227

Анонимен

преди 10 години

Спасението е РЕВОЛЮЦИЯ и РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ!

226

Анонимен

преди 10 години

Този да си гледа работата! В България достатъчно си съсипахме природата!

225

Апостол Български

преди 10 години

Такива "мнения" даже не се коментират. Малко смях и - се забравят.

224

гост

преди 10 години

Този бо.лук научи нашите бо.луци как да ни е..т мамата.

223

Анонимен

преди 10 години

А шистов газ и американски ракети ние няма да допуснем! Греков да спре ГМО що и с него ще имаме дразги, има закон, който НЕ СЕ СПАЗВА! ЗЕЛЕНИТЕ ЗАЩО МЪЛЧАТ?

222

Анонимен

преди 10 години

Да ама не.

221

Анонимен

преди 10 години

,Какви глупости говори тоя, какви ,,лоши пътища и ограничен брой ресторанти,,.Сякаш,че сега пътищата са чудесни .А аз ясно помня, че семейството ми вечеряше през вечер в ресторант.Кашкавал пане беше-1.50лв.

220

Анонимен

преди 10 години

ГЛУПОСТИ! Нали ромите от 200 х. станаха 1 милион! Те тоя план ги изхрани за сметка на българите! Планово! Пфу!

219

Анонимен

преди 10 години

План за изхранване на населението има само при плановата икономика. Пазарната икономика не цели и не планира да изхранва население, особено когато става въпрос за чуждо население. Пазарната икономика цели да печели от населението пари.Когато прадедите на Richard W. Rahn и Ronald D. Utt, под егидата на Велики географски открития, отишли да цивилизират Америка, не планирали да изхранват нито местното индианско население, нито африканците, които докарвали на роботърговските си кораби.

218

бай Иван

преди 10 години

Тоя сътвори план "РАНЪТ" с Луканов и върхушката на комунистите.Уникатът му не заработи.В едно интервю заяви,че корупцията в БГ е провалила заплануваното.Той явно не е наясно,че под Добруджа има сладководен басейн с питейна вода.Ако ни предлага Американски фирми да ни вкарват химия в питейната вода-мерси.А що се отнася до благоденствието ни,призовавам го да дойде в БГ , да поживее със 130 лева пенсия една година и ако оцелее да ни дава рецепти...

217

Георги

преди 10 години

Щом ни хвалят значи сме тръгнали по грешен път. Елцин и Горбачов също много ги хвалеха те бяха най-демократичните и доведоха страната до колапс. А сега Путин е много лош. Това е моят критерий!

216

Анонимен

преди 10 години

Нали затова му казвам на хазаробъларина Ран, че греши! Той написа една утопия без да има понятие от ДС и БКП и се роди едно чудовище с два рога и хиляда глави и той като баща на чудовището (майката бе друг хазаробългарин- Луканов) ще плаща до дупка. Проблемът е, че хазарите "забравиха", че са българи и ни приемат като врагове, но те не са деца на Авраам, а на Кубрат и ще си останат завинаги герим. Ей, дайте да си живеем като хората, защото лошо правите, да го знаете!

215

Анонимен

преди 10 години

До ТервелAbe vas triabva da vi vkarvat po ludnicite, vie ste opasni za samite sebe si :)

214

TS

преди 10 години

До ТервелНе хранете трола. Такива неудачници се забавляват, заяждайки се с другите.

213

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 233Знаеш ли защо властите в Охайо спряха добива на шистов газ 2012 година, господин специалист?

212

до Мистър Ран

преди 10 години

Не забраната беше 'автогол', а това че те наеха да анализираш България и да пишеш сценарии под формата на доклади от които до ден днешен не можеем да се оправим...и не само това, ами и затъваме повече...Между другото това за шистовия газ сам ли го измисли или ти помогна твоя приятел Мистър Ът...

211

st

преди 10 години

До Тервел Къде са тези свестните бе алан колу хехехехехехехеех отностно мен в провинция Шан Хай пребивавам в момента.Ама от вас пак нищо не става.

210

Анонимен

преди 10 години

До Див аграр"Накратко-остава само пустиня след добива на шистов газ, водата от чешмите и потоците буквално гори, а хората се изселват от газодобивните райони.. "Aide be, seriozno li ?I kak taka dobivat v Ohio , kydeto sa im plodorodnite raioni ?

209

Анонимен

преди 10 години

Ей тоа уруд купуваше предателите на Родината , които я съсипаха..... И сега какво ? Има още да ни дерат кожите живи, щом е пак тук .Сакат да ни изтроват и да ни изпомпат газа ли ? Е+ем ви мамичката капиталистка !!!

208

st

преди 10 години

До Див аграр Само на приказки сте вие българетата хехееехеххехеех НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС.