33

Анонимен

преди 10 години

40, Нато може без Украйна, Русия - не:)

32

Анонимен

преди 10 години

***... като присъединяват нови членки към НАТО, това не е "глад за територии". А като РФ присъединява републики към федерацията, това било глад за територии... Сами си го нахакаха, сега се чудят как да го извъртят...

31

Анонимен

преди 10 години

Ергенска ***

30

Анонимен

преди 10 години

о боже!каза резидента на цру и мосад?? може ли потомък на евреи да е диктатор ??

29

Анонимен

преди 10 години

Това е стара новина, Мони! Да ти споделя под сурдинка - Втората световна още не е свършила. Само съюзниците са други. Стана това, което искаше Химлер...Всички срещу Русия. Абе защо толкова я мразят тази страна ВСИЧКИ?!

28

Анонимен

преди 10 години

Монка, по повод 10-тата годишнина от приемането ни в НАТО, след като изпълнихме изискванията им, кажи гордееш ли се с това, че вече нямаме армия и ракети?

27

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ :..във всеко стадо си има ***---В ЕВРЕЙСКОТО СЪЩО...ХА,ХА,ХААААААААААА....ТОВА Е ЖИВОТА !!!!

26

Анонимен

преди 10 години

Соломоне, ах ти западен дупедавецо, я кажи след разпада на СССР кой продължи да води студената война, предвид че Русия 20 години се възстановяваше след разпада и нямаше възможност да се противопостави?

25

брадваро

преди 10 години

pette няма да станат демократични:))та се тая

24

Анонимен

преди 10 години

мончо паси ,е най-*** произведение на евреите!

23

тцЪ

преди 10 години

Студената война я подновиха западните другари... Путин само отвърна на удара (ако може така да се каже). В Крим се проведе референдум и хората решиха, че не искат да ставата *** и евроатлантически ***. Единствената им алтернатива остава Русия. Какво толкова има да се разсъждава тука? Въпреки това, доставчиците на демокрация видяха диктатура в едно такова решение, щото не е взето от хамерикано-евр(оп)ейски демократи, ами от хората... Каква демокрация е тогава, а? :)

22

Анонимен

преди 10 години

Единственото, което тази западна марионетка може да каже за Украйна е, че НАТО се наака от страх, но тъй като така ще изглеждат жалки и смешни, а това противоречи с твърдението му, че НАТО били "най-влиятелният и успешен военен съюз", реши да изтупа прахта от темата за Грузия, за да отдаде всичко едва ли не на някакви случайни грешки.

21

за мен...

преди 10 години

За мен Паси е национален предател. Със своите размисли и действия заедно с нашият президент ще ни вкарат в някоя каша-и то кървава.Много е лесно да говориш тъпотии-а като припари на задника_---ко ше прайм??? Паметник трябва да му сложим--да помним и знаем--че такива хора като Паси и президенТо трябва да мълчат и да НЕ се допускат до власта.

20

КНК

преди 10 години

До Анонимен 15 : Да,трябва отстрел !!! Започва се от Виденов и екипа му,минава се през Симеон "юпитата"му,през Съргейчо и Гоце с екипите им та до Местанката и Сидеров-чето !!! Голям отстрел ще падне !!! Така за 70-те години терор,кражби и лъжи да има поне малко наказание !!!

19

ХА,ХА,ХАААА

преди 10 години

....ТОЯ ПА , КОМУНО ЕВРЕИН----ПАК ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!

18

Запасен

преди 10 години

България извади огромен исторически мал-шанс да се съюзим с Германия.Ако не бяхме го сторили,евреите щяха да си заминат по предназначение към Аушвиц и сега нямаше да гледаме тоя *** с неговите *** ценности,нямаше да имаме НАТО-вски войници в собствената си страна,*** нямаш да са толкова много и щяха да бачкат, ако не искат да умират от глад.И още много неща щяха да са по различен начин.А тоя - да си ходи в .Какво стана с делото му за центъра за връзки на БА с НАТО в Израел?

17

Анонимен

преди 10 години

"Голямата грешка в геополитиката е да смяташ, че гладът за нови територии на един диктатор ще се утоли с нови територии, напротив - той се увеличава"Прав е ето например САЩ не се задоволиха само с дрогата от Авганистан и петрола на Ирак ами искат и Либия и Сирия и Украйна в тяхната свера на влияние. Този лицемерен пудел явно не знае един основен закон формулиран от Нютон а именно "всяко действие си има противодействие". Точно това правят и руснаците противодействат на постоянния натиск на САЩ, не клякат като френска к..а като ЕСА ракетите да ги разположи в . На Герганчето Паси

16

Циника

преди 10 години

Какъв есеист беше Исак Паси и какво ла.но е неговият син...Боже, Боже...

15

Егати фашиста Паси

преди 10 години

Егати антиевреина Паси. Световния Еврейски конгрес вчера изрази безпокойство от засилващата се ксенофобия в Украйна, господин Паси одобрява навлизащия в Украйна фашизъм. Да се чудиш и маеш, що за стока е Соломон Паси, на кой дявол се кланя. Няма ли в България Еврейско общество, та да му сложи юзди на тоя плямповец, да го спре с поддържането на НАТО, организация за фашизиране на някои Европейски държави.

14

Анонимен

преди 10 години

Тоя продажник и предател е най добре да се скрие! Да не го скрие някой завинаги! ***!