119

вярно

преди 10 години

Пращат го да е далеч от Тиквун Банкянски, , че каратиста се оаква само от името му.За това беше кафето в Кърджали.Герберунгелите треперят от Дебелян ,защото им знае *аните ***.

118

Анонимен

преди 10 години

Грух-грух, браво Дидо - схрускай герберасттике Тикви !

117

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ грухо-пеещия ГЛЕДА КАТО НАТРОВЕН КОЧ ОТ ДИВ ЛАПАД!

116

Иван Младенов

преди 10 години

Това е истинското ми име.Депесарската мафия номинира и има 100 % вероятност избирането на Делян Пеевски за евродепутат! Аз се срамувам от народа си. Хора нямате ли гордост и достойнство? Пиша с истинското си име и заставам зад казаното! Тази мафия, която ни управлява изпитва търпението ни и покорство ни! Вземете пример от руснаците как обичат родината си и как се борят, но и тя не ги забравя! Роби вземете се в ръце!

115

Анонимен

преди 10 години

ДПС са обречени,защото и мюсюлманите и *** все повече обедняват.Освен това идва ново поколение,което няма да слуша оялите се ДПС лидери.Нека Пеевски да иде в Европейския Парламент,там ще го докарат до лудост от кодош,онези нямат жал.

114

Анонимен

преди 10 години

Европа категорично заяви, че на тия наши управници няма доверие, поради което спира луди пари, жизнено важни на страната. Толкова много пари, наши по същество пари, пари, отредени на България, пари, които щяха мощно да стимулират вървенето ни към просперитет. Е, глобява ни ЕК с тия пари, и го прави неслучайно, а пък внушението е съвсем ясно: направете нещо, сменете компрометираните си управници, отървете се от тази напаст, и ще отпуснем парите. По-ясен знак от този, който ни дават със спирането на парите, едва ли може да има: ще има пари, ама ще ги дадем на правителство, на което имаме дов

113

Анонимен

преди 10 години

Аз също харесвам Фелиз Хюсменова. И пак съм българин. Бих й направил едни помачета. Десетина.

112

Анонимен

преди 10 години

Абе разправяте тука, че Делянчо бил прасе, ама не забравяйте че прасетата са харанят с тикви.

111

Анонимен

преди 10 години

Прасето Дидо схруска тиквите. Ха-ха, хрус-хрус-хруси и не останаха тикви в Банкя.

110

Шоп

преди 10 години

Пеевски се бори с Борисов като "прасе с тиква"!

109

Анонимен

преди 10 години

Само Дидо е способен да се справи с герберастите. Затова и го подкрепям. Пожелавам му успех в Брюксел, и дано да отвори очите на евроидиотите от ЕНП за действителното състояние на нещата в БГ.

108

Анонимен

преди 10 години

И тая *** ще е представител на България?! Лицето на България!Просто немога да повярвам ! НЕ....ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЯРНО...АБСУРД!

107

Анонимен

преди 10 години

Преди всичко дебелите хора са лесни за манипулиране,те наистина мислят предимно за ядене,защото маста бълва хормони,които действат на мозъка и предизвикват глад.Много лесно се подкупва дебелак.Освен това,sorry,но мъжете сте си виновни,издигаге си за лидери ***,на които се подчинявате.Няма как да успее един мафиот без йерархия от подчинени и не говоря за слугата Пеевски.

106

БАСИ

преди 10 години

ДС *** ОТ *** НА МАФИЯТА !!! тоя плаща на разни *** да пишат мачкай дидо !! Дидо може да мачака *** като тебе дето се продават за 30 лв.....СВОБОДАТА Е ВИСША ЦЕННОСТ МАЛОМНИКО!!! дидо е една *** КРАДЛИВА БЯХА ГО ХВАНАЛИ С 10 000 БЕЛЯЗАНИ ЛВ КАТО СЛЕДОВАТЕЛ ЩОТО ИЗНУДВАЛ ЕДИН ЗА ПАРИ!!!!!!

105

Анонимен

преди 10 години

Мама продава бизнеса, а синчето след дипломата, сега си купува депутатско място и се изнасят от страната на бедните, обрани, незабравящи и непрощаващи българи. Крепостната рая на ДПС ще си отиде до урните под строй, както винаги. А и колко ЕГН-та по места има да дописват комисиите... Знаем си "изборните" хватки. Наше момче е, и да може, може, ама ха!!!

104

Анонимен

преди 10 години

Пеевски е много близък с Л. Гоцев от кръга ' монтерей ', Доган , Цв. Василев, Гоце, Цацаров, Г. Гергов, серГЕЯ, сестра Галева (мая), и ... др.мафиоти...В ЕВРОПА ЛИ???????МУТРА!

103

ей шопар пеевски

преди 10 години

ШОПАРЧЕТО НА ДС МАФИЯТ И БАНКА КГБ- СВИНЕТЕ НИ СА НАЙ ВАЖНИ!!! Кви са тия *** СВИЕ И ШИПАРИ НЕРЕЗИ И КОЧИНИ БЕ!??? АБЕ ВИЕ СТЕ ЛУДИ !?? велрно дядо му бил В ДС !! КАТ ДЯДО МУ БИЛ В ДС МАЙКА МУ ДА НЕ Е *** ГЕРОИНЯ БЕ ??

102

Анонимен

преди 10 години

Разстоянието между свинските вежди и началото на черепната четина е около 2 санта. Хубаво свинско челце, сочещо за висок интелект, почти колкото и на Гошко в моята ***. Как мислите колеги, Прасето дали ще може да ни представи подобава в Брюксел? Ще можем ли да се ударим в рунтавите ни гърди и да извикаме с пълно гърло "***, булгааааааааааар!"Ще можем и още как!!! Каква изненада им приготвяме на западняците, бедна им е фантазията... Мухахахахахаха!

101

Анонимен

преди 10 години

И какъв точно мафиот е Делян Пеевски, след като по времето на Мутрите е бил 5-6 годишен.Има един друг истински мафиот, контрабандист на цигари и производител на амфети от село Банкя.Там е заровено кучето.

100

Анонимен

преди 10 години

Откъдето и да го погледнеш си е ***...(само яде и...се*е)...За друго го не бива! СРАМ!