85

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 80"Вън от НАТО и Вън от ЕС, Забрана на НПО"Ами излез бе-е! Махай се! На никого не си нужен тук!

84

до 99

преди 10 години

ако за теб ,,цивилизацията,, е озаконената п.едерастия, педофилия, палежи и убийства то моята не е такава.

83

румен221

преди 10 години

Приятели,Всичко е ясно... Фашистите в Киев нямат подкрепа дори на 50% от населението: "Според анкета на "GfK Ukraine" едва 12 на сто от жителите на южните области и 9 на сто от източните заявяват, че страната върви в правилна посока. По-малко от половината от респондентите в ЦЯЛАТА СТРАНА подкрепят ПРЕВРАТА, но на юг и изток делът им е само 20 процента, пише "Кийв поуст". - БТА) НЯМА ГЛУПАВ НАРОД! - А тероризма си е тероризъм... И АРАБСКИЯ И АМЕРИКАНСКИЯ И ФАШИСТКИЯ...!.

82

Анонимен

преди 10 години

Вън от НАТО и Вън от ЕС, Забрана на НПО, България над всичко.Референдуми за всеки важен въпрос, връщане на осъвременен вариант на Закон за защита на държавата от 1924г.Съд и затвор за предателите от последните 25г (Паси,Боко,Плевньо,Станишката,Доганя,Командира,Цвъки,Бакъра,Първанката,Надето,... ....)

81

Lukasz

преди 10 години

По главата на тъпите ко*елета. Може би тогава ще се успокоят да издигат руски знамена на всеки ъгъл. Като не им харесва, Русия е голяма, да си ходят в Сибир и да оставаят нормалните хора да си живеят. Жалко, че толкова късно са започнали тази операция.

80

Анонимен

преди 10 години

На Цветница както Господ влезе в Йерусалим, така Путин ще влезе в Киев! И ще бъде посрещнат с цветя и върбови клонки!

79

Ради

преди 10 години

До 95, *** си полегни и се успокой.

78

INTERFAX.RU

преди 10 години

Директор ЦРУ Джон Бреннан посетил накануне Киев и провел серию встреч с руководителями силового блока Украины, сообщил "Интерфаксу" по телефону из Киева источник в украинской Верховной Раде. "По нашим данным, директор ЦРУ не под своим именем приезжал в украинскую столицу", - сказал собеседник агентства.Он отметил, что "американский гость провел серию встреч с руководством страны и ряд отдельных консультаций с руководителями силового блока".

77

Анонимен

преди 10 години

Украинските спецчасти са премахнали барикадите на входа на Славянск от посока на Краматорск.По данни на Новости Донбасса, спецчастите в момента премахват барикадите на входа на града от посока на Харков.Дотук бяха въоръжените сепаратисти.

76

опа

преди 10 години

Когато на майдана правеха преврата бяха протести, а сега когато украинските руснаци в Украйна протестират е сеператизъм? Мирише ми на двоен стандартРуснаците правят това което ние трябваше да направим със граничните райони на Сърбия където има българи и да си приберем цяла Македони.

75

Не намь, не намь..!

преди 10 години

Руски Шпиц команди искат "референдум" !

74

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевМного от украинците са католици!

73

Украина е искусствено създадена държава, в която влизат руските, полски и бесарабските земи!!!! Аз съм за Руско, Беларуско и Украинство единство!!!!!!!!!

72

Анонимен

преди 10 години

до Поп Грую 79Не е луд. Просто днес рано си е взел дозата тоя наркоман Василев.

71

Анонимен

преди 10 години

ТОВА НЕ Е НИКАКВА ТЕРОРИСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ,ТОВА Е ВОЙНА СРЕЩУ РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕОЯТО ВОЙНА ЗАПОЧНАГА ЕВРЕЙСКИТЕ ГЕЙЧЕТА ОТ МАЙДАНА И ТЕХНИТЕ ЗАПАДНИ МЕНТОРИ,ЗАТОВА Е ВРЕМЕ РУСИЯ ДА СЕ НАМЕСИ С ЦЯЛАТА СИ ВОЕННА МОЩ СРЕЩУ ТАЗИ ЦИОНИСТКА ***,ИЛИ ЩЕ СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТОЗИ ЦИОНИСТКИ СВЕТОВЕН САТАНИНСКИ РЕД И ЩЕ БЪДЕМ СВОБОДНИ ХОРА,ИЛИ ВСИЧКО ДА СВЪРШВА ,ЗАЩОТО НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЯМА КАКВО ДА ГУБИЛ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ЦИОНИСТКИЯ РЕПТИЛСКИ ЕЛИТ КОЙТО ЗАГРАБИ ВСИЧКИ СВЕТОВНИ БЛАГИНКИ

70

Анонимен

преди 10 години

СЛАВА БЕРКУТА!

69

Кога ще бъде тази война помеж американците и англичаните.... колко могат при нас - славянте да мътат водата. Повечето хора в Украина искат да живеят заядно с Русия!!!

68

Анонимен

преди 10 години

Убийци !

67

Анонимен

преди 10 години

Украинци - хохли!

66

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

И нека Бог е с братския украински народ!От България с любов.Не се поддавайте на лукавостта и лицемерието на Антихриста!