъка и костите.На такива като вас, никой не може да помогне.И вместо Цеца можеш да не слушаш Криско или Майли Сайръс, но има далеч по-добра музика, в сравнение с чалгата Цеца.Сигурно си почитател и на Андреа и Анелия?

8

Анонимен

преди 10 години

Браво на сърбите!Винаги са били и ще бъдат по-читава нация от нас.

7

браво, браво

преди 10 години

Е, сърбите ни показват, че не са хора с къса памет или безпаметни хора. Издигнаха ми се в очите.

6

Анонимен

преди 10 години

Цеца има хубави песни. Да не би да е по-добре да слушаш Криско, Майли Сайръс или някой вмирисан американски ***?!

5

браво

преди 10 години

все още се намирали стойностни хора в близката балканска околност. Иначе както е отбелязал читателят по-долу, тук, у БГ-то, отношението към негодниците е доста ларж.

4

Анонимен

преди 10 години

Дали скоро ще секат монети с нейния лик (или друга анатомична част) ?

3

а

преди 10 години

клиторяга дали и е пластмасова???

2

Анонимен

преди 10 години

Хубава си е Цеца, няма спор! Верно, пластмасови са й циците, ама какво да се прави! Устата й и тя силиконена, ама да не бъдем перфекционисти! И косата й изкуствена - нищо, ще го преживеем!P.S. Поне може да пее...за разлика от родните кларнетистки :)

Цеца да не страда много. Ако в Сърбия не я искат, тук в България всеки средностастически *** (селянин е само местоживеене, а *** е определение за характер) нагъва мазни кюфтета, пие ракия и слуша Цеца. Да идва женицата, подписва договор с Митьо Пайнера, слага си 5 кг силикон на гърдите и е готова да обикаля потните и мазни кръчми. Както се казваше - какво му трябва на човек - бой, е**не и сръбска музика.