136

Анонимен

преди 10 години

Сега гледах профилите във ФБ на северина димитрова и майката- светла димитрова....не заслужават главни букви имената на тези нещастни жени... те са майки...и убийци...Как е възможно това?...

135

1979 година

преди 10 години

До Анонимен 149Не ми е известно по времето на Брежнев да са изпълнявани смъртни присъди на майки и деца в България и то по нареждане на руснаците. Да не си дрогиран нещо? Посочи ми подобни факти, както аз ти посочих тая история. Ако потърсиш в старите вестници съобщението на върховния съд за изпълнението на смъртната присъда на тоя човек, вероятно ще го намериш. Беше разгласено по радиото и телевизията. Не са ми известни по това време случаи на ОТВЛИЧАНЕ НА ДЕЦА ЗА ПАРИ.

134

пю

преди 10 години

събирачи на заеми убийци на деца заради бащи ***.връщаме се към 90-те години.пеевски евродепутат.да се изнасяме от тая държава.бесен съм

133

Анонимен

преди 10 години

До като Цветанов подслушваше червените бабички такива неща не се случваха. Не че нещо доказаха но тогава имаше борба с престъпноста. Сега Йовчев подслушва опозицията и остави престъпниците да правят каквото си искат. С червените се завърна и престъпноста.

132

Анонимен

преди 10 години

"По-рано в кооперацията влязоха разследващи, които вкараха вътре арестувана по случая жена. По неофициална информация това е 60-годишната Светлана Димитрова, тъща на хотелиера Веселин Тошев, чийто семеен хотел Лагун бе претърсен тази сутрин. БЛИЦ съобщи, че задържана е и жената, с която той живее на съпружески начала - Северина, дъщеря на Светлана. Работи се по версията, че те са убили момичето, задушавайки го с найлонова торба. "Какви отмъщения, какви пострадали длъжници , какви глупости..

131

Анонимен

преди 10 години

До 1979 годинаРазбрахме. Невероятен рай е било през 1979 година. Само пропусна да споменаваш, че по онова време отново по руско нареждане изпълнявахме смъртни присъдни над български майки и деца заради анти-съветско мислене.

130

1979 година

преди 10 години

ВЪРХОВНИЯТ СЪД ПОТВЪРДИ присъдата, а Живков не упражни правото си да помилва осъдения. Смъртната присъда беше изпълнена. След няколко месеца и не по-късно от 6 до 12 месеца от издаването. Тогава бяхме с руснаците и се издаваха смъртни присъди (и се изпълняваха!) за убийството на деца. Сега сме с американците. Смъртни присъди не се издават заради техен натиск и заповед.

129

ivan-verona-italia

преди 10 години

DARJAVA - KO4INA NAROD - RObSKI NAROD - ZASPAL NAROD - OV4E STADO !!!!

128

Seven 7

преди 10 години

До Джедай Мастър"Как винаги като стане някаква трагедия полицията започва да си намира извинения - бащата се занимавал с лихварство и изнудване - т.е заслужил си го е и няма какво да разследваме. "Ако напънеш и малкото останали сиви клетки може и да си отговориш. Причина - следствие - причинно следствени връзки.Лихвар , изтезава закъснелите длъжници - омраза към лихваря и семейството му - отвличане на член от семейството с цел отмъщение - убийство - причина - следствие - причинно сл. вр .

127

Анонимен

преди 10 години

днес България загуби едно парченце от бъдещето си ! Почивай в мир дете! А тези тук който говорят за политика тук са още по долни и от убийците на това дете! Искам да ви кажа, че сте едни долни ***! Хората ви казват да спрете да политиканствате поне на тази статия а вие дори намирате сили да сложите и минуси на тези хора ...това показва едно , че сте *** чисто и просто !! Scorpions - Under The Same Sun Поздрави!!!

126

Анонимен

преди 10 години

"8-годишната Александра Тодорова изчезна вчера следобяд на път от ОУ "Иван Вазов" в Поморие към дома си в кв. "Свобода". "И пак ли са чакали 24 часа да се прибере от дискотека????

125

Анонимен

преди 10 години

Надявам се ченгетата все пак да са събрали годни доказателства тоя път, а не като слонове в стъкларски магазин...

124

1979 година

преди 10 години

През 1979 г бяхме все още с Русия и против Америка. А в Русия и целия социалистически лагер убийството на дете се наказваше със смъртна присъда.Та през пролетта на същата тази 1979 г. ЕДНО МОМЧЕ ВЛЕЗЕ ДА БЕРЕ ЯГОДИ В ГРАДИНАТА НА ЕДИН ЧОВЕК, тоест да краде на практика. Да де, ама оня оградил ягодите с бодлив тел и пуснал по него да тече ток с 220 Волта. Момчето веднага залепва за тока и умира на място. ЗАРАДИ ТОВА МОМЧЕ ВЛЯЗЛО ДА БЕРЕ ЯГОДИ арестуваха собственика. И получи СМЪРТНА ПРИСЪДА.

123

Анонимен

преди 10 години

и тук ще ктане като Белнейски, всички всичко знаят,но никой нищи не помни и не е видял в съда

122

димитър

преди 10 години

Нека, почива в мир.Нека поне паметта на това детенце не я, замърсим с политика.

121

Анонимен

преди 10 години

Za grehovete na bashtite plashtat decata im!

120

Анонимен

преди 10 години

До Джедай МастърТочно в милционерско-руският стил. Това са източните ценности.

119

Джедай Мастър

преди 10 години

Как винаги като стане някаква трагедия полицията започва да си намира извинения - бащата се занимавал с лихварство и изнудване - т.е заслужил си го е и няма какво да разследваме. Милиционерски капу*и нещастни.

118

Анонимен

преди 10 години

Един път поне спрете да политиканствате.ДНЕС УБИХА ДЕТЕ НА 8 ГОДИНИ!Вървете по дяволите с вашите философии и тъпотии.

117

Анонимен

преди 10 години

Руските "ценности" пък още по-малко ги искаме.