38

Анонимен

преди 10 години

Какво казва македонска крава, попаднала на испанска ливада ?- Ке паса !и серго като нея си чеше езика без да разбира превода

37

БКП

преди 10 години

Прави са възрастните хора на снимката - искат социална справедливост

36

Ооо..

преди 10 години

Какво да дебатира с теб ,бе момче ! То се води дебат с човек ,който има аргументи, а не само интриги и лъжи. Когато насреща си имаш човек който само това прави ,дебата е безмислен !

35

Анонимен

преди 10 години

Борисов и дебат, смешно, то е фен на монолога ...

34

сми

преди 10 години

Ще бяга ами, с неговата празна глава и оцапан *** това сега е най-добре за него.

33

До 27

преди 10 години

За Украйнските гейове незнам ама определено Страхливците които им харесва да ви мачкат единствено зад кулисно ИМА ОТ КАКВО ДА СЕ БОЯТ НО ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И ТАМ ВСИЧКИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОДТИСКАНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО И ВЛАСТА И ТОЧНО ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ КАЗВА МЕ ЧЕ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА НО ПРИДЪЛЖАВАТ ДА НИ ДЪРЖАТ КАТО ПОД ДИКТАТУРА

32

сретан

преди 10 години

Де ще бяга Борисов и от кой по-напред

31

меси

преди 10 години

Станишев да обещае че ще си говорят за футбол и Боко Борисов ще дойде

30

дума

преди 10 години

До България над всичкоКостинборд го няма вече!

29

художника

преди 10 години

"Тези избори са важни и за Европа, и за България. Както за това как България СЕДИ ?? в Европа...-------Станишев, това не са ти турските сараи, че да седиш в тях със скръстени крака. България трябва да ВЪРВИ с Европа, а не да СЕДИ в нея. КОМУНИСТ = мързелив ПОПУЛИСТ!!!

28

Кънчев

преди 10 години

Какво ли може да говори Станишев с едноклетъчното Боко> Та той и името си не може да каже правилно!

27

Мина

преди 10 години

Станишев май не разбира, че пак на избори ще го бият. Борисов на изборите ще го бие и ако трябва и на бой ще го бие. Станишев стигна до там че готов да лази пред ДПС , за мен е един долен подлец предател, готов на всичко само да е на власт. Само Борисов не направи коалиция с ДПС ето затова хората ще гласуват за Бойко.

26

роза

преди 10 години

С този умствен багаж и липса на образование какво да очакваме от *** Генерал

25

България над всичко

преди 10 години

Коалиция за *** е сбирщина от 36 партийки, но съслека говори за бсп, а бсп има 120 хиляди избиратели!Някой съмнява ли се че ББ и ГЕРБ ще победят всички останали с много.Без патерици, бсп никога не може да управлява, а на България и трябва широка коалиция , която да подкрепя експертно правителство поне за 3-4 мандата и ще има мечтан от българите резултат!Това обаче не може да стане докато Станишев и хунтата му са начело на БСП.

24

мадам

преди 10 години

До 11Ако Бойко е нормален мъж, ЕГАТИ мъжете има в България

23

комунист

преди 10 години

Ние не искаме нищо от никой.Ние сме дали за наший народ !

22

тъпо

преди 10 години

най-добре е по фейсбук да направят дебата, та да има кой да му попълва на ***

21

рангел

преди 10 години

Ще бяга Борисов, щото на дебата освен виц да разкаже няма какво друго

20

Анонимен

преди 10 години

Алооооо демократите в напредналите Европейски Страни се правят такива дебати и то предизборно по няколко пъти в който Хората от Публиката задават своите въпроси директно без те да са подготвени предварително на кандидатите стават големи изцепки :) аз съм ЗА такива Дебати

19

Сере Гей Стани Шеф

преди 10 години

Ние сме на всеки километър! И от тук до края на света! Падна другаря в смъртен бой, падна за теб, свобада! Свободата е свобода, докато не си я получил и се бориш за нея. Докато е мечта, цел......природен инстинкт. Постигнеш ли я - трябва да си я пазиш и цениш. Цениш високо, не просто цениш. Голям майсторлък и красива магия е да съумееш да опазиш свободата като такава. Да не я превърнеш в свободия. А българинът умее ли това ??