47

ЖАЗМЕН

преди 10 години

ВСЕКИ ДА ВЗЕМЕ ПО КАМЪК И ДА Я ПРАТИМ В АДА ВЪЗМОЖНО НАЙ-УСКОРЕНО

46

ВВВ

преди 10 години

Безкрайно жалко за детето! Мир на душата му! Основната, да не кажа единствената, причина да е отменено смъртното наказание е възможността за т. нар. "съдебна грешка" - т.е. осъденият да не е истинският виновник.

45

ля ля

преди 10 години

SMURT ZA TAKIVA ***!!!! PUBLICHNA SMURT!!!!na 100% shte izvyrtqt neshtata i shte q pysnat zaradi lydost sled 4 godini!OBESENA NA VHODA NA POMORIE!!! ***

44

до 36

преди 10 години

Като се правиш на умен .....първо поне потърси в гоогле ........Избирателите в Калифорния отхвърлих на референдум премахването на смъртната присъда в щата, съобщи ДПА. Около 6% не достигнаха на предложението за замяна на смъртното наказание с доживотен затвор без право на замяна.

43

Анонимен

преди 10 години

Не мога да проумея, че човешко същество е способно на такова зло, на такава жестокост!Накъде отива този свят?Какво наказание заслужва това изчадие, смърт ли - та да се отърве бързо, затвор до края на жалкия й живот-та да я храним и издържаме?Няма значение нито мотивите, нито версията й пред тези невинни детски очи, които е затворила завинаги!

42

Анонимен

преди 10 години

Да живеят демокрацията, гей парада, педофилията, третия пол, секса с роднини и останалите северно атлантически ценности!

41

Ганчо

преди 10 години

На запад в цивилизацията се дава доживотна присъда за подобно хладнокръвно, жестоко убийство на дете. Дано и тук получи такава присъда

40

Рали1

преди 10 години

До Анонимен 27,Не съм слагала минуси на коментарите ,но не смятате ли че има и такива ,които са квалификации само от ярост ? А дали ТЯ е *** ?Невинен до доказване на противното .Разказва, че се дразнела от шума, не понасяла гласове. Състоянието й е много сходно с това на стрелеца Петко Петков от Лясковец, твърдят запознати. Една и съща диагноза ? Или прикриване на истината ?

39

до 36

преди 10 години

Говориш глупости без да си запознат. Смъртно наказание има и във Вирджиния и в Оклахома и в други щати. Просто в Тексас се изпълняват най-много присъди, а в другите щати се точат с години.

38

Анонимен

преди 10 години

Покрай въвеждането на задължителен полиграф тест за всички полицаи,сега бързат да правят ***-капан на гламавите.В момента на стартиране на полиграф процедурата ,близо 80% сами щяли да напуснат.Вие представители си какви хора работят там.А,представяте ли си,че скоро от Брюксел ще задължат полиграф теста за политиците ни.Ей,тогава няма да остане и един процент.

37

Анонимен

преди 10 години

Ако смъртната присъда намалява превантивно подобни деяния, съм за. Ако не, не бива да се принизяваме на нивото на тези същества и по-добре би било до живот, без право на помилване.

36

Гражданин

преди 10 години

Не искам да плащам данъци, за да лъска тая *** миндера 30 години и да се храни с екологично чисти продукти. Вижте й ръцете - с тези ръце е душила детето, което миналата седмица по това време се е смеело......... :((

35

според мен

преди 10 години

извършителите са майкаата и другата сестра а тази сестра само опира пешкира... *** гадни

34

Рали1

преди 10 години

"Според тях детето е душено с полиетиленова торбичка, обвита около врата с тиксо в продължение на 1-3 минути." "Алекс е била задушена с найлонов плик, но преди да издъхне, детето много дълго се е съпротивлявало, по шията му има ужасяващи следи от притискането.Има следи и от допълнително затискане с ръка и по устата."-аутопсията е на съдебния лекар Косьо Янков!ИСТИНАТА КОЯ Е, КАКВА Е ?Тази жена ли е убийцата наистина???Преди да я обвиним,нека чуем поне ДВЕ еднакви версии от разследващите!!!

33

Анонимен

преди 10 години

относно афектираните хора НЕЗАПОЗНАТИ с "БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ" - ПЪРВО да помислят успели ли са да спрат убийството на жертвата?! Аз като потърпевш от невежеството на закона, мога с ДОКУМЕНТИ ДА ПОКАЖА, ЧЕ АКО ПОМОГНЕШ НА ЧОВЕК ПО ВРЕМЕ НА ГРАБЕЖ-виновния ще си ти и прокурора ще седи срещу теб, а не до теб! Какво остава за убийство... Сякаш забравихте Кирил Маричков от "Щурците" като отрепа майка и баба в катастрофа или Максим Стависки, как се изниза по вазелиновата линия.. търпете и трайте

32

Balgarin

преди 10 години

А бе тука има нещо гнило май май,което пак ще се потули!

31

бай иван

преди 10 години

хора, днес ми е ден за дрънкане на простотии, общо взето както и всеки друг ден, само че моля ви, замълчете пред човешката трагедия. едно малко дете си отиде от този свят. каквото и да кажем тук, без да отидем да го направим е безсмислено.

30

Анонимен

преди 10 години

Считам, че е крайно наложително в Нказателния кодекс да бъде добавено наказание за убийство:'Публична екзекуция, чрез набиване на кол"

29

Go

преди 10 години

Тая колко е гнусна... Отврат, дано да гние по затворите до живот...

28

Мартин

преди 10 години

Тук пак смея да кажа "евала" на САЩ .....в това отношение спор няма че знаят как да постъпват с подобни *** !